Tvunget til sex med fremmede mænd

I samme øjeblik brølede manden bag mig, og jeg mærkede hvordan hans varme sperm væltede ud af ham, og fyldte min røv til randen…

Jeg havde aldrig følt mig så ydmyget før. Her lå jeg, fastspændt til mit kontorbord. Mine bukser og underbukser lå på min kontorstol, og mine ankler og håndled var bundet sådan, at jeg lå med spredte ben, på maven hen over bordet med armene ud til hver sin side.

Jeg havde stadig min hvide skjorte på, og mit sorte slips.

En hånd pressede mit hoved ned mod bordet, så jeg lå og kiggede til den ene side, og der kunne jeg se to muskuløse mænd klæde sig af, mens de lo hånligt. Jeg frygtede det værste. Den tredje mand som holdt mit hoved, begyndte at røre ved min blottede røv. Han spredte mine baller endnu mere, og gav mig så et ordentligt smæk lige på mit hul. Jeg skreg ud i lokalet. Desværre kunne ingen høre mine lidelser. Mine kollegaer var for længst gået hjem, og jeg var nu alene med de tre mænd i dette kontorlandskab – et sted hvor jeg normalt følte mig tryg og respekteret. Nu var jeg ydmyget, blottet og hjælpeløs.

Endnu et smæld lød ud i lokalet da han gav mig endnu et smæk på mit hul. Jeg prøvede at bide smerten i mig, og spændte musklerne i hele min krop.

”Er du klar til at få pik hva?” – Råbte manden som smækkede mig.

Jeg sagde ikke noget.

Så smækkede han mig endnu en gang rigtig hårdt, og jeg skreg ud i rummet, hvorefter han tog fat om mit slips, og hev til. Jeg hev efter vejret.

”Jeg spurgte dig om noget! Så svar dog luder!” – Råbte han igen endnu højere.

”Ja! Giv mig noget pik!” – Svarede jeg uvilligt.

”Det var godt. Du er måske ikke så dum alligevel, som du ser ud til” – Sagde han, og løsnede grebet om mit slips, og tog i stedet fat om min nakke, og holdt fortsat mit hoved fast mod bordet.

”Kom så drenge, han har sagt OK for det, så nu skal vi da vise ham hvad han har sagt ja til!” – Sagde han til de andre, mens de stod og gned deres pikke, som blev større og større i takt med at de gned frem og tilbage, op omkring pikhovedet, og ned igen.

Jeg lukkede øjnene, og prøvede at forestille mig et bedre sted, men mine tanker blev hurtigt afbrudt da jeg mærkede noget varmt og dunkende, presse sig mod mit blottede hul.

Der gik ikke mere end to sekunder før den ene mand pressede pikhovedet indenfor, og i det samme åbnede jeg øjnene vidt op, og det gik op for mig hvad der i virkeligheden skulle ske.

Manden trak sin pik ud igen, hev en tube glidecreme frem, trykkede en klat ud i sin hånd hvorefter han smurte mit hul ind, og smurte sin pik.

Herefter var der ingen nåde. Han borede sin pik op i mig, og jeg gav et højt skrig fra mig, idet jeg mærkede hans pik bane sig vej igennem min tarm.

Tårerne trillede fra mine øjne mens jeg fornemmede hver en centimeter fylde mit hul op, og det føltes som om den aldrig ville stoppe igen.

Han bankede sin pik frem og tilbage op i mig, og jeg kunne høre hvordan han nød det. Han stønnede og brølede ud i lokalet. Hans store hænder tog fat om mine baller, og æltede dem. Indimellem gav han mig nogle smæk mens han stønnede højlydt, og hamrede sin pik op i mig, med hårdere og hårdere stød.

Pludselig mærkede jeg en underlig følelse risle igennem min krop mens min røv blev gennempulet. Jeg blev liderlig. Jeg havde aldrig troet det skulle ske.

Jeg mærkede hvordan smerten vendte sig til nydelsen. At høre manden stønne, mærke den anden mand holde mig fast mod bordet, mens den tredje mand stod klar ved siden af, og gned sin liderlige pik – alt dette fik min pik til at vokse.

Jeg nød ethvert stød, manden sendte gennem min krop hver gang hans pik trængte helt ind i mig.

Jeg var helt væk i mit indre, og nød bare hvert sekund.

Pludselig kunne jeg mærke mandens bevægelser blev hurtigere, men samtidig dybere. Han kom længere ind i mig, og han stønnede højere, og hurtigere. Jeg mærkede hvordan hans pik begyndte at vokse, og den føltes stenhård på et tidspunkt. Jeg kunne ikke holde mine følelser tilbage, og jeg begyndte at stønne højlydt, så de kunne høre det.

I samme øjeblik brølede manden bag mig, og jeg mærkede hvordan hans varme sperm væltede ud af ham, og fyldte min røv til randen.

Imens han kom, blev han ved med at pumpe min røv. Jeg nød at mærke hans sæd blive kørt rundt indeni mig, og jeg kunne mærke hans sved løbe ned af mine ben fra hver gang han klaskede ind mod mig.

SEX I DAG?

Så trak han sig ud, og gik derefter hen til mit hoved ved bordkanten, trak mit hoved hen til hans pik og udbrød ”Slik den så ren din lille luder!”

Jeg tog villigt imod den, og lukkede munden omkring den, og suttede løs.

Imens var den anden mand ved at være klar til at kneppe mig. Han smurte sin pik ind i glidecreme.

”Hov se lige en gang! Han kan jo li’ det! Den lille luder kan jo li’ at få pik!” – Udbrød han med en høj latter.

”Så giv ham det. Han skal fyldes til han sprækker!” – Råbte manden som holdt mig fast om nakken.

”Han skal fyldes helt op!” – Råbte han, og lo mens han tog fat om mit hoved, og trykkede det længere hen mod den anden mands pik, mens den kørte frem og tilbage i min mund.

Den var igen blevet meget hård, og jeg suttede den grådigt.

Nu blev min røv igen fyldt ud af den næste mand. Han startede lige så hårdt ud som den første, og pumpede løs op i mig. Jeg kunne mærke hvordan min pik dunkede. Den var lige så hård som de tre mænd der stod omkring mig, og udnyttede mig.

Pludselig forsvandt manden som holdt mig fast. Han gav slip, og kravlede ned under bordet, hvor han fandt min stive pik frem.

Jeg stønnede højt da han tog fat om den og begyndte at lege med den. Imens havde manden som kneppede min mund taget styringen med mit hoved, og holdt det fast, mens han kneppede mig hårdt i munden.

Der gik ikke lang tid før, jeg kunne mærke et orgasme var på vej.

Manden under bordet havde taget min pik i munden, og suttede løs på den. Hans tunge masserede mit pikhoved for hårdt, og jeg kunne ikke stå for det længere.

Jeg skød en tyk stråle sperm lige ned i munden på ham, mens han lod som ingenting og suttede videre. Hele min pik blev tømt ned i hans mund, mens hans tunge kørte rundt om den, og han slugte det hele.

Jeg begyndte at vride mig frem og tilbage, for han blev ved med at sutte min pik efter jeg var kommet, og den blev meget følsom, men jeg kunne ikke bede ham om at stoppe. Min mund var jo fyldt op med en anden mands pik.

Der gik heldigvis kun et kort øjeblik før jeg igen var meget liderlig. Jeg mærkede hvordan min pik begyndte at vokse igen, og han suttede den grundigt, og jeg var klar over, at han ville have en ladning mere.

Pludselig mærkede jeg at manden bag mig skulle til at komme op i mig. Jeg prøvede at stritte lidt med røven, for at han kunne trænge længere ind – det gjorde han. Med et kæmpe brøl sprøjtede han sine tykke cremede stråler langt op i mig, og det sortnede næsten for mine øjne mens jeg mærkede hans sperm fylde mig op.

Samtidig var pikken i min mund ved at være klar til at komme igen. Der gik heller ikke mange sekunder før den voksede sig større, og manden tog hårdere fat om mit hoved med den ene hånd, holdt mig for næsen med den anden, og pressede mit hoved mod sin pik, som han samtidig pressede længere frem, ned i min hals.

Da han var langt nok inde affyrede han sin sæd, og jeg kunne ikke andet end at sluge det hele, for ellers ville jeg kløjes i det.

Det var tykt og svært at sluge, men jeg nød det.

Han holdt sin pik i min mund, og gav slip på min næse. Manden der kneppede mig, var gået ned i et mere stille tempo, og gned nu sin pik roligt frem og tilbage i min røv.

Nu mærkede jeg så min egen pik igen var klar. Manden der sad under mig, kunne også mærke den voksede, og han suttede endnu mere heftigt end før, og straks kom jeg ud i hans mund endnu en gang. Han trykkede min pik helt ned i sin hals, og slugte lystigt det hele.

Så trak han sig væk fra min pik, rejste sig op, og jeg så den ene mand der kneppede min mund, trak sig ud, og så skulle jeg endelig have den tredje pik.

Jeg åbnede min mund højt op, og ventede spændt på hans pik. Han hev den frem, og førte straks ind i gabet på mig. Han tog fat om mit hoved, og hals, og kneppede mig som om det var min røv.

Jeg nød enhver dråbe af hans præsperm og så forventningsfuldt frem til belønningen – hans sperm.

De andre mænd havde sat sig til rette i en stol, hvor de sad og nød synet, mens de gned deres pikke, som efterhånden var blevet hårde igen.

Inden længe begyndte pikken i min mund at vokse, og manden stønnede, og hans tempo blev tungere, og dybere.

Til sidst pressede han sin pik mod min kind i min mund, og pumpede derefter alt sin varme sperm ud i min mund. Det fyldte hele min mund, og jeg prøvede desperat at sluge det hele, men han begyndte bare at kneppe min mund igen, og køre al hans sperm rundt i min mund, og ned i min hals.

Til sidst trak han sig ud, og klaskede sin pik mod mit hoved, og tørrede den af på mig.

”Din lille luder! Du er skabt til at få pik. Fra nu af er du vores legetøj når vi har lyst til dig. Du skal sidde klar her på din arbejdsplads hver dag efter arbejdet, og være klar til hvis vi kommer! Er du med!?” – Råbte han.

”Selvfølgelig.. Jeg skal nok” – Svarede jeg, med en vis frygt for hvad der skulle ske, men samtidig var jeg ekstrem liderlig.

Jeg blev ikke løsladt igen, men i stedet fik jeg stoppet en klud i munden, så jeg ikke kunne snakke.

Så satte manden sig hen til de andre, og de sad og snakkede sammen om hele oplevelsen, og nedgjorde mig for den luder jeg var.

Pludselig fik den ene mand en ide, og tog sin mobil frem. Han foretog et opkald.

”Hej! Hvis I har tid så har vi en her, som er klar. Vi har prøvet ham af, men jeg tror slet ikke han har fået nok. Der er stadig nogle timer til han skal på arbejde igen, så hvis I skynder jer kan I nå det. Han ligger klar her, med sæd dryppende fra hans røv.”

Han lagde røret på, og gik så hen til mig, hev kluden ud af munden på mig, og sagde ”Så kan du godt forberede dig på en omgang mere. Der kommer 4-5 stykker, som ikke har haft sex i et godt stykke tid, så du skal kunne tilfredsstille dem ordentligt, er du med? Du er jo en lille luder ik?”

”Selvfølgelig er jeg det. Jeg duer ikke til andet” – Svarede jeg lavt, og gav ham et bedende blik, for jeg følte nu at jeg havde fået nok denne aften. Men der var desværre ingen nåde.

En halv times tid senere kom 5 andre mænd ind af døren til kontoret, og smed straks tøjet.

Det samme scenarie gentog sig endnu en gang, og jeg blev godt brugt den aften.

Jeg havde aldrig troet at jeg skulle prøve at være sammen med en mand – og så endda 8 på samme aften!

porno med danske piger