Neger betjenten

SPAR MANGE PENGE

Alle mændene i lokalet stirrede begærligt på Mettes runde faste bryster, som stod med de mørkebrune vorter pegende lige over imod dem. Betjenten undersøgte blusen…

Taxaen mod lufthavnen snoede sig gennem den tætte myldretrafik. Henrik og Mette sad på bagsædet og glædede sig til den kommende ferietur. Kenya med fotosafari og badeferie, masser af varme og spændende oplevelser. Langt mere spændende end de ville bryde sig om, hvis de havde vidst hvad der ventede…
Endelig nåede de Kastrup Lufthavn med al dens larm fra fly og de mange rejsende. Chaufføren rakte kufferterne ud fra vognens bagagerum, og benyttede chancen til at betragte Mettes allerede brune ben.

En flot pige tænkte han, og forestillede sig hvad der gemte sig længere oppe. Efter en lang flyvetur stod Henrik og Mette ud af flyet og mærkede varmen bruse imod sig som fra en sauna.
En helt anderledes verden åbenbarede sig for dem, da de i en ældgammel bus skrumlede afsted i flere timer for at nå deres hotel. De havde med vilje valgt et afsides liggende opholdssted, for at se så meget af landets egentlige jeg, og ikke kun det der sædvanligvis blev forevist for turisterne. Den tredje dag lejede Henrik en Landrover til en længere tur. De ville besøge bush- og savahneområderne tæt ved grænsen til nabostaten, og fotografere de vilde dyr i deres naturlige omgivelser.

Henrik og Mette startede tidligt med at pakke vognen, og ca. 09.00 forsvandt landroveren i en støvsky ud af byen. I løbet af formiddagen lykkedes det at fotografere flere vilde dyr, bl.a. en løveflok, der lå og dasede i den stærke sol, og knapt ænsede deres tilstedeværelse. Midt på eftermiddagen øjnede de en landsby i det fjerne.

Den står ikke på kortet sagde Henrik, mens han vendte rundt på kort og kompas. Vi er vel ikke kommet over grænsen spurgte Mette med bekymring i stemmen. ved det ikke – der er kun een måde at finde ud af det på, vi kører derover svarede Henrik.

SEX I DAG?

De nærmede sig landsbyen, der udelukkende bestod af små skure bygget i de obligatoriske materialer blik og træ. Landroveren blev parkeret ved landsbyens udkant, straks blev de omringet af negerbørn, for hvem det var en begivenhed at der kom fremmede til byen. Over alt hvor de kom frem vakte de opsigt på grund af deres lyse hud og vestlige påklædning. Henrik søgte at tale med nogle mænd og kvinder, der kom dem i møde med armene fyldte af hjemmelavede smykker og andet husflid, som de ville sælge. De kunne ikke forstå hinanden, men Henrik og Mette forsøgte med fagter og hovedrysten gjort klart, at de ikke agtede at købe. Både sælgerne og børnene fulgte efter Henrik og Mette som en lang hale, og der var megen snakken og grinen undervejs.

En ældre kvinde forsøgte at sælge ringe til Mette, ved at give hende dem i hånden, mens hun højlydt reklamerede for sine varer på et sprog Mette ikke forstod. Pludselig tog konen sine varer igen, og hendes tonefald og ansigtsudtryk skiftede fra det venlige til det aggressive. Hele mængden stimlede sammen om Mette, mens de højlydt skældte hende ud. Henrik forsøgte at komme hende til hjælp, men med eet forstummede al larm, og to store negre i khakiuniformer kom til stede. Mængden skilte sig, da de henvendte sig til Mette og den vrede kone.
Konen forklarede ophidset noget til dem, og den ene der tilsyneladende bestemte sagde på gebrokkent engelsk: Det er politiet – hun siger, du har stjålet en ring fra hende, og nu vil hun have penge for den. Mette brød sig absolut ikke om den måde, hvorpå negeren lod sit blik glide anerkendende ned over hendes krop og hun ønskede at hendes svedige T-shirt ikke klæbede sådan til hendes overkrop. Hun søgte at trække ud i den, så hendes bryster ikke var helt så synlige gennem stoffet. Du må følge med sagde han til Mette. Henrik søgte at tilbyde betaling af ringen, for at hjælpe Mette fri, men betjentene lod ham vide, at han ikke skulle blande sig i politiets arbejde.

Med Mette imellem sig og Henrik sjoskende bagefter gik de til et gammelt træskur i byens udkant, der efter alt at dømme udgjorde det for byens politistation. Skuret bestod kun af et rum, der i den ene ende havde to skæve borde opstillet ved siden af hinanden som en slags skranke. Derudover fandtes der kun nogle gamle stole langs med den væg hvor indgangsdøren var placeret.

Vægen over for Mette var helt bar. Stolene udgjorde det for venteplads til kunderne På politistationen, og der sad allerede 4-5 mænd, hvis ærinde på stationen åbenbart var skubbet i baggrunden, ved udsigten til den nyligt opståede sag. Jeg vil klage til chefen begyndte Henrik, men fik blot at vide, at borgmesteren boede i den anden ende af byen. Henrik trampede målbevidst ud af politistationens skur og satte kursen mod byens modsatte ende for at finde borgmesteren. Du kommer herhen sagde den ene af betjentene til Mette. Hun var nu blevet temmelig utryg ved situationen, især fordi de var kommet for langt væk fra kendte og mere civiliserede egne. Mette turde ikke gøre andet end føje betjenten, og håbe på, at Henrik ville vende hurtigt tilbage med hjælp.

Mette blev stillet med ryggen op mod den bare væg, direkte overfor de ventende mænd, på hvis ansigter der bredte sig nogle slet skjulte smil, som gjorde Mette yderligere urolig.
Dit navn spurgte betjenten, nationalitet og hvad er jeres ærinde her i byen. Mette svarede så godt hun kunne på engelsk, og søgte også at forklare hvorledes den gamle kone havde narret hende for at tvinge en handel igennem. Hvor er ringen var negerens eneste spørgsmål hertil. Jeg har den ikke Det vil vise sig – tøm dine lommer beordrede han. Mette tømte lommerne i hendes cowboybukser og lagde det sparsomme indhold på gulvet, da der ikke var noget bord i hendes nærhed. Støvler og strømper sagde betjenten, og Mette måtte tage sine støvler og strømper af, som hun derefter rakte til ham. Han undersøgte dem hurtigt og kastede dem hen i et hjørne.

“Blusen” var hans næste ordre, og Mette vidste udmærket godt hvad negerbetjenten mente. Nej svarede hun bestemt. Han tog et skridt hen til hende og greb hende hårdt i armen. Så tager jeg den selv af dig. Mette rev sin arm til sig, og stirrede trodsigt de ventende negre ind i ansigterne, mens hun begyndte at løsne T-shirten fri af buksernes linning. Hun tog fat med begge hænder i blusens nederste kant, og i en lang bevægelse trak hun den over hovedet. Alle mændene i lokalet stirrede begærligt på Mettes runde faste bryster, som stod med de mørkebrune vorter pegende lige over imod dem. Betjenten undersøgte blusen og smed den samme vej som støvler og strømper. Han trådte hen foran Mette og gav sig til med fingrene at undersøge hendes lyse hår grundigt efter ringen. Han lod derefter hænderne glide ned til hendes armhuler og beordrede hende til at løfte armene op bag nakken. Hendes bryster hævede sig ved denne bevægelse, og betjenten lod som svar derpå begge sine hænder glide ned over Mettes forsvarsløse bryster. Han tog et solidt tag i begge hendes bryster og klemte dem, mens han spurgte, hvor er ringen. Jeg har den jo ikke svarede Mette med gråd i stemmen.

Bukserne lød ordren og betjenten trådte tilbage. Mette åbnede sine bukser, trak dem ned over hofterne og lod dem glide ned på gulvet. Mette stod nu kun i hendes små trusser foran de ventende negre, der næsten savlende overbegloede hendes krop. Da betjenten havde undersøgt bukserne uden resultat vendte han sig mod Mette og pegede på hendes trusser. Mette turde ikke gøre modstand længere, og havde nu kun at håbe på at Henrik ville vende tilbage. Hun rankede ryggen, mens hun lod trusserne glide ned over numsen. Med et par benbevægelser gled trusserne ned over hendes ben og endte på gulvet. Mændene stirrede begærligt på hendes frodige krøllede skød, der åbenbaredes for deres blikke.

Vend dig om lød betjentens næste ordre, og Mettes velformede numse vendte nu lige ud i mændenes ansigter. Ned på knæ lød ordren. Mette måtte nu indtage den mest ydmygende stilling en kvinde kan indtage for en mands blik. Hendes numsehul og revnen med de bløde skamlæber lå frit tilgængeligt for betjentens undersøgende fingre. Han lod sin pegefinger kredse rundt om hendes endehul for derefter i een bevægelse at lade den glide halvvejs op i hendes anus. Der undslap Mette et skrig ved den pludselige indtrængen, og negeren fjernede fingeren. Han lod den derefter glide nedad, og skilte omhyggeligt hendes skamlæber så det rosenrøde indre i hendes kusse åbenbaredes. En forræderisk glinsen i sollyset afslørede for mændene, at Mettes safter løb ud af hende, og hun kunne ikke fornægte, at hun mod sin vilje blev ophidset af situationen. Mette blev beordret op at stå, og hun førtes hen til skrivebordene, Som betjenten ryddede med en lang fejende bevægelse. Han Løftede hende op og lagde hende på ryggen, med numsen helt ud til bordets kant. Mette ville protestere, men et tegn fra betjenten fik tilskuerne til at komme ham til hjælp. De stillede sig på hver side af Mette og holdt hendes arme og ben spredt vidt ud til hver side.

Negerbetjenten klædte sig af og Mette gispede forskrækket ved synet af hans sorte rejste lem. Han placerede begge sine tommelfingre i yderkanterne af hendes skød, og ved at trække udad åbnedes hendes varme grotte. Han kørte sit pikhoved helt hen til kusseåbningen, indtil han kunne føle varmen fra hendes kusse i sin pik. Han nikkede til mændene, der herefter tog et ekstra tag i Mette for at holde hende fast. Skuret genlød af Mettes langtrukne gispen, da negerens pulserende organ trængte dybt og hærgende op i hende, og han fyldte hende ud til det yderste, da han kneppede hende i lange seje stød. Hendes fisse begyndte at stramme om hans pik i stødvise ryk, da hendes første orgasme nærmede sig, samtidig med at de andre mænd begyndte at knappe deres bukser op…

Forfatter: Kølle

porno med danske piger