Kvindelige studerende bliver overfaldet og misbrugt til sex!

Kvindelige studerende bliver overfaldet og misbrugt til sex!

Voldtægt? eller en fræk fantasi?

Foreningen af kvindelige studerende får besøg af 4 maskerede mænd, der fanger og overfalder dem en efter en, og bruger dem til at få tilfredsstillet deres ekstreme lyster, hvor pigerne bliver tvunget til at lade deres, mund, fisse og røv være til frit afbenyttelse, for de 4 hjemmerøveres perverse leg.

Skolepigerne får en hård lektion i ekstrem udnyttelse, smerte og sexslaveri mens de bliver brugt på skift, som billige luder og fyldt ud i alle huller, med pik og sperm!

De frækkeste sexfilm med dansk dominans BDSM

SE MED NÅR DE USKYLDIG SKOLEPIGER UFRIVILLIGT HAVNER I ET SEXPARTY

Måske skulle pigerne have lyttet bedre til deres forældre, om ikke at gå rundt og være alt for udfordrende klædt… Da en bande begår indbrud i pigernes hus og ser de halvnøgne og sexede piger lige foran dem som en buffet, kan de ikke holde fingrene væk fra de velskabte pigers kroppe, og tager for sig af retterne som var der åbent hus med gratis mad.

Vild med sexcartoons tegneserier? Se flere her: .


Se flere af de frække tegneserier fra SLASHER COMICS

Pigerne bestod ritualet og blev en del af pigegruppens hårde kerne.

Læs sexhistorier hvor piger og kvinder bliver afpresset/Sextortion til sex – Den enlige mor i bandens kælder  & Mor bliver sexafpresset af sin søns bedste ven.

I uddannelsesverdenen er der tradition for, at ældre elever og studerende byder de nye velkommen med hyttetur, fest og drilleri. Men hvornår går ritualerne over stregen og bliver til uacceptabel ydmygelse og seksuelle tilnærmelser – Var denne historie fortalt i en billedeserie for meget, eller er det ok da alle i sidste ende står tilbage med en god, sjov og fræk oplevelse.?

Hardcore dansk sex med Bondage og hård Dominans!

VIGTIG MEDDELELSE – ANSVARSFRASKRIVELSE
Alle tegneserie skuespillerne er 18 år eller ældre. Dette er en fiktivt historie baseret på tegneseriefigurer til underholdning for voksne. Det viser ingen virkelige mennesker eller ægte begivenheder. Karaktererne vises og deltager af egen fri vilje og ingen af de medvirkende tegneseriefigur har lidt overlast i fremstillingen af denne tegneserie.

porno med danske piger