Forføreren i vinduet

SPAR MANGE PENGE

Gik hen og tændte min senge lampe og stillede mig ikke alt for åbenlyst op og knappede min kjole op og lod den glide ned over mine skuldre indtil den hvilede på mine lidt for brede hofter…

SEX I DAG?

Jeg vågnede langsomt og strakte min dovne og varme krop uden at have lyst til at stå op, solen var kun ved at stå op til endnu en kold og trist dag. Han stod nøgen ud af sin seng og strakte sin lange og stærke krop og jeg kunne se han havde morgen jern på. Ikke for første gang tænkte jeg på hvor meget jeg gerne ville tage hans stor halv stive morgen pik i munden og sørgen for den blev helt stiv. Jeg lod min hånd glide ned under dynen og begynde at kilde min lille perle og kunne mærke jeg allerede var meget våd. jeg masserede den til jeg kom i et lille skrig. Da jeg kiggede ud af vinduet igen kunne jeg se, han var gået ud i bad.
En tanke kom til mig, jeg kunne jo lave et lille show for ham i aften inden han gik i seng, det ville måske fange hans opmærksomhed. Glad for min idé gik jeg ud og i bad og hele dagen på arbejdet var jeg i strålende humør.

Det var ved at være sengetid og jeg havde brugt en del af aftenen med at sidde oppe i mit soveværelse og holde øje med hvornår han skulle i seng. Endelig, nu kom han ind med en tandbørste og showet kunne begynde. Jeg gik hen og tændte min senge lampe og stillede mig ikke alt for åbenlyst op og knappede min kjole op og lod den glide ned over mine skuldre indtil den hvilede på mine lidt for brede hofter. Jeg skubbede den helt ned og trådte, med min g-strengs beklædte bagdel vendt mod han, ud af kjolen.
Jeg kiggede diskret ud af vinduet, jeg havde fanget hans opmærksomhed, han var stivnet med med tandbørsten i den ene hånd og sit stive lem i den anden.
Mine bryster var begyndt at svulme op og jeg lod langsomt hånden glide ned over den og løftede den for at mærke deres vægt, mit nye undertøj kom til sin ret, for man kunne ane de mørke ringe over kanten på bh´en. Jeg kærtegnede mine overfølsomme vorter og lod en hånd glide ned i mine trusser. Mens jeg støttede mig op af væggen lod jeg fingerne glide mere og mere bestemt over min klit, rødmen steg op i mine kinder, og orgasmen var på vej, jeg nød det.
Da jeg kiggede op for at se om min dejlige nabo også nød mit lille show, blev jeg meget skuffet, han var gået.
Det ringede på døren men jeg havde ikke lyst til at åbne, Det ringede igen og jeg tog min kjole på og gik ud for at åbne. Det var ham, han stod og lænede sig op af dørkarmen og spurgte om mit show var til ære for ham. Jeg rødmede, og kunne ikke sige et ord. Han grinede og bøjede sig ned for at give mig et varmt og vildt kys. Mens han tog min hånd og førte mig op til soveværelset, sagde han “Du kunne bare have inviteret på kaffe!”

porno med danske piger