Lektiehjælp

SPAR MANGE PENGE

Hun nød den kolde luft på sine bryster og mærkede at hendes vorter stivnede endnu mere – og hun så til sin tilfredshed, at han nu stod helt stille og stirrede – helt betaget af hvad han ser….

Hun kiggede op fra lektierne da lyset i hans entre blev tændt – han var kommet hjem , og hun kendte efterhånden hans ritual . Først ud i køkkenet for at lave lidt kaffe – dernæst i bad. Hun smilede lidt ved tanken om, at han altid klædte sig af mens han stod ved kaffen i køkkenet – det var sødt af ham – sådan ubevidst – at lade sig bese i sin fulde nøgenhed. Det var ikke fordi han var så flot – de fleste af hendes gymnasiekammerater var flottere – og desuden var han jo gammel – mindst 40 – på alder med hendes far. Men hun nød alligevel hans selvsikkerhed og afslappethed når han gik rundt i huset efter badet – og at han vist ikke rigtig tog sig af om der var nogen der kiggede på ham. En dag havde hun set ham hente post udenfor – helt nøgen – nærmest som om han legede med verden som tilskuer. Men nu sad hun altså en mørk vintereftermiddag og kiggede efter ham, mens han tørrede sig efter badet. En dag havde hun sneget sig hen til hans badeværelsesvindue og havde stået stakåndet udenfor og set ham mens han badede – det havde været meget pirrende og ophidsende, men hun havde også været så spændt og nervøs at hun ikke siden havde turdet forsøge sig med det.

Så hun nøjedes med at skubbe bøgerne ind midt på bordet , og sætte sig tilrette på stolen med benene oppe på en skammel. Hun vidste at hun så godt ud i denne tynde skjorte, som fremhævede hendes bryster og de hvide bukser, som afslørede hendes gstrengtrusser. Ikke at det betød så meget – det var vist mest hende selv der bemærkede det. Mens hun ventede på han skulle komme tilbage i hendes synsfelt, kunne hun mærke at hun var lidt ophidset. Hun spredte benene lidt og lod sine hænder kærtegne sine bryster, som reagerede med at skyde brystvorterne frem så de blev flot synlige igennem stoffet. Han dukkede op i køkkendøren – han var nøgen og mens han tørrede sit hår, hældte han kaffe op til sig selv og drak lidt af den. Hans blik strejfede hendes, og hun rykkede nervøst lidt tilbage i rummet – men han var allerede optaget af dagens avis på køkkenbordet. Hendes vejrtrækning blev lidt hurtigere – det var altid spændende at lure på ham og hun kunne nu klart mærke sit underliv der reagerede på de tanker som hendes underbevidsthed havde gang i , men som hun ikke ville være helt ved – endnu. Hendes hænder krammende brysterne lidt mere – knappede skjorten op og gled over den glatte nøgne hud, kærtegnede de spændte bryster og legede lidt med brystvorterne.

SEX I DAG?

Hun knappede bukserne op , mens hun med øjnene fulgte ham da han gik ind i stuen – manden levede en stor del af sit liv nøgen – så det bar ikke sjældent hun havde lejlighed til at se på ham. Hun stirrede fascineret på hans pik, som nu bare hang og dinglede mellem benene – hun vidste fra tidligere hvor stiv den kunne blive, men selv i blød tilstand var den fascinerende. Måske mest fordi den sad på en mand som vidste en masse om hvordan den skulle bruges.

Hun vidste nemlig også lidt om hvilke kvinder der besøgte ham – og hvad han lavede med dem. Hendes fingre var nu gledet ned under trusserne, og legede med den glatte hud mellem benene – eller rettere næsten glatte – for hun trængte til at blive barberet igen. Hun mærkede den dejlige varme fugtige åbning og lod en finger glide indenfor… sukkede lidt og var selv overrasket over at en fyr på alder med hendes forældre kunne have sådane en indvirkning på hende – men nød selvfølgelig den behagelige afbrydelse i lektielæsningen. Hun lukker øjnene og lader fingrene danse over de rare velkendte steder i hendes skød – mens hendes bryster blottes, idet hun med den anden hånd fører skjorten ned over skuldrene og kærtegner de spændte vorter……. Hun gisper overrasket dat hun åbner øjnene igen og ser ham stå overfor sig med sin pik mellem fingrene – stirre på hende og kærtegne det nu stive lem , mens hans frejdige smil afslører at han har stået der et stykke tid.

Hun er for chokeret til lige at fjerne hænderne totalt og lader sig charmere af hans smil og fortsætter sine fingres leg – og ser at han er glad for at hun vil lege med. Han ser direkte i hendes øjne, og hun ser i hans – der er ingen tvivl om at de er bevidste om hinanden. Hun ved ikke rigtig hvad der skal ske – har måske ikke for alvor tænkt på denne situation – men nu er den her og hun vil nyde det i fulde drag.

Hun smiler let og beslutter sig for at gøre det hun har tænkt på længe: Hun rejser sig langsomt og drejede sig rundt, mens kun knappede de stramme hvide bukser op.

Roligt lynede hun ned og mens hun skævede til den voksne mand der stod og så på hene , vrikkede hun sig ud af bukserne, så hendes hvide G-streng kom til syne for ham. Hun vidste at hun så godt ud i dem – hendes baller deles lige netop af den tynde streng bagpå – og hendes nu våde revne ville trække det tynde stof til sig og fremhæve hendes varme våde skedeåbning.

Hun nød den kolde luft på sine bryster og mærkede at hendes vorter stivnede endnu mere – og hun så til sin tilfredshed, at han nu stod helt stille og stirrede – helt betaget af hvad han ser. Han følger hende med øjnene , idet hun sætter sig i stolen , spreder benene og lader sine fingre glide over de tynde trusser…

Allermest ville hun ønske at hun kunne få lov at røre ved den pik som hun længe har været så fascineret af. Som om hun havde tænkt højt, kommer han nærmere og stiller sig så hun tydeligt kan se den stive pik. Hun strækker sine fingre ud for at lade dem kærtegne den flotte manddom, mens hun nyder hans blik på sin krop. Hun nyder at berøre den stive dolk, og mærke den bløde hud der omkranser hovedet og lader en finger glide ind under forhuden og lege med den lille følsomme revne i pikken. Hun mærker hans hænder der blidt kærtegner hendes bryster og hun lukker igen øjnene og nyder det skønne der sker med hendes krop. Hun retter sig op og lader sin mund nærme sig hans penis, kan mærke den friske sæbeduft, og lader prøvende læberne omslutte den stive pik , mens hendes fingre kærtegner de glatte nosser. Hun suger og sutter som hun ved han elsker det han nød det…. og klynkede lidt da han trak sig tilbage og bøjede sig ned for at kysse hendes bryster…. Hun strækker sig kælent i stolen og nyder hans erfarne tunges leg med hendes b-skålsbryster, hans mund der forsigtigt nappede hendes vorter så de strittede om end mere end tidligere…. og hans fingre der behændigt og rutineret fulgte hendes krops yndefulde former, glider ned ad lårene op til hendes våde skød – kyndigt berører alt og dog intet , så hun mere og mere vild af begær skyder sit underliv fremad, opad mod hans varme hænder. Han lader sin finger glide indenfor i hendes varme våde hule, mærker at hun er klar og lader sin mund glide ind mellem hendes ben, nyder den glatte våde smag og lader tungen glide ind og lige give et hurtigt streftog overalt på den unde kvinde som så villigt nu lader sig tilfredsstille af den tunge, han havde ofte hører er bedre end de flestes…. Og han ved hvordan denne 17 årige pige , som hver mandag læste lektier i hans stue, skal behandles så hun senere kan pakke sine bøger sammen med et tilfreds smil på læberne. Det havde været en god ide med det opslag med “lektiehjælp” han havde sat op i Brugsen og et held at Bettina var frisk nok til at reagere på den…..

porno med danske piger