Kunne ikke modstå min søns store pik!!! (en mor fortæller)

SPAR MANGE PENGE

Jeg hedder Sif, er 46 år og leder på en skole. Jeg har en kæreste vi har været sammen 4 måneders tid og nyder det især i weekender, men også ofte i dagligdagen. Jeg har en søn som bor hos sin far, men de er blevet lidt uenige så han har spurgt om han kunne være hos mig. Selvfølgelig kunne han det, jeg har godt nok en mindre lejlighed da det jo er dyrt at bo i København. Så jeg har ingen ekstra værelser, kun en sofa og en foldemadras på loftet.

Nu hvor min kæreste ikke er her, så er det nu også rigtig hyggeligt at have min store dreng tæt på mig, få snakket lidt dybere om tingene, lave mad sammen og se en film. Han er sådan en køn dreng høj og flot, han kan score de fleste af hans veninder i skolen er jeg sikker på. Ja og jeg har jo set når han kommer fra badet og glemmer at dække sig til, hans udstyr fejler intet. Vil næsten kalde det for en snabel min dreng har mellem sine ben. Burde måske ikke tænke sådan om min dreng, men så længe det bare er min fantasi, så sker der jo intet ved det.

Men vi havde hygget og nu var det blevet sengetid, jeg spurgte min søn om han ville sove på foldemadras i stuen eller i min store dobbeltseng. Ja så stor er den nu heller ikke men 140 cm er jo betegnet som at være stor nok til to. Kris som min dreng hedder sagde at han så foretrak sengen da den madras gjorde at han fik ondt i ryggen og sov a H til som han direkte sagde. Så behøvede jeg intet gøre da jeg jo havde to dyner og puder. Vi børstede tænder sammen på wc, og tissede som om vi var kærester, det var sjovt at være så afslappet med min store dreng. I soveværelset klædte vi os helt af på nær trusser og boksershorts. Jeg hader at sove med top på, så det ville jeg heller ikke nu. Jeg har en stor barm D skål og med tyngde i, store brystvorter som jeg får ros af fra mine mandlige bekendte.

Nu har der ik været så mange, men de har nu altid været meget glade for dem. Min røv er nu heller ikke dårlig, men vil nu ikke ligge helt nøgen med min søn. Jeg når lige at se hans blik på min barm da jeg læner mig frem og tager fat i dynen, han kigger hurtigt ned og jeg lader som intet. Vi ligger og snakker lidt, før jeg sender en godnat til min kæreste og sætter tlf. på lydløs, slukker lyset og vi lægger os til at sove.

SEX I DAG?

Jeg vågner pludselig ved at min dyne krænges lidt til side og min dreng lister sig under den. Han kommer tættere på og lægger sin hånd på min talje. Jeg lader som om jeg sover og prøver at slappe helt af, kan så mærke han kommer tættere på, og mærker at han ikke har sine shorts på mere. Hans snabel er blevet stor og jeg kan mærke underdelen af skaftet mod mine baller, den står rank op ad. Hvad skal jeg gøre…. Jeg tænker vildt har lyst til at vrikke min røv så han kan mærke jeg kan lide det, men det vil være så forkert, så mine tanker går på at jeg vender mig og tænder lyset kigger ham i øjnene og siger Kris, det her går slet ikke, du må gemme den væk, og måske tage en spiller og læg dig til at sove.

Nu mærker jeg så hans hånd gå på opdagelse, han får fat i mit ene tunge bryst, han kæler den stille, kan mærke han nu trækker sine hofter tilbage, og nu mærker jeg så hans stive pik mellem mine ben helt oppe imod min indgang, den presser hårdt mod trusserne, vil gerne ind. Jeg tænker han kan mærke at jeg er våd og varm, klar til at tage imod hans store pik. Jeg er i tusind sind, har stivnet den minut der nu nok er gået, og han går længere og længere med hans foretagende. Han ælter og trykker mit bryst og hans fingre griber fat i vorten og trækker godt ud i den. Jeg er så liderlig som ingen nogensinde har gjort mig før. Jeg hører et suk og mærker at jeg har stødt min nakke imod ham i lyst, fuck tænker jeg kan ikke stoppe det, det tager vi senere. Jeg siger han skal tage mine trusser af. Der er lidt lys i soveværelset fra månen udenfor, og jeg har ingen gardiner kan godt lide de åbne vinduer, og naboerne ja ja, jeg ved det godt. Men der er også kun lidt kig ind i soveværelset fra få vinduer.

Min dreng sidder nu op, tager dynen væk og tager fat i min trussekant og trækker den af mens jeg drejer og løfter mig lidt. Nu ligger jeg på ryggen og kigger op på min søn som sidder på hug med hans pik pegende op imod hans mave. Den er så flot majestætisk, en flot fallos og med hans smukke unge krop så føler jeg mig som den heldigste kvinde i verden, også på samme tid den mest uartige. Han kravler op læner sin krop ind over mine ben og kysser mit venusbjerg, som er glat, det kan min kæreste lide og jeg nyder det også, det giver mig så meget mere følelse i hvert lille område af mit skød. Nu kysser han mig længere nede, bider den ene skamlæbe og trækker ud i den. Han suger og tager dem begge i munden og suger endnu mere, de er rimelig store, det har jeg længe haft lidt ubehag med, men min kæreste og jeg så et program fra Afrika hvor mostre hjalp de unge piger med at trække i deres skamlæber så de blev længere, det var nemlig meget værdsat dernede. Det gjorde at vi begyndte at legede med mine endnu mere, og jeg begyndte at elske mine skamlæber mere.

Nu slap han taget og kravlede op imod mig hen over min krop og hans lår var på begge sider af mit ansigt, hans pik stod stadig op, dejligt med sådan en ung knægt hvor viriliteten bare duer. Mine arme er låst fast så jeg kan ikke nå hans pik, men han griber fat i den og krænger den ned imod min mund, han er nødt til at ligge overkroppen ned samtidig for hans pik er så hård og stiv at han ellers ikke kan få den nedad. Nu kommer den ind i min mund, den fylder den helt og han trænger dybere ind, for så at begynde at pumpe min mund, jeg holder den helt åben for vil nødig bide den og brække mine tænder på den. Nu Svupper den ud, og Kris sidder sig ved siden af mig siger jeg skal ride ham. Jeg kravler op, og behøver ikke bruge hænderne den finder selv vej, den kommer kun lidt ind før jeg kan mærke forskellen på min dreng og alle andre mænd jeg nogensinde har været sammen med. Den er lidt krum, på den helt rigtige måde og har denne flotte hoved, på samme tid er den et godt stykke over 20 cm, tænker den må være tæt på de 25, jeg har aldrig prøvet noget så stort. Det nu en løgn, min kæreste kan lide at putte squash og store dildoer op i mig, men det gør så at jeg bedre kan tage imod min store dreng. Jeg trænger længere ned over den, og kommer helt ned på skaftet, hvor er det bare dejligt, jeg sukker og stønner, og min knægt tager nu fat i mine hofter og knepper mig. Det går hurtigt hans stød er hårde og vilde, jeg eksplodere i mit livs største orgasme, på under to minutter kom jeg, og kris knepper videre til jeg er kommet helt så kan jeg mærke han skal komme og jeg løfter mig af, og griber fat med begge hænder og klemmer mens han pumper store stråler af tyk sæd ud over mine bryster.

TItfucking Mother-In-Law Brittany Andrews, starring Brittany Andrews, produced by Devil's Film and Devils Film. Video Categories: Big Tits and MILF.

Jeg lægger mig ned over Kris og vores krops væsker glider mod hinanden. Lidt efter da vi er helt rolige går vi ud og tænder bruseren, skyller os og griner lidt. Vi snakker ikke meget, siger ikke andet end åh gud og hvor vildt. I sengen siger jeg nu må vi sove og lade være med noget i morgen tidlig for jeg skal til min kæreste da det er vores dag. Om morgen tager det hele lidt længere end normalt, vi er to der skal være færdige og det hele føles så underligt, min fisse har det så godt men mit sind er helt fra den. Jeg tænker at jeg er nødt til at fokusere på noget andet, og må snakke med min søn om det en anden gang, det er dog så svært. Han tager igen hjem til sin far, mens jeg besøger min kæreste.

Min kæreste spørger ind til aftenen, og spørger hvor min dreng sov. Jeg er ærlig og siger at vi sov sammen i vores seng, det synes min kæreste var utrolig mærkeligt, da det var så stor en dreng. Jeg kunne mærke hvad han tænkte, men han spurgte ikke ind til mere, og jeg sagde heller ikke mere.

porno med danske piger

One thought on “Kunne ikke modstå min søns store pik!!! (en mor fortæller)

Comments are closed.