Overrasket på kontoret af 2 studerende i lesbisk sexleg

SPAR MANGE PENGE

På trods af, jeg havde brugt mange timer i professorens kontor på mandage, onsdage og fredage havde jeg alligevel behov for, at arbejde på Margrethes kontor på tirsdage og torsdage for at få noget virkeligt arbejde fra hånden.

Jeg havde realiseret, at jeg brugte for meget tid på hendes kontor, og at jeg havde brug for en sovepose på kontoret for indimellem at tage en lur. Jeg sover let og vågnede en aften ved, at nogen tændte lyset på kontoret og jeg hørte nogen hviske.

Jeg lå bag skrivebordet og da jeg lurede ud bag det, fik jeg en overraskelse af rang. Dér kom Margrethe kyssende en anden studerende, men det mest overraskende var, at den anden studerende var Charlotte. Begge piger var i færd med at trække tøjet af hinanden mens de kyssede. Til sidst nåede de til BH’erne og trusserne.

Da de begge var afklædt, strakte Margrethe sig, så lang som hun var, ud på gulvtæppet og Charlotte praktisk taget kravlede op på hende. Og mens Margrethe og Charlotte så ud til at fornøje sig med at slikke hinanden og give hinanden finger, skubbede Margrethe Charlotte af sig og tog noget fra sin taske. Det overraskede mig at se, at hun trak en 30cm lyserød dobbelthovedet dildo ud af tasken og straks slikkede Margrethe på den ene ende og opfordrede Charlotte til at gøre det samme.

Efter de havde slikke på dildoen og varmet den godt op med deres munde, spredte Margrethes sine ben og lod den ene ende af dildoen glide langt ind i kussen. Kort tid efter gled Charlotte tæt på Margrethes ben og gled ind over den anden ende af dildoen.

SEX I DAG?

Dette var det mest sexede, jeg nogensinde havde overværet, og den lesbiske scene var mere end jeg kunne klare og jeg klædte mig af. Med min pik så stiv som nogensinde, gik jeg over til Charlotte, hvor hun lå med røven i vejret. Jeg listede mig ind på hende og præsenterede hende for mig pik lige foran hendes ansigt.

Omend hun blev en smule forskrækket over min pludselige dukken op, sagde hun ikke et lyd, men lagde hånden på roden af min pik og begyndte at sutte på hovedet at min enormt stive pik. Ligesom det var allermest dejligt, slap hun min pik, og et kort øjeblik troede jeg, hun ville tages, men hun satte sit skød over mit ansigt og efterlod min pik i Margrethes varetægt. Margrethe demonstrerede, at hun gemte på en hemmelig side af sit sexliv, som var så meget anderledes end det stille sex, hun og jeg plejede at praktisere på mandage, onsdage og fredage. Hun legede med Charlottes bryster, mens hun red min pik og Charlotte red på min tunge.

Nogle få minutter senere, fik Charlotte sin første orgasme og flyttede sig fra mit ansigt, der drev af hendes safter. Vi skiftede alle tre positioner, og Margrethe satte sit på hug på alle fire mens hun slikkede Charlottes kusse helt ren for safter. Det var dér, jeg besluttede, at give Margrethe en dobbelt-up. Jeg lod dildoen glide ind i hendes kusse og trængte hårdt og ubarmhjertigt med min stive erektion ind i hendes stramme røv. De støn og skrig, der undslap Margrethe, fik hende til at lyde som en jomfru, der fik den for første gang. Der gik ikke længe før Margrethe fik sin første orgasme, der hurtigt blev efterfulgt af nummer to, og nummer tre.

På trods af de støn og hvin, Margrethe udstødte, ville jeg nu ikke mene, at hendes røv var strammere end hendes kusse. Da Margrethe var udmattet, skiftede de to piger position og mens Charlotte slikkede og fingerkneppede Margrethes røv, skubbede jeg dildoen op i Charlottes røv og kneppede hendes kusse med min pik. Resultatet var det samme, da det ikke tog lang tid før Charlotte skreg, som om nogen var efter hende, og kort tid efter fik hun flere orgasmer i træk. Det mest utrolige var, at selvom Margrethe og Charlotte havde fået flere orgasmer, ja, så manglede jeg stadig at komme. Men det skulle der blive lavet om på.

Margrethe og Charlotte besluttede at forkæle min pik med begge deres munde – på samtidig. Fornemmelsen af begge pigers tunger på min pik var fantastisk, og kort tid efter kom det ønskede resultat da jeg oplevede den mest intense udløsning og orgasme længe. Charlotte havde min pik i sin mund og hun tog grådigt imod alt det, jeg havde at give hende. Hun undlod dog at sluge, da hun ville have Margrethe til at smage. Margrethe og Charlotte fornøjede sig med et fransk kys, og deres tunger slyngede sig ind og ud af hinandens munde og de slugte langsomt begge min sperm.

På denne måde fortsatte vi skoleåret ud. Tirsdage. Og torsdage.

Forfatter: 2+1

porno med danske piger