kvinder kan nu blive slikket så guderne synger (uden forpligtelser)

kvinder kan nu blive slikket så guderne synger (uden forpligtelser)

Få det lækreste oralsex uden du skal give noget igen!

En ordentlig slikketur til alle piger, kvinder og damer, som de sent vil glemme! Fantasy For Her Ultimate Pleasure 3-i-1 Stimulator.

GIV DIG SELV EN ORGASME UDOVER DET SÆDVANLIGE

Hvorfor sætte fokus på en enkelt erogen zone, når du kan forkæle 3 forskellige med Fantasy For Her Ultimate Pleasure 3-i-1 Stimulator fra den anerkendte sexlegetøjsproducent pipedream.

Den suger, slikker og vibrerer – alt på én gang! Den pulserende sugeeffekt gør klitoris ekstra følsom, mens den bløde tunge glider frem og tilbage for en utrolig oplevelse. Skaftet er også en kraftig G-punktvibrator til tredobbelt glæde!

SEX I DAG?

Her kombinerer Ultimate Pleasure alt det bedste for hende i en fantastisk vibrator. Du kan vælge mellem 3 sugeeffekter, 7 forskellige tungebevægelser og 10 vibrationsrytmer. Du vælger, om du vil nyde alle effekterne på én gang eller individuelt. Du får to forskellige kasketter, en til skeden og en til andre erogene zoner, f.eks. på brysterne. Hætten kan også fjernes, hvis du vil nyde tungen uden sug. Du får også en blød ærme, som du kan lægge på tungen med buler til ekstra intens slikning. Her er Ultimate Pleasure genopladelig og vandtæt til varieret og lækker brug.

Fantasy For Her Ultimate Pleasure 3-i-1 Stimulator

Om du er single eller i forhold vil denne 3i1 med  pirrende tunge, lufttryk og vibratoer få dig i den 7 himmel.

Den alsidige stimulator med hele 4 motorer er designet til at give dig en ultra stimulerende oplevelse, når du forkæler dig selv med den lystne tunge, det pirrende vakuum eller den effektive G-punkts vibrator.

Med den ovale skål kan du opleve en sugende fornemmelse over dine kønslæber og klitoris, mens den drilske, viberende tunge slikker dig til en himmelsk orgasme. Prøv også den runde skål placeret over din brystvorte og nyd tyd tungens bevægelser, mens ophidselsen ruller over dig.

KØB DEN OG FÅ SKØNNE ORAGASMER NÅR DU ØNSKER DET

ANDMELDELSER:

Er forelsket! Jeg har aldrig mærket noget lignende ?! Det blev en favorit hos mig fra første sekund! Det sutter, så klitoris ryster, og fornøjelsen bliver stærkere, mens den slikker. En drøm!


Dette er noget helt nyt, der gør noget helt anderledes end noget sexlegetøj før. Et sådant fantastisk sexlegetøj fortjener meget mere opmærksomhed, og jeg vil meget gerne fortælle hvor fantastisk det er! Det suger og slikker klitoris, hvad mere kan man bede om? Derudover kan man vende det rundt og bruge det som en vibrator.

porno med danske piger