FAKTA: Onani spørgsmål og svar – Hvor mange, hvorfor, hvordan?

FAKTA: Onani spørgsmål og svar – Hvor mange, hvorfor, hvordan?

SPAR MANGE PENGE

Leg med dig selv – Tips og gode råd.

Hurtige fakta om at onanere, gokke, masturbere, solosex! Onani er ikke kun helt normalt – faktisk er det også supersundt! Læs med her, og bliv klogere på facts om onani.

Se hvilket sexlegetøj kendte kvinder bruger!

Onani: Derfor gør vi det – og derfor er det godt

En gang imellem er det godt at se på tal. Også når det drejer sig om noget, der vel nok kan siges at befinde sig i en hel anden sfære, nemlig onani. Undersøgelser kan nemlig vise os, hvor dejligt almindelige vi er – også når det kommer til onani.

  • 21 pct af de danske kvinder bruger sexlegetøj, når de onanerer, mens kun fem procent af mændene bruger legetøj.
  • 68 procent af de adspurgte mænd onanerer flere gange om ugen, mens kun 30 procent af kvinderne tilfredsstiller sig selv flere gange ugentligt.
  • 15 procent af de adspurgte har aldrig prøvet at onanere.
  • Næsten en femtedel af de mænd og kvinder, der onanerer, er blevet opdaget, mens de var i gang.
  • 21 procent har onaneret på deres arbejde, kun en femtedel af dem er kvinder.
  • Hele 41 procent har gjort det hjemme, mens deres partner var i et andet rum.
  • 71 procent af danskerne tror, at mænd onanerer mere end kvinder

piger og kvinder skal onanere hver dag med denne dildo

Opgrader dit onani med simple metoder til bedre orgasmer

Onani giver bedre sex!

Hvis du har svært ved at få orgasme, når du har sex med din kæreste, kan det hjælpe, at du onanerer. Onani hjælper dig nemlig til at lære din krop bedre at kende, så du kan vise og fortælle din kæreste præcis, hvordan han skal røre ved dig, når I er sammen.

Hvor sundt er det at onanere?

Onani er sundt – Når man onanerer frigøres en række hormoner, heriblandt et lykkehormon. Dit humør stiger, og du bliver altså et gladere menneske. Onani er også en god måde at komme til at slappe af på, fordi det både letter stress og muskelspændinger. Desuden er det en god måde at lære sin krop at kende på.

Millioner af tilfredse brugere har oplevet magien!

SEX I DAG?

Hvorfor onanere jeg så meget?

Det er helt almindeligt at have lyst til at onanere, og nogle onanerer meget, andre lidt mindre, og nogle slet ikke. Det kommer meget an på, hvordan ens seksuelle lyst er og hvornår man kan mærke den. Desuden er det rigtig sundt at onanere.

Hvor mange unge onanerer?

Mens 80 procent af drengene har onaneret jævnligt, når de er fyldt 16 år, har kun halvt så mange piger tilsvarende erfaringer. Først efter 20 års alderen når pigerne op på de 80 procent. Mænd og kvinder onanerer ofte livet igennem – nogle oftere end andre.

Bliv klogere på orgasmer både hendes og hans.

Hvor meget taber man sig ved at onanere?

Kalorieunderskud kan fx komme af, at man er fysisk aktiv og at man ikke sætter sit madindtag op samtidig med. At onanere er selvfølgelig en fysisk aktivitet, men medmindre man onanerer med høj hastighed 30 minutter til 1 time hver dag, vil man ikke tabe sig.

Hvor meget onanere folk?

Det er meget individuelt og kan variere meget fra mand til mand. En undersøgelse fra sexlinien viser, at 68 % af mænd mellem 18 og 74 år onanerer flere gange om ugen, og 80 % af drenge på 18 år onanerer jævnligt. Nogle mænd onanerer op til flere gange om dagen og ved andre mænd kan der gå lidt længere tid.

Kvinde: Hvordan kan man komme hurtigere?

Læg hænderne på maven, så du kan mærke, om luften når helt derned, og sæt lyd på. Træk vejret gennem munden under sex – det styrker lysten. Jo hurtigere du trækker vejret, jo hurtigere når du klimaks. Langsom vejrtrækning udskyder orgasmen. Kvinders #1 favorit sexlegetøj (Orgasmegaranti)

Mand: Hvad sker der hvis man ikke får en udløsning?

Til trods for hvad mange mænd tror, er det ufarligt ikke at få udløsning. Sædcellerne nedbrydes af sig selv – eller udløses spontant om natten med en såkaldt ‘englefisse’, forklarer danske forskere. En billig opgradering til dit håndjob – kun 39,-

Kvinders onani har i mange år været underbelyst, men nu indtager den scenen med oprejst pande og spredte ben: I Håndbogen fortæller 18 kvinder åbent og detaljeret om, hvordan de har sex med sig selv. 

Kvinderne er mellem 18 og 83 år, nogle onanerer flere gange om ugen, andre blot en sjælden gang imellem, mange bruger onani som et dejligt afbræk fra hverdagen, og en onanerede sig til en orgasme, mens hun fødte. Fælles for dem er, at de ærligt og undersøgende deler ud af de vildeste oplevelser, de store ekstaser samt en lang række konkrete tips og tricks til at opnå endnu mere nydelse.

Håndbogen er en samling rørende og sjove portrætter, der indgående beskriver, hvordan hver kvinde har sin helt egen metode og sit helt eget forhold til onani. Den inspirerer samtidig til at gå på opdagelse i kroppens muligheder ved at guide til, hvordan du for eksempel kan bruge dit åndedræt, vælge den rigtige glidecreme og udforske dine egne orgasmer.

Miljøvenligt og bæredygtigt sexlegetøj til de kvalitetsbeviste

porno med danske piger