Maj er International Onani-måned – SÆT IGANG!

Maj er International Onani-måned – SÆT IGANG!

SPAR MANGE PENGE

Onani er gratis, dejligt og sjovt!

Sexlegetøj Begynder Sæt Maj er International Onani-måned og derfor en god anledning til at gøre lidt ekstra ud af din dyrebare alene-tid. Ikke alene føles onani utrolig dejligt, men man har faktisk også fundet ud af, at det sundere end du tror.

Onani er verdens nemmeste sex og det fungere samtidig som brændstof for både krop og sjæl. Det er blevet videnskabeligt bevist at onani har en lang række fordele for vores fysiske såvel som mentale helbred.

Læs de 6 fordele ved at “hive i banditten”, “trille ærten”, “kæle for missen” – eller hvad du nu kalder din solo-leg herunder. Kom i gang med at boost dit humør, helbred og sexliv ved at dedikere mere tid til at mestre kunsten at lege og elske med dig selv.

Vi kan ikke komme udenom, at onani har en positiv effekt på mange ting og det kan sågar gavne parforholdet. Det gode ved onani er, at du ikke behøver alverdens redskaber. Det eneste du behøver er dine fingre, din fantasi, en pude eller hvad der nu kan få dit lystbarometer op og ringe.

Trænger du alligevel til at prøve noget nyt og vil du spice dine alene stunder lidt op? Så kan du med stor fordel prøve dig frem med flere forskellige typer sexlegetøj. Du kan med fordel tage et kig i dette indlæg Det perfekte sexlegetøj sæt til onani og få inspiration til, hvordan du kan gøre onani lidt sjovere.

Onani forbedre din søvn

Forbedre din søvn

En orgasme udløser en masse endorfiner og oxytocin i kroppen, som blandt andet virker afslappende på vores muskler, sænker vores puls, smertelindrende og udløser følelsen af velbehag i kroppen.

Mindsker stress

Din krop frigiver kærlighedshormonet oxytocin efter en orgasme, der har en positiv virkning på stress. Det virker blodtryksdæmpende og mindsker mængden af stresshormoner i kroppen.

SEX I DAG?

Giver selvkærlighed

Du lære din krop at kende gennem onani. Onani er basis for din seksuelle selvforståelse, så brug din din dyrebare mig-tid og opnå større tryghed ved din seksualitet.

Booster din sexlyst

Du kan give din sexlyst og energi et naturligt boost ved at onanere regelmæssigt – især i perioder, hvor du har nedsat sexlyst på grund af stress, manglende partner eller noget helt tredje.

Onani booster din sexlyst

Styrker dit immunforsvar

Du bliver mindre syg ved at få orgasmer 1-2 gange om ugen, da din krop øger produktionen af antistoffer og immunoglobuliner, der beskytter os mod bakterier, virus, infektioner osv. udefra.

Modvirker menstruationssmerter

Onani stimulere produktionen af hormoner, der virker som naturlige smertestillere. Ved at onanere under din menstruation, kan du reducere både smerter, smerte-kramper og oppustethed.

Forkæl dit onani og orgasmer

MAND: Fleshlight – det bedste onaniprodukt til mænd

Der findes et hav af forskellige former for sexlegetøj til mænd og kvinder, som man både kan bruge sammen og solo. Et af de absolut mest populære til mændene er en fleshlight. Den kan give de mest fantastiske stimuleringer på penis og giver nogle intense og kraftige orgasmer.

Har du ikke tidligere prøvet en fleshlight, så er det bare at komme i gang, for det er med god grund, at de er så populære. De findes i mange forskellige varianter og man kan derfor få lige præcis den fleshlight, som man ønsker sig. De findes desuden både med og uden vibrator, hvis man har specielle præferencer.

KVINDE: Vibratoren – en kvindes bedste ”ven”

Det er ikke kun mændene, der skal have noget lækkert legetøj, når de skal tilfredsstille sig selv. Det skal kvinderne naturligvis også. Og udvalget af sexlegetøj til både mænd og kvinder er helt enormt stort og det kan være svært at finde ud af, hvad for noget legetøj man skal vælge.

Som kvinde går du aldrig galt i byen med en vibrator. Langt de fleste kvinder starter ud med at købe en vibrator og investerer derefter i mange flere, da de bare giver de mest fantastiske og intense orgasmer og kan bruges til at stimulere både vagina, klitoris og anus.

porno med danske piger