Utro på bytur: Hun ville have den unge fyr med hjem

Drengen med den store pik

Jeg mødte Mads, da vi begge var 16 år gamle gennem nogle fælles bekendte. Mads var 178 cm høj, og så ældre ud end han var. Mads var og er den dag i dag en flot fyr med blond hånd, solbrun og en veltrænet krop. Hvad jeg ikke vidste på det tidspunkt, var, at Mads gemte på en stor pik. Det fandt jeg først ud af, da han fortalte mig, hvordan han havde kneppet Katja. Jeg havde næsten lige lært ham at kende, men det skulle vise sig at være indledningen til et sjovt og langt venskab.

En dag da vi var sammen, fortalte han mig, hvordan han havde mødt Katja i byen. Jeg vidste intet om hans store pik endnu, men mens han snakkede om Katja kunne jeg se, at hans bukser blev fyldt ud. Jeg spurgte lidt forsigtigt, men med et søret grin; vi var jo teenagere: ”hvor stor er din pik egentlig, Mads”? Han grinede og svarede ”13 cm i slap tilstand og 20 cm i stiv tilstand”. Mads var og er en populær fyr med et stort socialt netværk. Mads sagde, at når han var i fællesbad – uanset om det var i skolen, til fodbold eller andre steder – havde han altid den største pik. En dag gav nogle venner ham kælenavnet Jernet. Det, Mads bedst selv kunne lide ved sin pik, var farven og tykkelsen på sit pikhoved.

Her følger historien om Mads og Katja, som Mads fortalte den til mig. Katja var 28 år. Det var tidligt på aftenen, og Katja var i byen med nogle veninder. Hun boede sammen med Kasper, som hun havde været sammen med i 5 år. Kasper havde en lille pik, men gjorde det nu egentlig ganske fint i sengen. Katja kom tilfældigvis i snak med Mads, og der var noget ved Mads, der fangede Katjas blik: ”sådan en flot fyr som dig har vel prøvet lidt af hvert i sengen”? Mads rødmede og svarede ”nej, faktisk ikke”. Ud af det blå viskede Katja ham i øret, at hun for nylig havde læst en artikel om, at en stiv pik i gennemsnit var ca. 13 cm, men at hun var sikker på, at hendes kærestes pik var mindre. Mads rødmede igen, og Katja greb chancen og spurgte ”hvorfor rødmer du”? ”Fordi min pik er over dobbelt så stor som kærestes så,” svarede Mads. Katja blev kun mere tændt og måtte have Mads med hjem i lejligheden for at se den kæmpe pik. Hun vidste nemlig, at Kasper var i Tyskland på tur med sine venner for at se en fodboldkamp.

Da Katja låste sin dør op og trak Mads med indenfor, var hun ikke klar over, hvor stor en pik på 20 cm var. Men det skulle hun blive meget klogere på senere. Hun vidste heller ikke, at hun nu ville igangsætte et ry blandt byens kvinder om Mads’ kæmpe pik. I det øjeblik Mads fortalte Katja, at han blev kaldt Jernet blandt sine venner, fordi han havde en kæmpe pik, blev hun bare mere vild. Hun pressede Mads op ad væggen, flåede hans skjorte op og legede med hans veltrænede krop. Hun strejfede hans pik, som var begyndt at vokse. Hun savlede om munden, og da hun for første gang rørte ham uden på hans bukser, blev hun glad. Meget glad!

Mads’ bæltespænde røg af, og hun rørte ham lige så blidt udenpå bukserne. Mads vidste godt, hvad han gemte på, men havde aldrig stået i denne situation før. Katja knappede den første knap op og gav hans pik et kys. Nu åbnede hun forsigtigt næste knap og trak bukserne af ham. Hun nød synet af den veltrænede krop, men hun måtte bare se den kæmpe bule i underbukserne. Hun trak forsigtigt underbukserne ned og nærstuderede den, store halvstive pik. Katja smilte stort og sagde ”Fuck den er flot og dejlig. Må jeg ikke nok få lov til at tage den i munden”? Mads smilede, og Katja fik med det samme munden fuld. Safterne væltede ud af Katja, som slet ikke kunne styre sin begejstring. Hun tog Mads’ flotte, lyse pik i munden og lod lige så stille mere og mere af den komme ind i munden. Katja roste den og nød, at man hun kunne fornemme årerne, der var fyldt med blod. Men Mads’ pikhoved var fantastisk og legede med det intenst. Mads kunne slet ikke holde sig mere og sprøjtede Katjas mund fuld af sperm. Det tykke pikhoved faldt lidt sammen, men Katja var bestemt ikke færdig med Mads.

SEX I DAG?

Inde i sengen legede Katja med Jernet igen, og der gik ikke mange sekunder før den var klar. Tykkelsen på pikken var overvældende, men hendes fisse var allerede drivvåd. Mads stod foran Katja og legede med pikken på i hendes våde åbning og spurgte drillende, om hun var klar på en tyk satan: ”Jeg har lyst til at gennemkneppe dig med min jernstang, så du aldrig nogensinde mere kan mærke Kasper”. Mads var en selvsikker fyr.

”Så put din unge jernstang op i mig”, sagde Katja!

Det store, tykke pikhoved kunne akkurat komme ind i fissen, og Katja råbte, at han skulle være forsigtig. ”Nu er det fandme mig, der bestemmer her”, pointerede Mads: ”Først er jeg sød, så er jeg slem og til sidst sørger jeg for, at du aldrig glemmer Jernet”, er det forstået?!

Katja kunne ikke andet end at lege med, for hun var så liderlig efter at prøve en stor, ung pik. Mens Mads var sød, lod han pikken glide lige så stille frem og tilbage, så Katja kunne vænne sig til det. Hun sitrede over hele kroppen og gispede hver gang Mads trak sig ud og puttede pikken ind igen. Det var kun pikhovedet, der kunne komme ind, men det ville Mads selvfølgelig lave om det. Mads satte farten op og trykkede lidt til, og selvom pikken mødte modstand, og Katja allerede helt sikkert havde vækket sine naboer, så fik hun den hårdt. ”Jeg kommer allerede. Knep mig”, råbte Katja. Som Mads havde lovet, ville han også sørge for, at hun aldrig skulle glemmer mødet med hans jernstang. Mads bragede nu til og gennemknappede Katja. Katja skreg og skreg og råbte, at Jernet var den bedste omgang pik, hun nogensinde havde fået. De eksploderede begge i en orgasme.

Katja vidste, at Kasper ville komme hjem næste formiddag. Selvom Katja havde meget lyst, kunne hun ikke kneppe Mads om morgenen. Hun kyssede Mads’ morgenjern og sendte ham ud med aftalen om, at de skulle ses igen – og gerne meget snart.

 

Forfatter: Jern-Mads

porno med danske piger