Feminister blotter bryster for frihed og ligestilling. (Videoer)

Feminister blotter bryster for frihed og ligestilling. (Videoer)

Unge kvinder demonstrere for frihed.

De viser bare patter frem offentligt i butikker og på gaden – i en god sags tjeneste!

Frihed til selv, at bestemme over deres egen krop og vise bryster hvor det passer dem.

Bryster er atter til debat, efter at en ny generation af feminister har blottet deres naturligheder i det offentlige rum, de demonstrere for, at gøre opmærksom på den uretfærdighed der mellem kønnene, hvor mænd kan gå med bar overkrop og vise deres brystkasse med fri brystvorter, mens kvinder er pålagt normer om at være tildækket og den selvsamme brystvorte pludselig er farlige og forbudte.

SEX I DAG?

IKEA udsat for sexschikane! Piger blotter sig i bolighuset

Vi viser patter hvor det passer os!

Rundt om på nettet kæmper kvinder for også at få lov til at vise bryster. #freethenipple er efterhånden blevet en global bevægelse, der kæmper for at afseksualisere kvinders brysthed og aftabuisere nøgenhed helt generelt. Som det nok er de fleste bekendt, så er det netop ved den kvindelige brystvorte, at for eksempel Instagram trækker grænsen. Minimale bikinier er tilladte, men så snart en smule af den mørkere hud omkring brystets midte åbenbares, så bliver billeder på stribe pillet ned.

Mange har forsøgt at løse problemet humoristisk. For eksempel florerede der en billedfil af en mandlig brystvorte, som man kunne sætte ind over sin egen forbudte kvindelige brystvorte, når man lagde billeder op. Og i 2015 tog en efterskoleklasse kampen op mod Facebooks censur. Ved hjælp af Photoshop flyttede de pigernes bryster over på drengene og vice versa for at vise, hvor dobbeltmoralsk de sociale medier forholder sig til de forskellige køns kroppe. Deres billeder blev for øvrigt også censureret.

Kvinder Flasher bryster for håndværker mænd

Videooptagelser hvor danske piger blotter sig.

porno med danske piger

Skriv et svar