kvindens seksuelle overherredømme er slut!

kvindens seksuelle overherredømme er slut!

SPAR MANGE PENGE

Kvinder har mistet den erotiske magt!

Mænd er mere attraktive end kvinder efter de 35 år.

Det har længe været en almen accepteret sandhed, at kvinder sidder tungt på den såkaldte erotiske magt mellem kønnene. Mænds tørst efter det kvindelige kød så at sige, er større end kvinders tørst efter det mandlige kød. Dermed ikke sagt, at kvinder ikke også tørster efter og nyder glæderne af de intime udskejelser mellem kønnene, men mænds seksuelle appetit på kvinder er markant større end omvendt. En kvinde vil også næsten altid kunne finde en mand, der er klar på at give hende sex, mens den omvendte situation ikke i samme grad er tilfældet for mænd.

Enhver kvinde over en vis alder ved pr instinkt, at hun er i besiddelse af et erotisk potentiale – alt efter alder, udseende og kropslig “wunderbar” – og kvinderne har igennem århundrede finpudset dette via tøj, parfume, make-up og et seksuelt ”noget-for-noget” spil med mænd. Kvindeligheden og kvindekroppen er i sig selv et magtfuldt instrument i relationen med mænd.

Efter de 35 forsvinder kvindernes sexappel

Nu har nyere studier fra en gruppe sociologer og kønsforskere i blandt andet England, dog stillet spørgsmålstegn ved kvindens erotiske overherredømme. Således slår man fast, at kvindens erotiske magt overstråler mandens, men kun i en vis periode. Denne periode er alderen fra 15-35 år, herefter aftager kvindens erotiske kapital, simpelthen grundet samfundets fiksering på sundhed og ungdommelighed, en fiksering der især rammer kvinder, fordi kvindens erotiske magt i høj grad er afhængig af et ungdommeligt og ”frisk” udseende, men også mænds higen efter det unge kød, der på et ubevidst plan repræsenterer muligheden for videreførelsen af sunde gener (reproduktion)

Evolutionær-psykologiske studier har nemlig vist, at mænds tørst efter yngre kvinder i høj grad hænger sammen med en evolutionær udvikling, hvor mænd ubevidst søger at sprede deres sæd hos de sundeste kvinder – og ungdom repræsenterer sundhed.

SEX I DAG?

Større seksuel appeal end kvinder

Mænds erotiske kapital er i langt større grad afhængig af sociale ressourcer (intelligens, viden, overskud, maskulin stabilitet, osv), men også ting som erfaring, seksuel modenhed og dybde. Det er nemlig nogle af de ting der appellerer til kvinder. Ydermere har studier vist, at kvinder i højere grad tænder på maskuline udseende mænd, hvor det fysiske viser tegn på, at manden/kroppen har ”slået sig” på livet – og derfor udstråler livserfaring og modenhed.

Man hævder derfor, at mænd overtager den erotiske magt fra kvinder, når kønnene når en vis alder. Denne alder er sat til 35-40 år. Mændene har nemlig generelt set en større seksuel appeal i denne alder, end kvinder – og mændene kan endda tiltrække kvinder i en større aldersmæssig spredning (20-60 år), end de jævnaldrende kvinder. Det gir mændene mulighed for at ”shoppe rundt” på det seksuelle marked og især tiltrække yngre kvinder, der så kan udkonkurrere mændenes jævnaldrende bejlere, hvilket gir mændene en erotisk større magt.

Den enorme skønhedsindustri, der netop spiller på aldersmæssige forandringer – eller nærmere udsættelsen af disse, men også skønheds og foryngelseskirurgien, taler et tydeligt sprog. Kvinder taber erotisk kapital efter + 35-40 års alderen, hvorefter mændene sætter sig på den erotiske magt.

Kritikere mener dog, at kønsforskerne gir mænd en for stor seksuel magt ift kvinder efter de + 40 – og taler i stedet om en udjævning mellem kønnene, hvor kønnenes erotiske kapital er omtrent lige stor. Indtil cirka 35-40 års alderen sidder kvinderne suverænt på den største magt, men forholdet balanceres efter 35 års alderen. Kvindernes seksuelle frigørelse, hvor det nu er “tilladt” for kvinder at have behov og lyster, udjævner også balancen i den erotiske magt.

porno med danske piger