Min dejlige modne elskerinde

SPAR MANGE PENGE

Jeg har haft mange dejlige sex oplevelser, så det er svært at pille en enkelt ud. Der er dog en som i hvert fald skiller sig noget ud.

– Det skyldes nok at jeg udlevede mange unge mænds drøm ved at være en moden kvindes elsker i ca. 5 år. Vi startede da jeg var 22 og hun var 45. Vi mødte hinanden på den uddannelsesinstition hvor jeg tog en del af min uddannelse. Hun var kontorassistent. Det sidste år jeg gik der havde vi ofte øjenkontakt, men det blev ikke til noget. Jeg var længe i tvivl om hun ville noget med så ung en fyr, men vore blikke blev længere og længere, så til sidst blev jeg overbevist om at der var muligheder. Da jeg forlod stedet efter min eksamen var jeg fast besluttet på at kontakte hende og få en afklaring på om hun også var interesseret.

– Jeg ventede udenfor på at hun skulle få fri. Så fulgte jeg efter hende og stoppede hende. Jeg spurgte hende direkte om det kunne lade sig gøre at lære hende at kende. Hun var ikke direkte afvisende, men sagde alligevel nej. Jeg var lidt skuffet, men dog ikke slået ud, da hun jo ikke var blevet vred eller bedt mig skrubbe af.

– En aften så jeg hende vente på en bus. Jeg tænkte at nu kunne jeg finde ud af hvor hun boede. Jeg fulgte efter hende, stod af sammen med hende. Hun gik ned ad en sti, hvor jeg fik hende til at standse. Jeg spurgte hende endnu engang om vi ikke kunne finde ud af noget sammen. Hun sagde hun var meget smigret over min interesse, men var lidt usikker på hvad vi indlod os på. Pludselig satsede jeg alt og spurgte om jeg måtte kysse hende. Hun blev overrasket, men satte sine net ned og så omfavnede vi og tungekyssede hinanden. Det var så skønt endelig at mærke hendes positive respons. Vi stod lidt og småsnakkede, da der pludselig lød noget støj. Vi var nødt til at afbryde, da der kom personer på stien. Hun kunne ikke byde mig indenfor da hun havde sin søn på besøg.

– Senere mødte jeg hende inde i byen. Jeg spurgte hende om jeg ikke måtte ringe til hende. Efter lidt pres fik jeg hendes nummer og vi aftalte jeg skulle ringe senere på ugen, da, hun havde sine børn på besøg.

SEX I DAG?

– Jeg var ved at gå til af forventning om at få lov til at besøge hende, så jeg ringede en dag før vi havde aftalt. Hun lød ligeså stakåndet i telefonen som jeg. Vi aftalte at jeg godt kunne komme samme aften, men at hendes børn ville komme senere på aftenen. Jeg tog over til hende og kom ind i lejligheden. Vi var begge ophidsede over det vi var i gang med. Hun var iført en nedringet bluse, der afslørede hendes kavalergang og en lidt for stram nederdel, men alt i alt et meget fræk og dejligt syn. Vi stod lidt usikre overfor hinanden da jeg tog fat i hende og trak hende ind til mig. Hun fulgte villigt med og vi stod længe og kyssede, mens vore kroppe gned imod hinanden.

– Vi blev enige om at hvis vi skulle noget den aften, så skulle vi skynde os inden hendes børn kom. Vi gik ind i hendes soveværelse. Jeg var meget nervøs, så jeg smed kun bukser og underbukser. Hun tog sin nederdel og trusser af. Jeg lagde mig ned på ryggen og hun satte sig overskrævs på mig. Jeg var ved at besvime, da jeg mærkede varmen fra hendes kusse omslutte min pik. Hun nåede kun at glide et par gange op og ned inden det blev for meget for mig og jeg sprøjtede op i hende. Jeg undskyldte mange gange og tænkte nu har jeg ødelagt alt. Men hun var forstående og sagde at det ikke gjorde noget. Jeg spurgte om jeg måtte komme en anden dag. Hun svarede at nu måtte vi se.

– Jeg ringede dagen efter. Nu var hun alene, så den aften tilbragte vi sammen i hendes seng. Jeg gjorde det godt igen ved at bruge mine fingre og tunge på hende før vi havde rigtigt samleje. Hun havde været fraskilt i 5 år og i den tid havde hun ikke haft noget fast forhold, så hun havde noget at indhente.

– Vi havde et rigtigt dejligt forhold, hvor vi elskede på alle mulige og umulige måder. En aften står særligt prentet hos mig. Hun var på besøg hos mig. Vi sad i sofaen og kælede og kyssede. Så lagde vi os ned og blev mere intime i vort kæleri. Hun havde hånden nede i mine bukser og kælede for min pik. Jeg havde hånden oppe under hendes nederdel og nede i hendes trusser. Jeg havde en-to fingre inde i hendes fisse og gned hende længe på den våde clitoris. Samtidigt udvekslede vi lange dybe tungekys. Hun fik den første orgasme ved at jeg gned hende til den. Efter en pause trak jeg trusserne af hende, så hun lå med blottet underliv. Jeg gled nu ned og slikkede hendes dejlige våde kusse. Hun stønnede af liderlighed og spredte benene, mens hun kom med sjofle opfordringer til mig. Jeg slikkede hendes clitoris, mens jeg lod mine fingre glide ind og ud af hende. Når jeg kunne mærke hun var ved at komme stak jeg tungen op i hende og kneppede hende færdig med den.

– Vi holdt endnu en pause, hvor jeg lagde en madras parat på gulvet. Vi trak nu alt tøjet af hinanden og nød at mærke vore nøgne kroppe. Hun gik på knæ og suttede min pik. Jeg holdt det tilbage, da jeg helst ville komme inde i hende. Vi lagde os ned og gned os imod hinanden. Vi følte begge at det var så skønt, intimt, frækt og tabu, da der var denne aldersforskel. Det ophidsede os også at vi gjorde det der på gulvet istedet for i en seng. Til sidst kunne ingen af os vente. Hun ville mærke mig og jeg ville ind i hende. Hun spredte benene og jeg trængte ind i hende. Vore kroppe kendte hinanden rigtig godt på dette tidspunkt, så jeg var ikke nervøs eller bange for at komme for tidligt. Jeg tog hende som hun godt kunne lide det. Bestemt, men ikke voldsomt. Jeg har pga. mange års onani, som regel en god kontrol over hvornår jeg ville lade min pik sprøjte. Det havde hun allerede erfaret ved de tidligere gange hvor vi havde kneppet, bortset fra første gang. Denne aften var det som om alt gik op i en højere enhed. Hun var mere følsom end ellers, jeg følte at min pik var ekstra stor, hun var ekstra stram, men til gengæld havde jeg også fornemmelsen af at have total kontrol over min pik.

– Vi fandt en rytme, hvor det føltes rigtig godt. Lange dybe stød ud og ind afløst af hurtigere stød og så igen lange dybe stød. Det var ved at drive hende til vanvid at jeg på den måde kunne drive hende lige til kanten. Da vi havde kneppet i et stykke tid, havde jeg fået hende arbejdet op så hun nu lå og kastede hovedet fra side til side, mens hun stønnede og klynkede, hvor godt det var og at jeg skiftevis skulle stoppe og blive ved. Når hun bad om at jeg skulle stoppe øgede jeg blot tempoet. Pludselig blev det for meget for hende og hun kom i en enorm orgasme. Jeg kunne mærke at min egen orgasme ikke var på vej, så jeg kneppede blot videre, mens hun blev med at komme. Det lyder vildt, men vi var begge sikre på at hun nok var kommet i ca. 5 minutter inden jeg endelig måtte overgive mig og sprøjte ind hende. Det var som om det at se og høre hende komme gav mig ny energi som en Duracell kanin.

Det er en af mine bedste sex oplevelse. Jeg har ikke oplevet det senere med andre eller hende. Jeg har en enkelt gang oplevet at kunne kneppe videre efter at jeg var kommet. Min pik forblev stiv og hende jeg bollede med spurgte forundret om jeg ikke lige var kommet, hvorefter jeg svarede ja og kneppede videre til hendes store begejstring.

porno med danske piger