ÅREST BEDSTE DAG!!! Er noget med kød og en mund?

ÅREST BEDSTE DAG!!! Er noget med kød og en mund?

SPAR MANGE PENGE

YEAHHHHHH..!!!

I dag er det den 14/3 og det er “Bøf of Blowjob dag” Store saftige bøffer og våde dybe blowjobs er total favoritdag. Se film og billeder med danske piger, der forkæler fyre og deres pik på den store helligdag.

BLOWJOBS – SUPER SUTTER – BEDSTE GUFFER – ORALSEX

danmarks bedste blowjobs danske pigher kunkurrence vinder

REGLER FOR BØF OG BLOWJOB DAG:

1. Bøffer under 400 gram denne dag vil medføre et håneligt fnys og risiko for latterkramper. Konsekvensen af at servere en bøf på under 400 gram bør være at dagen gentages umidlbart dagen efter.

2. Spørgsmål og samtale under indtagelse af Bøf eller nydelse af blowjob vil medføre et “Hold kæft kvinde”. Denne dag er mandens og han kan på intet tidspunkt senere hen holdes til regnskab for udtalelser eller handlinger på denne dag. Hverken i et senere skænderi eller som grundlag for at han skal gøre noget godt igen.

3. Der skal serveres sovs til bøffen.

4. Når der senere hen er noget manden vil se i tv må der her til kun serveres mad og drikke med en stavelse. Eks: Chips, øl, (mere) bøf.

5. Oprydningen efter denne dag tilfalder under ingen omstændigheder manden. Kvinden kan på ingen måde påtvinge manden fysisk udfoldelse som han ikke selv har lyst til. Af samme årsag er kvinden påtvunget til at hente nye kolde øl, nye chips og lign. hvis manden ønsker det.

SEX I DAG?

6. Gaver der gives denne dag må også kun indholde en stavelse. Eks. Chips, øl og (Mere) Bøf.

7. For at imødekomme kvindernes krav om ligestilling skal der inden Blowjobbet påbegyndes være klare linier om hun sluger, bare tager imod eller om hun vil have det et helt 3 sted.

8. Skulle manden ved et uheld komme til og lave en smutter med hensyn til Blowjobbet kan det på ingen måde bruges som argument i et senere skænderi eller udløse et møgfald senere på aftenen.

10. Manden har denne dag ret tii og tolke regler opsat af kvinden som han vil. Skulle han tolke dem kreativt i en sådan grad at kvinden føler sig trådt på. Så er det denne dag tilladt og kan på intet senere tidspunkt bruges som argument i et skænderi.

Nyd dagen drenge Wink

DROP BØFFEN OG FÅ EN EKSTRA SUTTER!

Med Elvira Friis og Ella er det fristende at droppe bøffen til fordel for et ekstra blowjob.

BLOWJOBS - SUPER SUTTER - BEDSTE GUFFER - ORALSEX

SE DE FRÆKKE FILM MED DANSKE PIGER DER FORSTÅR HVAD MÆND KAN LIDE!

Den 14 april skal der slikkes fisse hele dagen (KAGE & CUNNILINGUS DAG)

porno med danske piger