Orgasmer kan mindske risikoen for kræft!

Orgasmer kan mindske risikoen for kræft!

SPAR MANGE PENGE

Få mindst 5 udløsninger om ugen og mindsk risikoen for prostatakræft.

Kan hyppige udløsninger være med til at mindske risikoen for prostatakræft? Ifølge en australsk undersøgelse er svaret ja. Det er bare ingen nyhed, det kom nemlig frem allerede i 2003, men fordi der er så lidt fokus på emnet, bliver det glemt. Det er en skam, når prostatakræft hvert år rammer over 4300 danske mænd.

Vil du have flere og bedre udløsninger? Guide med Sexlegetøj til mænd 

Mindst 5 udløsninger om ugen

Undersøgelsen, der blev foretaget af bl.a. Professor Graham Giles fra Cancer Council Victoria, bygger på besvarelser fra 2338 mænd i forskellige aldre og den omhandler seksuelle faktorers påvirkning af prostatakræft.

Den viser, at du kan mindske sandsynligheden for at få kræft, inden du bliver 70, med op til 36 %, hvis du i gennemsnit får 5 eller flere udløsninger om ugen sammenlignet med, hvis du i gennemsnit får 2 ugentlige udløsninger.

Effektiv udrensning

Ifølge Professor Graham Giles mindsker de hyppige udløsninger sandsynligheden for prostatakræft fordi udløsningerne tømmer prostata, også kaldet blærehalskirtlen, for den væske, der hjælper med at transportere sæden ud af kroppen. Dermed forhindres potentielt kræftfremkaldende stoffer, der kan være i væsken, i at ophobe sig i kirtlen.

Jo oftere kanalerne i prostata skylles igennem, jo mindre risiko bør der altså teoretisk set være for, at evt. skadelige stoffer kan sætte sig og påvirke kirtlens celler.

SEX I DAG?

Alle former for seksuel stimulation, der fører til udløsning, skulle ifølge undersøgelsen tælle positivt. Dog skulle resultatet eftersigende være endnu bedre, hvis udløsningerne kombineres med prostatamassage, fordi massagen er med til at sikre øget blodgennemstrømning i prostata og give en endnu mere effektiv udtømning af prostatavæsken.

Bare kom i gang

Ifølge sexolog og forfatter Jakob Olrik, der til dagligt vejleder både kvinder og mænd i hvordan de opnår et endnu bedre sexliv, er prostatakræft stadig et tabubelagt emne:

”Det er blevet normalt at tale om kræft hos kvinder, men vi mænd har en tendens til ikke at tale om det, hvis vi selv bliver ramt, og i sær, hvis det rammer os i mandigheden. Men virkeligheden er, at det kan påvirke os meget både seksuelt og psykisk, og det skal vi ha’ mere fokus på”.

”Hvis udløsninger og prostatamassage kan være med til at forebygge prostatakræft, så er det en god nyhed for os, der virkelig godt kan li’ at få udløsning og så er det da bare med at komme i gang”, siger Jakob Olrik med et smil.

Bonusinfo

Det kan være en god idé, at starte med de 5 ugentlige udløsninger allerede tidligt i livet. Undersøgelsen viste nemlig, at mænd, der begynder allerede i deres 20’ere, har størst chancer for at mindske sandsynligheden for kræft. Den positive effekt er dog ikke forbeholdt yngre mænd. Effekten af hyppig udløsning kunne ses på mænd mellem 20 og 50 år.

Find Prostata stimulatorer til mænd

Rigtig mange mænd er vilde med en prostata stimulator. Ved stimulation af prostata kan du nemlig opnå meget kraftige orgasmer. Find din favorit her og få en fantastisk sexoplevelse.

Prostata simulatorer er meget populær blandt mange af jer mænd, da de stimulerer det mandlige “G-punkt” (eller P-punkt). Vi anbefaler, at du bruger en glidecreme sammen med din prostata simulator, da dette vil give den absolut bedste oplevelse.

porno med danske piger