Liderlighedens ubeskrivelige højder (dagbog)

SPAR MANGE PENGE

Jeg bad hende klæde sig på.. selv sad jeg i sofaen og betragtede hende.. Hun var som altid klar på min befaling. det slår mig igen og igen hvor villig hun er.

Sorte selvsiddende strømper, læderoutfitt fra inderst til yderst. Den røde lædernederdel og den korte røde jakke. Kraftig makeup og stilletter så høje at de måtte være umulige at bevæge sig i. men nej hun bære dem med stil. de tunge smykker og hun er klar. Jeg sidder stadig og betragter hende.

Beder hende lægge sig på alle fire og tage mit nu stive lem i munden. hun sutter som en drøm hun har lang erfaring med at håndtere mange pikke. Jeg beder hende stoppe og tørre mit stive skaft. min sæd skal springe senere.

Vi tager vores store motorcykel.. Hun sidder der bag på mens vinden søger op under hendes nederdel.
Til byens store indkøbscenter. Der sidder han forventningsfuld og venter den unge mand. Han rejser sig og hilser, giver hånd og byder på kaffe. Vi takker.

SEX I DAG?

Kemien er god og jeg kan se hun er forventningsfuld. Jeg lader lynlåsen i hendes jakke glide lidt ned så han kan se på varene. Jeg spreder hende og skiller hendes lår. Stikker en finger ind og op. Hun er klar siger jeg til ham. Vil med ud på det store toilet og ride hende. Han nikker. Vi bruger ikke mange ord. Vi rejser os og går derud.
Der er god plads i det store rum.
Jeg beder hende åbne vore bukser.
Ud springer de stive lem. Han er stor og hård. Jeg siger, hun kan lide det hårdt og kontant.
Sut vores skafter skat. Hun sidder på hug foran os og betjener det bedste hun har lært. Lyden fra vores hæse halse fortæller vi er godt liderlige.

Jeg beder hende gå over og stille sig ind mod vægen, så han kan komme til bagfra.
Han knepper hende nu hårdt og kontant op ad væggen. Jeg skyder foto til skuffen.. det er hardcore.
Beder ham stoppe og tage foto med hende og mig. Nu knepper jeg hende. hun er våd og stram. jeg kører min stive pik ind og ud i en monotom rytme. Så tager jeg fat om hendes hofter og knepper igennem. Hun stønner højt nu. Hun bukker sig fremover og tager ham i munden. Med selvudløser tager vi foto hvor hun har mandfolk i begge ender. Hun gir sig højlydt når vi støder i hende. Safterne driver ned af hendes lår. Kors hvor er hun våd og liderlig, lige som jeg kender hende.

Dobbelknepning på toilettetJeg forlader hendes fisse. Nu skal hun have dobbelt pik i munden. Hun kører de to jern tæt sammen og sutter. Han sprøjter først og hun sluger det hele, men hun betjener mit lem med sine lange slanke fingre.
Han kommer med et enormt brøl langt nede i hendes hals. Det får mit lem til at rykke helt vildt mit pikhoved er helt blåt da hun igen tager mig i munden. Jeg beder hende sætte sig så han kan slikke hendes fisse. Hun spreder og han går igang. Hun har hans tunge i fissen og min pik i munden.
Efter kort tid vælter orgasmen gennem hendes krop.. hun sitre og hendes øjne får det der blik.. Jeg kender så godt.. Hun er ordnet.. Jeg sprøjter i hendes liderlige mund med de røde læber. Læber der stramt holder om min pik.
aaaaaaaaaagh ja uhmmmmm
Hun slikker mig hel ren.

Vi takker den unge mand, gir hånd til farvel. Der er ingen der får to ture. Så han må andre veje og vi kører ud i solen igen på vores kværn. Lettede og afslappede i kroppene, efter at have besøgt liderlighedens ubeskrivelige højder.

Master

porno med danske piger