Mænd fortæller om udfordringen med en stor pik (XXL)

Mænd fortæller om udfordringen med en stor pik (XXL)

SPAR MANGE PENGE

En kæmpe i bukserne er ikke altid sjovt!

Læs om mænds problmer når deres pik er for stor.

Mange fyre misunder de mænd der har et stort udstyr, men for dem der ejer en stor penis er det slet ikke så sjov som mange tror.

Der kan hurtigt opstår pinlige situationer, når pikken ikke altid er til at skjule og alle kan se man har stiv pik i bukserne, eller når man er så heldig at få en kvinde med hjem og hun så løber skrigende væk, når hun ser monsteret.

Mænd med store pikke

Hjælp til hvordan man kan lever med en enorm penis..!

Stor betyder ikke nødvendigvis god

Min pik er for stor!

“Jeg er træt af at høre, at min penis er for stor når jeg skal til at have sex for første gang med en pige. Jeg tror bare, at jeg burde nok opgive at finde en jævnaldrene pige til sex og istedet finde en moden kvinde der har født.”

“Jeg er pinlig berørt, fordi min penis er så stor, at jeg aldrig kan skjule en akavet erektion.”

“Min penis er meget stor, og min kæreste vil ikke bolle med mig, fordi hun siger, at det gør meget ondt. Den er ca. 23 cm., når den er stiv. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre, for jeg elsker min kæreste, men jeg vil heller ikke undvære sex!”

SEX I DAG?

“Jeg har været sammen med min kæreste i 9 år, og vi har kun haft sex 6 gange. Min penis er for stor til hendes vagina. Jeg ville ønske, at jeg havde en ganske almindelig gennemsnit pik størrelse.” Hun prøvede min mands tykke pik

“Jeg er meget veludrustet, hvilket er godt kendt i den by jeg bor, desværre har det også gjort at mange kvinder bare vil prøve mig for sjov. Jeg vil bare ikke have, at kvinder kun bruger mig på grund af størrelsen. Vil gerne have en fast kæreste der tager mig for den jeg er”

“Jeg er meget veludrustet, men ser ikke godt nok ud til, at jeg har held med damerne. Nogle gange ville jeg ønske, at det var omvendt.”

“Jeg er for stor til XXL Magnum-kondomer. Jeg bliver nødt til at købe kondomer der er special-lavet. Jeg ville ønske jeg jokede og jeg bare havde en standard diller”

Hun fik et chok da hun så hans kondomer XXL magnum

“Jeg har altid været stor i slap tilstand, og godt vidst at den også var større end de flestes i hård tilstand, men det er virkeligt blevet et stort problem for mig, for jeg vil jo ikke gøre pigerne ondt men kan både se på deres ansigtsudtryk og de hyl og skrig de kommer med, hvis vi prøver at de er skræmt og er udfordret af længden”

“Problemet ved at have en stor og lang pik på 24 cm er at rigtig mange vil gerne snakke om den, en del vil gerne se den i virkligheden – men stort set ingen tør prøve den, da de ikke vil ødelægge deres underliv!”

Første gang de ser og prøver en stor pik!!!

“Mine bukser er altid ubehageligt stramme omkring mit skridt, fordi jeg er så veludrustet. De kan være sjovt at se pigernes ansigt, men knap så fedt når det ens familie der kigger. På det punkt er det en forbandelse i stedet for at være en gave.”

“Jeg ved godt, at mange drenge klager over at de har en lille penis, men hvor jeg derimod har en for stor. Jeg har en kæreste, som jeg har haft samleje med et par gange med, men hun kan ikke holde til det, da den er for stor.”

Sådan har du sex med en stor pik

Forspil er altid vigtigt. Men når han er stor, er det afgørende, at kvinden er helt og totalt pirret op, våd, blød og penetrationsklar. Ellers kan det være smertefuldt. Så gør jer ekstra umage med langvarig erotisk massage, kildrende fingre og lækker oralsex. Måske bliver hun betaget af synet, når han lukker udyret ud, og måske bliver hun skræmt. Uanset hvad er det god stil at lade ham forstå, at hun har brug for, at han går roligt frem.

veninder prøver en stor pik sammenGlidecreme kan anbefales i snævre situationer. Også selvom I har nydt al det dejlige forspil, der har gjort hende drivende våd. Brug den vandbaserede, selvom den ikke er så drøj i brug som silikonebaseret.

Husk at penetrere langsomt og helst også at have brugt fingrene først. Hvis han hamrer ind med for megen fart, vil han ramme livmoderhalsen, hvilket kan gøre meget ondt, når hun ikke er klar til det. Så penetrer laaaangsomt. En centimeter ad gangen sikrer, at hun kan nå at være med, så det ikke gør ondt, og samtidig er det ekstremt pirrende, fordi hun virkelig mærker hans penis.

En mulig stilling, hvor han ikke kommer for dybt, er, hvor han sætter sig på knæ, sidder på underbenene og hviler numsen på hælene. Hun sætter sig overskrævs på ham, ansigt til ansigt. Hans lår og hendes bagdel agerer stødpuder. En anden god stilling, hvis han er for stor, er på siden ansigt til ansigt. Hun løfter sit ene ben, så han kan penetrere, indtil han når en behagelig dybde, hvorpå hun hviler benet på hans hofte.

porno med danske piger