Kvinder i forhold søger sex med fremmede for sæd!

Kvinder i forhold søger sex med fremmede for sæd!

Tænder det dig at knepper andre mænds koner og kærester?

Kunne du tænke dig at møde gifte kvinder, til en hurtig omgang uforpligtende sex uden kondom?

I disse tider, hvor flere kvinder kæmper med at bliver gravide, og hvor mange mænds sædkvalitet ikke er god, er det ikke altid så ligetil at bliver gratis som par. Derfor tyr flere par eller enlige kvinder til kunstig insemination hos fertilitetsklinikker over hele den vestlige verden.

Men der findes også de kvinder eller par, der ikke kan lide tanken om at blive en del af et behandlingssystem, og som hellere vil lade en graviditet opstå ved naturlig undfangelse.

Nogle af disse nøjes dog ikke med at spørge en ven eller bekendt. De gifte og samboende søger efter en diskret donor, via annoncerer på nettet, datingsider eller DBA. Det er måske ikke så mærkeligt endsige atypisk. Derimod er det nok nyt for mange, at der også er mænd, der udlover deres sæd i bytte for sex.

SEX FOR SÆD!

En sæddonor fortæller: Jeg oprettede en annonce på flere online medier med overskriften “Hjælper kvinder der ønsker at bliver Gravid” Elsker ideen om at hjælpe en gift kvinde med formålet om at gøre hende gravid. Jeg kan besøge dig og bare efterlade al min sperm oppe i dig og smutte.

Hurtigt og helt uforpligtende. Jeg er en pæn mand, velsoigneret og fri for sygdomme, og det skal du også være’.Har mødt flere kvinder: Den første kvinde blev gravid efter andet besøg hos parret, der var midt i 30’erne. Tilsyneladende lå problemet hos manden, og det var derfor, de henvendte sig til ham og hans “charmerende tekst”. Han havde håbet på flere omgange end de to. ’Men det virkede for godt,’ fortæller han med en flabet smil.

Efterfølgende har han også gjort en lesbisk kvinde gravid, hvor hendes partner troede, at sæden var blevet sprøjtet kunstigt ind i hende, og mødt andre kvinder på neutral grund, så som på hoteller, toilletter og ude i naturen for at aflevere sin sæd.

SEX I DAG?

Måske er du allerede blevet brugt som sæddonorer uden at vide det?

Kvinder som får børn med andre mænd end deres egen, Med eller uden nogles viden, finder flere kvinder en mand til at blive gravid på en datingside eller i byen, kun med ønske om at blive kneppet uden kondom og få fyrens sperm langt op i sig!

Flere videnskabelige undersøgelser påviser at op i mod hver 10ene far, ikke er den rigtige far til deres fælles barn. Ti procent af os har en helt anden far, end vi går rundt og tror. Det viser skandinaviske og amerikanske undersøgelser. Stadig flere vil have vished, og det kan du få ved at får lavet en DNA-TEST.

Det er ikke kun Statsforvaltningen, som oplever at flere mænd vil have testet faderskabet. Også private virksomheder, der foretager dna-test, oplever en stigende efterspørgsel fra mænd, der tvivler på, at de er den rigtige far. Efterspørgslen topper normalt ni måneder efter julefrokostsæsonen. Få tests til at tjekke sædkvaliteten og holde øje med graviditeten

Danske firmaer hvor du kan få lavet en faderskabstest

I dag er det muligt med en dna-test til 1500 kroner at få vished. Man tager blot en par vatpinde og skraber lidt i barnets og den formodede fars mundhule. Vatpindene bliver sendt til et af de firmaer, der i dag tilbyder faderskabstest på internettet, og efter kort tid får man svar om, hvorvidt man er biologisk far til barnet eller ej.

Der er en stor del af fædrene i Danmark, der går og er i tvivl, om de er far til deres barn, og den tvivl synes vi ikke, de skal gå med resten af deres dage. Og langt størsteparten får jo at vide, at de er faren, og dermed er den tvivl ude af verden, siger Andreas Brejner, der er direktør for DNAtest.dk.

Det nordsjællandske firma har eksisteret i halvandet år, og er dermed det ældste testfirma for faderskab i Danmark. Andreas Brejner anslår, at han nu har solgt godt 1000 test, og interessen vokser i takt med, at flere bliver klar over muligheden for at slå faderskabet fast ved hjælp af en dna-test.

I Sønderborg så DNA Center dagens lys i august i fjor, og siden er det blevet til hundredvis af faderskabsundersøgelser. Ifølge direktør Per Mønsted kommer omkring 70 procent af henvendelserne fra kvinder, som er i tvivl, om det er ægtefællen eller elskeren, der er far til deres barn.

PAKKETILBUD 1: SWIMCOUNT™ SÆDKVALITETSTEST + SWIMCOUNT™ SPERMCARE KOSTTILSKUD

Alle har ret til at kende sandheden, også selv om den gør ondt.

Tro er godt – viden giver tryghed. 

Alle har ret til og mulighed for at få vished om deres biologiske barn, barnebarn, far, mor, søster og/eller bror.

porno med danske piger

One thought on “Kvinder i forhold søger sex med fremmede for sæd!

  1. Kvinder Lokker mænd til at få børn i stor stil § 28 i straffeloven kan koste dyrt og miste dit barn

Comments are closed.