Møde på stranden

SPAR MANGE PENGE

Vi kunne høre fnisen og latter derindefra. Lidt efter kom Line hen i døren med et håndklæde viklet om kroppen. ”Kommer I ikke ind til os ? Vi vil altså gerne have noget PIK !”…

En dag sidste år tog jeg tidligt fri fra arbejde og derefter en tur til stranden. Det var varmt og solen strålede fra en skyfri himmel. Jeg tager normalt til en lille, men ret populær strand nær ved byen, hvor det er helt normalt at ligge uden tøj. Ikke decideret en nudiststrand; mange har badetøj på; men de fleste tager sol og svømmer nøgne rundt i en afslappet atmosfære.

Jeg havde vel ligget på stranden en god times tid, da et par piger kom og slog sig ned ved siden af mig. Den ene lysblond og lys i huden, den anden sandsynligvis koreaner og meget solbrændt og selvfølgelig med mørkt hår.

Den lyse var let buttet og med ret store bryster, den mørke var spinkel med små bryster og en drenget bagdel. De smed med det samme alt tøjet og løb ud i bølgerne.

Lidt om mig selv: jeg er 28 år og single, rimeligt slank, og pigerne var vel på min alder, måske lidt yngre.

Da der var gået en times tid vendte jeg mig om på maven for at få lidt sol på den anden side, og da kom jeg til at ligge sådan at jeg kunne se lige op mellem pigernes lår. Man er vel en mand, og jeg kunne da heller ikke lade være med at studere det lidt nærmere. En lys, lidt langhåret og ”naturlig” fisse til venstre, og en helt sort, tæt studset fisse til højre. Begge piger lå på ryggen, og der var frit udsyn til det hele.

Jeg var nødt til at gå i vandet for at køle af, og kort efter kom begge pigerne også i. Vi snakkede lidt om det gode vejr, og da jeg var kommet op igen, kom de lidt efter og lagde sig ned. Denne gang på maven. Jeg tror ærlig talt de gjorde lidt ud af det for min skyld: I hvert fald bukkede den mørke sig helt fremover med røven vendt lige mod hvor jeg lå.

Jeg kunne se det hele: Brune, næsten sorte skamlæber som omkransede de små og ligeså mørke indre skamlæber, og over dem en lille mørkebrun stjerne. Da hun bukkede sig helt ned åbnede hendes fisse sig lidt og glinsede lyserødt imod mig.

Det var næsten for meget for mig; og kort efter måtte jeg i vandet igen. Da jeg kom op spurgte pigerne om jeg ikke ville ligge ved siden af dem, så vi bedre kunne snakke. Jeg svarede ” Jo det var da en god ide, men udsigten er nu bedre her hvor jeg er”.

Først fattede de det ikke; men så skraldgrinede de begge to. ”Hvis Du har lyst til at se mere må det blive med Line” sagde Mette, den lyshårede, ”For min kæreste kommer nemlig herned klokken 2. Men Line er vist også lidt lun på Dig”

For at gøre en lang historie kort hyggede vi os hele eftermiddagen på stranden, Line, mig selv, Mette og hendes kæreste Frank, som kom senere.

Sent på eftermiddagen aftalte vi at mødes igen om aftenen; det skal lige siges, at Line gerne ville se min lille lejlighed, som lå tæt ved, og vi fulgtes ad fra stranden.

Da vi kom ind i lejligheden ville hun gerne have en bruse, og kort efter kaldte hun på mig og spurgte, om jeg ikke også skulle skylles. ”Du behøver da ikke være genert, nu har vi været nøgne sammen hele eftermiddagen, så kom nu og skrub mig på ryggen.”

Jeg trådte ind under bruseren, og for første gang mærkede jeg hendes pragtfulde krop mod min. Brysterne var bestemt ikke store; men dejligt faste og med små stive brystvorter. Hendes baller var små, og hun trykkede dem op mod min pik, som lynhurtigt var blevet stiv. Jeg krammede hende lidt og vendte hende om så vi kunne kysse. Mens vores tunger legede med hinanden, holdt hun fast om mine baller. Hun løftede det ene ben op omkring min hofte og tog fat om min pik, som hun styrede ind mod sin fisse og gned den imod de fugtige skamlæber.

”Lad os tørre os, så vi kan fortsætte inde i sengen” sagde jeg, og kort efter lå vi og kyssede og krammede igen.

”Jeg er nødt til at nyde synet en gang til, for jeg fik kun et kort glimt på stranden”. Jeg vendte mig om, så jeg fik hovedet ind mellem Lines lår. Der var den: ganske rigtigt: mørkebrune, næsten sorte, glatte skamlæber. Hun havde en tæt måtte af helt fine sorte hår, og var som før nævnt studset helt kort. Hendes safter gjorde, at hun var helt glat mellem benene. Jeg MÅTTE prøve at slikke hende, og idet jeg stak tungen op imellem, åbnede hendes fisse sig, våd, varm, og lyserød. Hun sukkede dybt, mens jeg slikkede hendes fisse det bedste jeg havde lært. ”Kom, læg dig ind over mig, så jeg også kan nå dig, jeg vil så gerne mærke din dejlige pik, og efter timerne på stranden er jeg lidt vild efter at mærke dig rigtigt”.

Hun kælede blidt for mine nosser, og op ad skaftet, og snart havde hun den i munden.

Jeg var nødt til at standse lidt op med slikkeriet, for det var simpelthen for liderligt, når hun samtidigt tog den helt ind i munden. Hun kunne knapt nok gabe over den, og sukkede og stønnede liderligt.

Jeg fortsatte med at pille hende lidt i fissen, og hendes safter løb ud af hende. Nu vendte jeg hende om på ryggen og vi kyssede helt vildt. Jeg sagde: ”Jeg vil have dig”. Jeg løftede hendes ben op på mine skuldre, og stak min tykke pik op i hendes fisse. Først ganske langsomt og forsigtigt, og da hun sukkede efter mere kørte jeg hårdere op i hende. Hun fik en hånd ind mellem os og kærtegnede sig selv mens jeg kneppede hende. ”Åh bliv ved, det er godt med en rigtig tyk og stor pik” sukkede hun, og snart efter kom hun i en heftig orgasme. Jeg fortsatte med at kneppe hendes utroligt stramme og våde fisse, og vendte hende om, så vi lå på siden. Jeg tog hende skråt bagfra, og hun fik fat i mine nosser og klemte og nussede dem, mens min pik gik som et stempel op i hende. Hurtigt efter kom jeg med kraftige sprøjt langt oppe i hende.

”Åh, det var skønt, skal vi ikke lige skylles af, inden vi fortsætter” spurgte hun lidt efter, og efter et kort køligt brusebad var vi inde i sengen igen.

Det blev ikke til noget med at mødes om aftenen med Mette og Frank, for vi fortsatte simpelthen hele natten, hvor vi kyssede og udforskede hinandens kroppe.

Klokken var vel 3 om natten, da jeg endnu engang måtte kneppe min nye kæreste: Hun stod på alle fire med benene samlet, og mens hun strammede ballerne det bedste hun kunne, kneppede jeg hende bagfra. Op mellem de stramme, mørke skamlæber gled min store pik, ind og ud, og mens jeg holdt om hendes smalle hofter sukkede og stønnede hun sammen med mig. Det var utroligt at hun kunne få min pik op i fissen, sådan som hun strammede sammen, og den så da også bare enorm ud mod hendes lille røv. Hun ville også gerne prøve at have den op bagi; men jeg kunne simpelthen ikke presse den op i den mørke stjerne, selvom hun prøvede på at slappe af. ”Skat, det kan være vi kan en anden dag, måske sammen med Mette og Frank?”

”Har du da prøvet det før?” spurgte jeg dumt. ”Ja, da, det er da ikke så mærkeligt, er det? Jeg så da godt, hvordan du også kikkede på Mette i går”

Jeg vågnede tidligt om morgenen ved at jeg mærkede Lines varme mund omkring min pik, samtidig med at hun blidt krammede mine nosser med den ene hånd. Først lod jeg som ingenting; men kunne dog ikke lade være med at blive mere og mere stiv.

Efter nogle minutter med liderlige slubrelyde kunne jeg ikke lade være med at stønne, og rakte samtidig ned for at kærtegne Lines ryg og hendes små baller. Jeg lod en finger glide ind imellem de fugtige skamlæber, og fandt hurtigt hendes våde kilder.

Hun stoppede slikkeriet et øjeblik og gav mig et vådt kys på munden: ”God morgen skat, jeg tror jeg er en lille smule varm på Dig igen”.

Vi kyssede videre og krammede hinanden heftigt. Snart lå jeg på ryggen med Line siddende oven på mig. Hun legede med min pik, så den lige akkurat gned hendes fisse, mens jeg blidt nulrede hendes brystvorter. De struttede og var hårde, og jeg rejste mig lidt op på albuerne så jeg kunne nå dem med munden. Lidt efter sukkede hun: ”Åhh, knep mig med din dejlige store pik”. Jeg havde indtil da forholdt mig helt passiv og ladet Line bestemme tempoet; men nu vred jeg mig lidt og stak hårdt min pik op i hende med et næsten brutalt stød. Line stønnede ”Jah- det er godt, fyld mig helt ud, jeg elsker at få den hårdt her om morgenen”

Jeg kørte pikken hårdt ud og ind ad fissen, og Line sukkede og stønnede mens hun fulgte med de hastige bevægelser. Så trak jeg mig ud og hun vendte sig om, så jeg kunne kneppe hende bagfra. Jeg trak hende hen til enden af sengen og stod nu op, mens min pik gik ud og ind af fissen på hende. Det var vildt liderligt at se og mærke hvordan de mørke skamlæber strammede omkring pikken. Jeg krammede de små dejlige bryster, og nussede brystvorterne, og pludselig spændte hun i hele kroppen mens orgasmen rullede igennem hende. Jeg kunne heller ikke tage mere, og kom med store sprøjt langt oppe i hende.

Sammen slappede vi af inden vi stod op og gik i bad sammen før vi spiste morgenmad.

SEX I DAG?

———————————————————————————-

Et par uger efter det første møde på stranden var vi sammen med Mette og Frank. Vi havde spist en god middag og var derefter endt hjemme hos Mette og Frank.

I løbet af de første par ugers bekendtskab havde Line og jeg lært hinandens kroppe at kende, og jeg havde fået at vide at hun og Mette en gang imellem hyggede sig alene sammen i sengen. Hun havde også været med, da til en trekant med Mette og Frank. Mens han kneppede Mette, kyssede og krammede han samtidigt hendes små bryster, og skiftede så over og tog Line hårdt bagfra. Det var kun en enkelt gang, de var sammen, men de havde nydt det alle tre.

Det lød spændende, og jeg havde på fornemmelsen at pigerne havde planlagt en aften, hvor vi kunne være sammen alle fire.

Frank og jeg kom også godt ud af det med hinanden, han var lidt højere end jeg, slank og sportstrænet.

Vi fik et par øl i lejligheden, og snakkede lystigt om livet i almindelighed. Lidt efter spurgte Mette om ikke vi ville blive der om natten, for så ville hun og Line lige gå i bad sammen før vi ”gik til ro”.

Frank og jeg drak vores øl og var enige om at ”dele pigerne”, og ellers se hvordan tingene ville udvikle sig. Jeg fortalte at jeg en enkelt gang før havde været sammen med et andet par, og egentlig syntes at det var ret frækt at kunne røre hinanden alle sammen. Frank var helt enig og heller ikke uinteresseret i at prøve noget nyt.

I mellemtiden var pigerne nu gået ind i soveværelset, og vi kunne høre fnisen og latter derindefra.

Lidt efter kom Line hen i døren med et håndklæde viklet om kroppen. ”Kommer I ikke ind til os ? Vi vil altså gerne have noget PIK !”

Frank og jeg smed hurtigt tøjet, og gik så ud og tog en hurtig bruse inden vi kom ind i soveværelset. Franks pik var en smule tykkere end min, og lige så lang. Den hang halvstiv ned over nosserne. Han kiggede også vurderende på mig og mit ligeledes halvstive organ. Vi havde godt nok set hinanden nøgne på stranden; men det var lidt anderledes nu. Lyset var dæmpet, og Pigerne lå under dynen, eller rettere: de stod på alle fire, ved siden af hinanden, og kun røv og lår kunne ses. Vi tøvede ikke, og vores pikke var allerede stive ved synet af dem, så vi stillede os bag hver vores kæreste. Under dynen lød nu en højlydt fnisen, og som på et tegn gned vi vores pikke op mellem pigernes baller. Line var i hvert fald godt våd, og jeg gled i bund i hendes fisse i én bevægelse. Det samme gjorde Frank med Mette, og selv om det var lige på og hårdt kom pigerne hurtigt med i den rigtige rytme. Dynen kom væk, og vi kunne nyde synet af de to piger, der lå og kyssede mens de fik pik som de havde bedt om.

Da jeg lidt efter ville skifte stilling, sagde Line: ”Det er dejligt at få den bagfra; men jeg kunne godt tænke mig at bytte lidt rundt, hvad mener Du Mette ?”

Svaret kom hurtigt, idet pigerne drejede rundt og lagde sig på ryggen. ”Kom så med noget fremmed pik, drenge,” det var Mette, der åbenbart mente at ikke kun stillingen skulle skiftes.

Jeg stillede mig hen over Mette, så hun kunne sutte på min pik mens jeg krammede hendes halvstore flotte bryster, ”nu kan Du jo smage Lines safter, hvis du har lyst”. ”Det har jeg da smagt før; men gør det gerne igen.” Hun tog min pik dybt ind i munden og sugede løs. Det var enormt liderligt, og hun suttede den langsomt ind og ud, kun afbrudt af nogle slik med tungen ned omkring mine barberede nosser.

Imens måtte jeg se på at min dejlige Line blev kneppet voldsomt af Frank: Hans pik så vildt stor og tyk ud mod Lines lille røv, og gik som et vådt stempel ud og ind af hendes stramme fisse. De mørke skamlæber fulgte med ind og ud, og hun stønnede liderligt. Jeg trak min fedtede pik ud af Mettes mund og bukkede hende sammen, så jeg fik hendes ben op på skuldrene. Så stak jeg min store sprængstive pik op i fissen og kneppede løs. Hun var dejlig våd og alligevel stram, så det varede ikke længe før jeg måtte overgive mig. ”Sprøjt mig på brysterne når du kommer” stønnede hun; men jeg havde andre planer. Da det var lige op over, trak jeg mig ud og flyttede op, så hun kunne tage om min pik og gnide den af. Det gjorde hun, men tog også hele ladningen i munden med et smil. ”Uhm, jeg elsker sperm” hun slikkede sig om munden og slugte uden videre det hele.

Frank var i mellemtiden også kommet ud over Lines små bryster. Hun gned den fedtede sperm ind i huden og smilede: ”Det var første omgang; men jeg vil nu altså godt have slikket fisse, så jeg også får lidt ud af det.”

Hurtigt efter lå pigerne i en 69’er og slikkede løs i hinandens våde fisser. Mette nederst, og med vidt spredte ben, Line ovenpå, med fissen trykket hårdt ned over Mettes krævende tunge.

Pigerne sukkede og stønnede mens de slikkede løs, og imens sad Frank og jeg og kiggede på. Min pik var lidt ”træt”, og det samme var vist også tilfældet for Frank. Vi lod pigerne passe sig selv, og gik ind i stuen for at få en drink.

Jeg fortalte lidt efter at Line havde snakket om at de før havde været sammen alle tre, og Frank sagde: ”Ja, det var da Line og Mette en aften havde været i bad sammen og bagefter gav mig lov at kneppe dem grundigt”.

”Lad os gå ind og se om de er til noget mere”, foreslog jeg.

Inde i soveværelset lå pigerne stadig i en 69’er, nu med Mette øverst. Jeg stillede mig med min nu stive pik lige ud for Mettes mund, og hun tog den straks under kærlig behandling. Det samme gjorde Line med Frank. Da de havde suttet lidt, stak jeg min pik op i Lines dejlige stramme fisse, og hun stønnede liderligt.

”Ja knep mig nu, jeg vil have jer begge to”

Mens jeg kneppede min dejlige kæreste, tog hun Franks store tykke pik under kærlig behandling. Dybe sug, og helt ind, næsten til roden. Hun sukkede og stønnede, mens hun klemte fissen omkring min pik. Pludselig mærkede jeg Mettes tunge på mine nosser. Hun kærtegnede mig samtidig lige under nosserne, noget jeg er helt vild med. Hendes hænder var overalt på os, kærtegnende, kælende.

Mens jeg kneppede i et roligt tempo, prøvede jeg forsigtigt at stikke en finger op i røven på Line. Hun sukkede: ”Åh, det er dejligt, jeg vil gerne have din pik op bagi, prøv forsigtigt hvis du kan”

Jeg trak mig ud af hendes drivvåde fisse og pressede så pikhovedet mod anus. Lige så stille gled jeg ind, så kun hovedet var inde. Her holdt jeg lidt igen mens Line nu vænnede sig til udvidelsen. Langsomt begyndte hun igen at sutte pik på Frank, og jeg kneppede hende roligt og stille.

Mette lå og iagttog os og strøg mig op over ballerne, mens hun gned på Franks halvstive pik. Hun slikkede også ind imellem op over Lines skamlæber, og skiftede lidt mellem dem og lette slik på mine hårde nosser. Line var nu blevet helt vild, og sagde at hun ville prøve både Frank og mig på samme tid. Hun flyttede over, så hun skrævede hen over Frank og gned sin fisse op og ned over maven på ham. Jeg var gledet ud af hende, og mens hun lå og gned sig mod Frank, stak jeg igen min pik op i røven på hende, og nu styrede Mette Franks tykke pik op i hendes fisse. Line hulkede og stønnede af liderlighed, og snart fandt Frank og jeg en fælles rytme, så vi næsten skiftedes til at være i bund i fisse og røv. Jeg kunne tydeligt mærke den anden pik, og vores nosser gled op mod hinanden mens Mette samtidig krammede dem.

Nu var jeg rigtig tæt på at komme for anden gang den aften, og idet jeg stødte pikken helt i bund, mærkede jeg krampetrækningerne, da Frank samtidig skød sin ladning af langt oppe i Lines fisse. Det gjorde, at jeg ikke kunne holde til mere for det var enormt liderligt at mærke hans pulserende pik mens jeg var dybt oppe i Lines røv, og jeg sprøjtede min sperm i langtrukne kramper mens jeg langsomt gled ud af hende.

”Æv, jeg havde også regnet med at mærke jer begge to på én gang”, sukkede Mette; men Frank var hurtig til at svare, at vi da bestemt ikke var færdige med at kneppe.

Vi var dog lidt matte efter den heftige omgang, og slappede alle 4 af inde i stuen mens vi fik lidt kaffe.

Lidt efter spurgte Mette om vi synes det var dejligt at se to piger sammen ?

Det måtte vi jo indrømme, ”Men det er nu bedre, når der en mand med,” sagde jeg.

”jamen, så må det jo være endnu bedre når det KUN er mænd”, grinede Mette. ”Hvis I kan sutte hinandens pikke stive, må I kneppe mig begge to i fissen samtidigt”

Line jublede over forslaget, ”Jeg glæder mig til at se på, og kunne også lide at se to mænd hidse hinanden op, så kom bare i gang drenge ”

Vi morede os lidt over forslaget, og kunne ikke rigtigt finde nogen argumenter imod det. Efter endnu en kop kaffe og en lille skarp tog jeg mod til mig og sagde: ”Ja, man skal vel aldrig være bange for at prøve noget nyt”.

Jeg flyttede over ved siden af Frank og tog forsigtigt omkring hans slappe, men stadig tykke pik. Jeg gned let op over den; trak forhuden frem og tilbage, som hvis det var min egen pik, og fik samtidig den anden hånd ind under hans slappe pung. Pigerne jublede i kor, da jeg tog det store pikhoved ind i munden. Det var en underlig følelse, men ikke ubehageligt. Han smagte lidt af Lines safter, og det hjalp, tror jeg. Jeg begyndte at sutte op og ned af pikken, og snart kunne jeg mærke den blev halvstiv.

Jeg stoppede, og sagde: ”Din tur, hvis du tør”, lænede mig tilbage og ventede.

Så startede Frank med at sutte på min pik. Han nærmest sugede den ind i munden, og da den allerede var blevet noget hård, gned han samtidigt blidt op og ned af skaftet. Jeg må indrømme, at det var den bedste gang piksutning, jeg havde prøvet, og pigerne stirrede helt åbenlyst på os.

Line og Mette havde i mellemtiden sat sig helt tæt sammen, og sad nu og gned hinandens fisser. Mette sagde: ”Jeg er klar, når I er klar, drenge”. Line gled ned på gulvet og holdt stille om vores pikke for ligesom at ”holde dem ved lige”, og lidt efter skubbede jeg til Frank og bad Mette sætte sig over på min stive pik.

Hun satte sig hurtigt ned over mig med ryggen til, og min pik gled ubesværet op i hendes drivvåde fisse.

Nu slikkede Line på Franks sprængstive pik og gned den hårdt.

Da jeg havde kneppet Mette lidt, stillede Frank sig op foran hende og sagde: ”Nu får du det, du har drømt om”. Så pressede han sin tykke fedtede pik op i Mettes fisse, og jeg kunne mærke hvor stramt det var. Hun skreg, og ømmede sig: ”Åh, nej, Åh ja, giv mig dem begge to, åh, åh, åh.”

Vores pikke gned op ad hinanden, og det var enormt liderligt. Jeg kunne mærke hans nosser mod mine, og Mettes skamlæber gled tæt og stramt op ad min pik. Jeg krammede hendes halvstore bryster, og vorterne var hårde som aldrig før.

Da vi nærmede os klimaks, sagde Line: ”Jeg vil have at I sprøjter på mine bryster, når I kommer.”

Så få minutter efter trak vi os ud af Mettes fedtede fisse, og stillede os op overfor Line.

Hun gned vores pikke og suttede lidt på dem ind imellem, og pludselig skød jeg min ladning af. Jeg ramte Line på kinden og hun tog den hurtigt ind i munden og sugede mine safter i sig. Frank kom lige efter og denne gang var hun forberedt, og slugte hans store pik til roden, så han kom i heftige sprøjt i hendes hals.

Nu var vi alle færdige, og efter et bad sammen alle fire, gik vi i seng. Denne gang for at SOVE.

porno med danske piger