Lystens smag af begær

Hurtigt og elegant satte hun sig på hug, vippede nederdelen op på ryggen og trak trusserne ned. Sådan sad hun og tissede for øjnene af mig, mens jeg lidt genert drejede hovedet…

SEX I DAG?

Jeg har en veninde, som jeg har kendt i hen ved fem år. Hun ser vældig pæn ud og vi har det sjovt sammen. De fleste af mine venner troede vist, at vi var kærester, men vi er aldrig kommet hinanden nærmere end at sove i samme lokale efter en vild bytur med dans og druk.
Derimod har jeg nydt godt af hendes bekendtskab i en anden sammenhæng: Vi har nemlig ofte præsenteret hinanden for gode venner og veninder. Hun er en rigtig match makker eller på dansk; en Kirsten Giftekniv. Jeg har således lært mange af hendes smukke og søde, men også tit ret overfladiske, veninder at kende.
En dag blev jeg inviteret til fødselsdag hos hende. Den blev holdt i en splinterny festsal midt i byen. Den eneste af gæsterne, jeg i forvejen kendte, måtte melde afbud til festen, så jeg troppede op helt alene. Det var forår, så jeg tog mit lyse sæt tøj på; sandfarvede bukser og en hvid strikketrøje. Normalt betyder påklædningen ikke det store for mig, men den dag gjorde det!
Først var jeg lidt genert – der var kun fremmede mennesker og kun PIGER!
Min veninde havde placeret mit bordkort ved et formandens bord, selvfølgelig sammen med tre kønne piger! Den ene var meget udadvendt og temmelig sjov, og inden længe grinede vi højlydt og kælede ustandseligt. Den anden pige var den kønneste, men også den sværeste at få øjenkontakt med. Den tredje sagde ikke så meget, hun kiggede kun, og lo sammen med os andre. Efter maden begyndte lokalet at blive noget røgfyldt, så jeg tog min jakke på og gik et smut udenfor. Det var rart at strække benene efter at have siddet så længe under spisningen. Også den friske forårsluft gjorde underværker. Virkningen af den indtagne vin føltes nu tydeligere, og jeg var nærmest flyvende! Pludselig stod hun der, – hende, der ikke havde sagt så meget. Vi talte lidt om, at vejret stadig var flot, og om de mange flotte farver, solnedgangen frembragte. Så foreslog hun, at vi kunne gå en lille tur. Det gjorde vi så. Undervejs fortalte hun om hvor hun boede og at hun intet vidste om denne by. Efter 5-10 minutters gang, skulle hun på toilettet. Der var nu ca. lige langt hen til min lejlighed, som der var tilbage til festsalen, så jeg foreslog helt uden nogen bagtanker, at hun da kunne låne mit toilet! Da der kun manglede ca. 100 meter, sprang hun pludselig til side, og forsvandt et par meter ind i en port mellem to store huse. Hurtigt og elegant satte hun sig på hug, vippede nederdelen op på ryggen og trak trusserne ned. Sådan sad hun og tissede for øjnene af mig, mens jeg lidt genert drejede hovedet ud mod gaden. Denne lidt pudsige oplevelse gjorde, at jeg blev en lille smule
tændt, men samtidig tog jeg også lidt afstand fra hende og foreslog, at vi nok hellere måtte gå tilbage til festen og de andre. Da vi kom tilbage, blev vi mødt af de andres nysgerrige blikke, og nogle af dem gik endda så langt, som at spørge om hvad vi dog havde lavet!!!
Resten af aftenen talte vi ikke så meget sammen, og jeg endte i byen med nogle af de andre piger.
Tre dage efter fortalte min veninde mig, at hun havde givet mit telefonnummer til en af pigerne. Først var jeg ikke helt klar over, hvem af dem det kunne være, for jeg havde jo snakket mindst lige så meget med de andre, men lidt efter stod det klart for mig, at det måtte være hende fra gåturen!
Et par dage efter ringede hun så, og inviterede mig i biografen. Selv om hun ikke sagde mig så meget, så kunne det da altid være godt med en film. Biografturen ændrede hun pludselig til et restaurantbesøg. Maden var god, men det var en kedelig date. Vi havde intet at snakke om, og kunne ikke blive enige om noget!!!
Nu gik der et par uger, hvor hun ofte ringede til mig sent om aftenen. – Det ligger mig meget fjernt at blive grov, så jeg svarede bare pænt men afvisende. Min yndlingsundskyldning var, at jeg skulle lave lektier. Faktisk var jeg næsten færdig med hf-dansk og hf-samfundsfag, som jeg tog ved siden af mit daglige arbejde i en SFO. En dag, hvor jeg var kørt fast i en dansk stil, ringede hun igen og viste pludselig nogle meget positive egenskaber: Hun tilbød hurtigt sin hjælp, hvis jeg ville komme ud til hende. Da jeg var temmelig desperat i forhold til mine lektier, sprang jeg hurtigt ud i bilen og kørte de 20 km. ud til den lille by, hvor hun boede. Hun boede faktisk ret hyggeligt, og hun hjalp mig virkeligt effektivt med min stil. Der var godt nok mange stavefejl, i det hun skrev, men det gjorde ikke noget, for dem rettede jeg da bare.
Efter endt arbejde foran computeren, bød hun på mad og en øl. Det kunne jeg jo ikke sige nej til, og gjorde det derfor heller ikke. Snart var vi både mætte af maden, og tilfredse over vores skriftlige arbejde, så vi satte os i sofaen. Der var en dejlig følelse af harmoni og inden længe rykkede hun helt hen ved siden af mig. Vi så på hinanden, og så kyssede vi hinanden. Jeg havde slet ikke gjort mig nogen tanker om det der nu skulle ske. Det hele skete bare, ét trin ad gangen. Det var som om jeg blev styret til det. Nogle vil nok sige, at jeg blev forført!
Mens vi kyssede, kom jeg til at tænke på, at det var blevet sent, og at jeg skulle op og på arbejde den næste dag. Inden jeg nåede at sige noget, spurgte hun om jeg ikke ville sove der. Måske kunne hun se, at det gik lidt for hurtigt for mig, for straks efter trak hun en ekstra madras ud og lagde den på gulvet til mig. Så hentede hun en ekstra dyne og noget betræk. Efter et hurtigt toiletbesøg, kravlede jeg under dynen, for jeg var efterhånden blevet meget træt. Det havde været en lang dag, og der var sket meget!
Hun kom tilbage i en stor, hvid T-shirt med et forvasket motiv på. Hurtigt og næsten i mørke sprang hun op i sin seng og ned under dynen. Der lå vi så som to små børn på en lejrskole. Der var helt stille for første gang. Så sagde hun, med rolig stemme, at hvis jeg ville, så måtte jeg da godt komme op til hende og sove. Stille, men uden tøven, krøb jeg derop. Hun havde løftet dynen, så jeg kunne glide lige ind under den. Nu begyndte vi igen at kysse, og under dynen tog jeg om hende, fast og kærligt. Gennem T-shirten kunne jeg mærke hendes bryster mod min brystkasse, og samtidig flettede hun sine varme, bløde, og meget glatte ben ind mellem mine mere kantede og behårede ben. Sådan lå vi længe og kælede og kyssede, indtil jeg på et tidspunkt kom til at løfte mit ene lår helt op mellem hendes ben. Nu stoppede hun med at kysse. I stedet gav hun et lille svagt støn, som fik mig til at gentage succesen. Nu begyndte hun at bevæge sig frem og tilbage mod mit lår, mens jeg førte den ene hånd om på hendes dejlige bagdel.
Lidt efter rullede jeg, fra at ligge på min ene side, til nu at ligge ovenpå hende. Samtidig trak jeg op i T-shirten og satte min hånd på de dejlige bryster. Med læberne og tungen forkælede jeg nu begge bryster, til brystvorterne stod hårde og følsomme op i luften. Jeg løftede mit hoved fra brysterne og så på hende. Hun lå bare der, og nød det! Så kravlede jeg helt ned i fodenden. Først masserede jeg hurtigt, men stadig sensuelt, hendes fødder og ben. Så var det lårene, – først ydersiden, så indersiden.
Med ydersiden af min hånd berørte jeg inderlåret fra knæet og op. Ved trusserne fortsatte mine fingre ind under kanten, så jeg rigtigt kunne mærke hende. Hun var drivvåd langt ud i kønsbehåringen, og lidt efter førte jeg en finger ned til revnen. Nu begyndte hun igen at stønne en lille smule. Det var nok mere spændingen og tanken, end det var selve berøringen. Nu var det så, at jeg fandt på at gøre noget, jeg ikke tidligere havde prøvet. Jeg havde kun hørt om det og set det på film et par gange. Jeg tog fat med begge hænder om den øverste trussekant, og trak forsigtigt, til de lå gulvet. Så tog jeg ved begge anklerne og førte dem væk fra hinanden. Jeg kiggede hende igen i øjnene, og sænkede så mit hoved! I første omgang duftede jeg bare til hendes våde underliv, hvilket åbenbart ophidsede hende temmelig meget, for hun tog en hånd i mit hår og hviskede: Kom. Lidt forundret over det hele, sænkede jeg munden de sidste 10 cm ned, og begyndte at smage på safterne. Det smagte ikke specielt godt, men skidt med det, for det rykkede! Inden længe blev det nødvendigt, at holde et fast tag med begge mine hænder omkring hendes hofter, fordi hun lå og vred sig på sengen af ophidselse. Jeg havde lidt svært ved, at trække vejret med både munden og næsen stukket ned i hendes skød. Og så samtidig at skulle massere hendes kildertap med tungen. Hun fik tilsyneladende ikke nær sig meget ud af det, hvis jeg masserede resten af området, som hvis jeg kunne holde mig kun til kildertappen. På et tidspunkt blev det lidt for hårdt, så jeg kravlede op ved siden af hende og fuldførte hendes nydelse med mine flittige fingre. Hun kom hurtigt efter i en kraftig orgasme, og lagenet blev vådt!
Bagefter tog hun en kær ven i hånden og masserede løs i et hæsblæsende tempo, som slet ikke havde været nødvendig, så ophidset, som jeg allerede var. I løbet af få minutter, stod det op i luften, mens jeg stønnede højlydt!

Havde det været for smagen alene, ville ingen mand udføre oralsex på en kvinde mere end en gang, men det var temmelig dejligt alligevel, og meget erotisk

Indsendt af Alfex

porno med danske piger