Nysgerrig på bondage? Sådan kommer du igang med BDSM

Nysgerrig på bondage? Sådan kommer du igang med BDSM

Bind din partner og find nye sider af hinanden

Bondage er en både interessant og pirrende måde at peppe sexlivet op på. Det kan være både blidt, sensuelt og romantisk at binde hinanden, og så bringer bondage-leg tilliden og nærheden mellem dig og din partner i fokus. Efter Fifty Shades Of Grey, er langt flere kvinder blevet opmærksom på det pirrende ved at lade sig dominere, og ønsker deres partner tog initiativ til de frække bindelege og førte dem ind i det mørke Univers.

Se danske film med BDSM sexlege…

Hvad er BDSM og bondage?

BDSM er en forkortelse for Bondage (B), Bondage og Disciplin (B&D), Dominans & Submission (underkastelse) (D&S) og Sadisme & Masochisme (eller Sadomasochisme) (S&M).

Selvom bondage er én af de mest populære og praktiserede fetisher, og det umiddelbart kan virke såre simpelt at fiksere hinanden på hænder og fødder, til en stol eller til sengen, så er der et par vigtige pointer og tommelfingerregler, I bør skrive jer bag øret, inden I kaster jer ud i den frække disciplin.

Har I lyst til og mod på at eksperimentere med bondage udstyr, men svært ved at finde ud af, hvor I begynder og hvordan I får jeres partner med på ideen? Så får I her en komplet guide med inspiration til, hvordan I kommer i gang med og introducerer hinanden for fræk fiksering.

Sådan bringer du emnet op

Når du skal introducere din partner for bondage kræver det mere end bare at snige et par håndjern eller et blindfold med ind under dynen. For rigtig mange er fiksering forbundet med utryghed, og derfor er det enormt vigtigt, at du taler med din partner om dine lyster og fantasier. Det er dit ansvar, at han/hun føler sig tryg og sikker, så I begge kan nyde legen og give jer hen til hinanden.

Start med at finde ud af, hvad det er, du tænder på og finder særligt interessant ved bondage. Er du nysgerrig efter, hvordan det føles at være bundet? Skal det være bondage light, der bare skal være en del af jeres forspil, eller har du lyst til mere? Skal din partner tage kontrollen, eller er det dig, der drømmer om at prøve at dominere i soveværelset?

SEX I DAG?

Først når du har gjort dig dét klart, kan du introducere din partner til dine lyster. Når du bringer emnet op, kan du for eksempel prøve med:

  • Jeg har en fantasi om, at én af os er bundet. Hvad mener du om det?
  • Hvordan vil du have det med, at vi tager et blindfold med i seng?
  • Vil du være med til at kigge på sexshops efter nogle håndjern?

Hvis I begge er med på idéen, så diskuter gerne mere dybdegående, hvad I kunne tænke jer, hvad I tænder på osv. Husk på, at bondage ikke er for alle, og hav forståelse for, hvis det er sådan din partner har det – ligesom han/hun skal respektere dine lyster.

Jeres første gang med bondage

Når I begge er klar på idéen om bondage, er det tid til at få investeret i jeres første bondage sexlegetøj. Blindfold sammen med soft cuffs er ideelle at bruge første gang.

Soft cuffs er bløde manchetter i neopren, som kan bruges til både fodled og håndled. De kan enten sættes sammen som håndjern, eller I kan bruge dem til at binde hinanden fast til eksempelvis en stol eller sengen.

Har I lyst til at tage legen til næste niveau, og eksperimentere med at binde hinanden fast til sengen, bør I absolut tjekke det justerbare Bondage Sæt ud.

Husk sikkerheden!

Så snart I har leget med bondage et par gange, er det kun jeres fantasier der sætter grænser, og I vil tage jer selv i at dagdrømme om interessante og pirrende bondage scenarier.

Selvom I begge er entusiastiske omkring legen, er det vigtigt, at I hele tiden tænker på sikkerheden:

  • Køb kun legetøj og tilbehør beregnet til formålet! Billigt grej fra byggemarkedet kan knække, gå i baglås og give alvorlige skader
  • Inspicér altid legesagerne grundigt inden brug, så I ved præcis, hvordan de fungerer
  • STOP! Aftal at bruge et andet ord end “stop”, der øjeblikkeligt kan afbryde legen. Benyt navnet på en frugt, en farve eller en genstand, som ingen af jer forbinder med erotisk leg

Rigtig god fornøjelse.

 

porno med danske piger