Liderlighed gør dig mere risikovillig – ligesom fuldskab!

Liderlighed gør dig mere risikovillig – ligesom fuldskab!

SPAR MANGE PENGE

Når liderligheden overtager fornuften!

Vild impulsiv sex: Hvad sker der i hjernen, når safterne koger, og kroppen gør sig klar til senge-gymnastik?

At være erotisk opstemt, tændt og ophidset gør, at du ikke helt er dig selv og kan nemmere overtales, narres og blive manipuleret til rå uforpligtende hæmningsløs sex. Så ikke bare bliver vores fornuft sat ud af spillet, når vi er ophidsede, men liderligheden dulmer og fjerner vores naturlige moralske kompas og gør vi oftere kaster sig os ud i risikofyldt seksuel adfærd.

Liderlighed = Kontroltab, lidt ligesom hvis man er fuld og ikke helt kan styre sine seksuelle tanker, ord eller handlinger. Er du så både fuld og liderlig på samme tid, ja så kan man ende i seng med én person eller flere, som man ellers aldrig ville have kunne finde på.

Er utroskab i fuldskab ok? Læs historien + mange andre hvor alkohol og liderlighed mødes til fest.

Sexlyst – hvad sker der i hjernen, når vi bliver liderlige?

Begær er lyst til sex. Lysten er ikke rettet mod én speciel person, men mod alle du finder tilstrækkeligt sexede. Og jo mere liderlig du er, desto flere er du åben overfor. Det er ikke som at være forelsket, hvor der er én og kun én, du er interesseret i.

SEX I DAG?

Begær hænger sammen med testosteron i både mænd og kvinder. Generelt gælder at jo højere testosteronniveau desto større seksuel aktivitet.

Nogle forskere har fundet ud af, at når mænd tungekysser kvinder, overfører de samtidig testosteron til kvinden, for at tænde hende. Og derfor bruger mænd generelt mere tunge end kvinder, når de kysser.

Den første fase er seksuelt begær. Det er de to hormoner testosteron og østrogen, som er brændstof for mandens og kvindens begær og sexlyst.

Sexlysten får dig til at søge kontakt med den, som du begærer og fascineres af.

– Vores sexdrive aktiverer forskellige stoffer, og når det lykkes at få kontakt med den anden person, så trigger det belønningscenteret i hjernen. Der bliver udskilt dopamin, og det er interessant, for det giver det samme, som når man har et misbrug af et stof

Kvinde frigør dig til din liderlighed

Ekspert: “Mænd elsker kvinder, der tør overgive sig til deres liderlighed og lade sig rive med. For en mand er der ikke noget bedre, end når en kvinde selv er behjælpelig med at få orgasme og tør vejlede ham gennem ord, lyde og kropssprog.

På den måde trækker I hinanden med ind i liderligheden, så det bliver en fælles leg i stedet for et job, den ene skal udføre.”

Liderlighed kommer og går. Du kan tænde på sekunder, men også slukke på sekunder.

Party: øl bajer, vin, drinks og smukke liderlige piger, der er ude på narrestreger 😯

porno med danske piger