Sekretæren, konen og tjenerne

SPAR MANGE PENGE

Min sekretær gennem de seneste 6 måneder hedder Karina. Hun er 41, ikke en skønhed i klassisk forstand, men med en særdeles veldrejet krop. Hun ser fantastisk ud både i et par slidte jeans og i kjole. Der er ingen tvivl om, at udseendet spillede en rolle da hun blev ansat, for selv om hun er dygtig, var der flere andre kvalificerede ansøgere. Og så spillede det muligvis også en vis rolle, at hun fortalte at hun var fraskilt – måske var der en chance…

Selv er jeg 35, ser vist ret almindeligt ud, og er gift med en noget ældre kvinde, Eva hedder hun. Hun er 48, men stadig smuk, og vi har et fantastisk forhold, om end måske ikke helt almindeligt.

Lige siden jeg var helt ung, har jeg haft en forkærlighed for kvinder, der var noget ældre end jeg selv. Det vigtigste kriterium for mig var ikke så meget alder, men derimod stil. Jeg faldt ofte for elegant klædte kvinder, og en sådan er min kone så absolut. Allerede da jeg gik i folkeskolen var der en lærer, jeg ikke kunne tage øjnene fra. Jeg var 15, og hun var vel omkring de 40. Hun gik næsten altid i stram nederdel og høje hæle, og jeg havde mange hede fantasier om hende, men jeg var alt for genert til nogensinde at sige noget, så jeg ved ikke om hun bemærkede det.

Min kone går også altid med nederdel, noget jeg har overtalt hende til. Af og til får jeg hende også til at gå på arbejde uden trusser, men det er nu ikke så tit, for min erfaring er, at på de dage har jeg svært ved at få noget arbejde fra hånden……

Jeg mødte min kone allerede da jeg var 18, og vi har haft et forhold siden, og været gift i 12 år. Det siger sig selv, at aldersforskellen har givet problemer med andres fordomme, blandt andet mine forældres, og vi har begge mistet venskaber på den konto. Vi er dog enige om, at så længe vi har det godt sammen, så er det dem med fordommene der har et problem, ikke os.

De seneste tre måneder har jeg haft et forhold til Karina. Ikke bag min kones ryg, men derimod på hendes opfordring. En dag, hvor hun selv havde fri fra arbejde, besøgte hun mig på kontoret, og hun kunne lide hvad hun så – hun er nemlig selv biseksuel. Da jeg den dag kom hjem fra arbejde, bad Eva mig starte et forhold til Karina, hvis hun da ville gå med til det. Hensigten var, at når vi lærte hinanden bedre at kende, skulle jeg forsøge at invitere Karina på besøg, så vi kunne få en trekant ud af det – eller måske være endnu flere.

Både min kone og jeg kan lide at dominere blidt, så det var underforstået fra min kones side, at det skulle være os der bestemte tempoet.

Da jeg begyndte at flirte med Karina, gik der ikke lang tid, før hun reagerede positivt. Der var vel kun gået et par dage, før hun lå på ryggen på mit skrivebord med stængerne i vejret, mens jeg legede med hendes mis, først med fingrene, derefter med tungen, og til sidst tog jeg hende ret hårdt. Det var helt åbenlyst, at hun nød det, og da hun bagefter sad på skødet, og vi kælede for hinanden, blev vi hurtigt enige om at det ikke var sidste gang.
I starten fortalte jeg hende ikke noget om vore skumle planer, og Karina spurgte ikke, hun nød blot når vi var sammen. Men efter en måneds tid spurgte hun, om min kone var klar over hvad der foregik, og jeg sagde at det var hun faktisk, men gik ikke nærmere i detaljer. Det virkede som om hun undrede sig, men hun borede ikke yderligere i det.

Gradvist begyndte jeg at afsløre hvad vi havde i tankerne. Jeg ville ikke skræmme hende, så jeg turde ikke sige det hele på en gang. Da jeg så endelig fortalte, hvad vi havde i tankerne, uden at forklare detaljeret, hvad der skulle ske, blot at der var tale om dominans, at hun skulle forvente også at være sammen med min kone, og at der kunne være flere mænd, bad hun om betænkningstid. Efter et par uger indvilligede hun, og vi aftalte, at hvis der skete noget hun ikke ville acceptere, skulle hun sige mercy, og vi ville stoppe med det samme. Hun gjorde klart, at afstraffelse kunne der ikke blive tale om, men at hun var med på at parere ordre, i hvert fald til en vis grænse, og at bondage godt kunne komme på tale. Hun mente tydeligvis at kende mig godt nok, til at stole på mig.

På den aftalte dag, havde vi “ansat” to unge tjenere, der havde indvilliget i at stå for madlavning, borddækning og servering. Minimumslønnen var at de ville kunne få lov at se på pigesex, og hvilken mand i 20-erne tænder ikke bare en smule på det, mens der i bedste fald kunne blive tale om visse løntillæg, hvis situationen udviklede sig som vi håbede. De var begge indstillede på, at det sidste ikke nødvendigvis ville ske.

Det ringede på døren ved 6-tiden, og en af tjenerne gik ud for at åbne. Vi kunne fra stuen høre ude i gangen, at han inviterede Karina ind. “Skal jeg tage deres frakke, Frue“, sagde han, og derefter “Hvem må jeg sige det er”, og da hun sagde Karina sagde han “undskyld Frue, men jeg foretrækker at annoncere efternavnet”.

Da han lidt efter kom ind i stuen sagde han “Fru Christensen er ankommet”, og da Karina kom ind, blev han, som han havde fået besked på, stående ved døren. Karina var smuk, og hun havde klædt sig på som jeg havde bedt hende om, i stram, kort sort nederdel, højhælede sko (Det gik hun nu altid i), og en rød silkeskjorte.

SEX I DAG?

Jeg rejste mig og gik hen til hende, og efter et hurtigt kys, lagde jeg armen om hende og førte hende hen til sofaen, hvor min kone sad. Jeg fik Karina til at stille sig lige foran Eva, og sagde “I har jo mødt hinanden en gang, men i dag skal du få lov til at se lidt mere af Karina, skat”.

Jeg løftede langsomt hendes nederdel op, og som aftalt havde hun ikke trusser på, så hendes smukke trekant stod til fuld skue. Jeg kunne se, at Eva nød synet, og det virkede som om Karina kunne lide at blive fremvist på den måde, selv om hun helt sikkert aldrig havde prøvet det før.

Efter at have beset den del og Karina, og også haft en finger inde og føle på Karinas mis, bad Eva hende vende sig om. Jeg holdt stadig nederdelen op, så nu kunne Eva se hendes røv, og tjeneren ved døren havde også et flot udsyn. Efter at have følt lidt på Karinas bagdel, bad Eva hende om at bøje sig frem, og Karina adlød. Eva stak pegefingeren in i missen, og Karina stønnede svagt, og blev tydeligt våd.

“Tak for fremvisningen, men nu vil jeg gerne se tøsens bryster”, sagde Eva, og jeg fik Karina til at rejse sig og vende sig mod Eva igen, hvorefter jeg knappede hendes skjorte op.
Hun havde bh på, og jeg havde heller ikke bedt hende om andet. “Men dog” sagde jeg, “hvorfor gemmer du de flotte patter i sådan en indretning?” Gå ind i soveværelset, og tag den af, og kom så tilbage igen.

Lydigt gik hun ind i soveværelset, og kom snart tilbage. Man kunne tydeligt se på skjorten, at hun nu ikke havde BH på. Da hun kom hen til os igen, knappede jeg igen skjorten op, og hendes flotte bryster stod nu til fuld skue. Eva kærtegnede det ene bryst, og begyndte også at slikke det, mens jeg masserede det andet. Det stod på nogle minutter, hvorefter Eva sagde “sæt dig ved siden af mig. Du behøver ikke knappe skjorten”.

Karina satte sig, Eva lagde en hånd om nakken på hende, trak hende ind til sig, og gav hende det længste tungekys jeg har set, alt imens den anden hånd skiftevis kærtegnede Karinas bryster og lår. Jeg tør ikke rigtig sige hvem der var mest ophidset på det tidspunkt, men begge pigerne var helt sikkert, og tjeneren ved døren havde enten fået for vane at gå med en banan i bukserne, eller også nød også han synet!

“Fortæl mig alt om dig selv, og især hvad du laver på min mands kontor” sagde Eva med et stort smil. Karina var ikke på samme måde vant til denne type seance som vi var, og startede med at fortælle om sit job, men Eva stoppede hende. “Nej, nej, jeg vil have at du fortæller om hvad du gør sammen med min mand”. Karina rødmede, holdt en kort pause, og begyndte så, først langsomt, senere med større selvtillid, at fortælle om hvordan jeg tog hende liggende på skrivebordet, bagfra lænende ind over bordet, og på kontorets sofa. Jeg mindede hende om dengang hun havde redet på mig mens jeg sad i kontorstolen, og hun fortalte også om det. Alt imens kælede Eva for hende, og ind imellem afbrød ved at kysse Karina.

Maden blev serveret, og tjenerne var virkeligt over os og betjente os godt. Alt imens talte vi om løst og fast, men der var ikke noget med sex i samtalen. Eva, der sad ved siden af Karina, rørte dog jævnligt ved Karina, og skjorten var fortsat ikke knappet, så vi kunne alle nyde synet, så noget var der i luften.

Efter middagen førte vi Karina ind i soveværelset, og tjenerne fulgte med – nu var det tid for betaling! Eva klædte Karina af, og derefter sig selv, så de begge stod fuldstændigt nøgne. Eva klappede på sengen med et bydende blik, og Karina lagde sig lydigt ned, og Eva lagde sig ovenpå, og begyndte at slikke. Brysterne fik en lang omgang, og derefter fortsatte hun ned, og begyndte at bearbejde missen med tungen.

Karina var i ekstase, hun vred sig og stønnede, og efter kort tid, kom hun. Eva fortsatte, og Karina kom for anden gang, denne gang endnu kraftigere. Derefter lagde Eva sig ned, og sagde, at nu var det Karinas tur, og Eva fik en lignende omgang, og fik også et par orgasmer.

Under alt dette, havde jeg klædt mig af, mens jeg nød synet.

Da hun var tilfreds, rejste Eva sig fra sengen, og sagde at det var min tur. Vi var jo begge varmet grundigt op, så uden forspil eller andet lagde jeg mig oven på Karina, og trængte med det samme ind. På grund af min store ophidselse, kom jeg relativt hurtigt, men Karina var absolut også i stødet, og hun nåede alligevel at få orgasme igen.

Imens havde Eva klædt sig på, og fundet manchetterne frem. Efter at jeg havde trukket mig ud, hjalp vi hinanden med at give Karina manchetterne på. Hun fik et lidt skræmt udtryk i øjnene, men jeg hviskede til hende at hun stadig kunne sige fra, hvis hun ikke ville længere, og det hjalp lidt.

Eva beordrede Karina til at lægge sig på alle fire, og sagde derefter til tjenerne, at hvis de havde lyst kunne de gøre med hende hvad de ville. Sjældent har jeg set nogen klæde sig af så hurtigt!

Den ene satte sig på knæ foran hende, og forlangte at hun skulle sutte pik, mens den anden trang ind i hende bagfra, og tog hende ret hårdt. Det var tydeligt, at Karina fortsat nød det, og der gik ikke længe før hun kom igen.

Kort efter kom begge tjenerne , og Karina sank spermen der blev sprøjtet i munden på hende. Den ene tjener forlangte derefter, at hun skulle fastgøres. “Så har vi bedre styr på hende”, som han sagde. Vi trak hende hen til radiatoren, hvor vi fastgjorde manchetterne til et rør. Derefter tog begge hende én gang til, og hun nød det fortsat. Derefter så det ud som om hun havde fået nok, og vi løste hende.

Bagefter sad vi i stuen og talte om, hvad der var sket, mens tjenerne som aftalt ryddede af og vaskede op. Karina fortalte, at det havde været en bedre oplevelse end hun havde turdet håbe, især “forspillet” og sex med Eva havde overgået hendes fantasi. Vi aftalte at vi skulle prøve noget lignende igen på et senere tidspunkt. Derefter gik Karina samtidig med at tjenerne gik. Den nat dyrkede Eva og jeg noget af det hedeste sex jeg kan huske!

Den følgende mandag præsenterede Karina mig for to overraskelser: For det første var hun klædt på samme måde som under seancen, og nok er hun altid sexet, uanset hvad hun har på, men så sexet, det har jeg dog ikke oplevet – og hun havde hverken trusser eller BH på! Den anden overraskelse var, at hun fortalte at hun havde inviteret den ene af tjenerne hjem, og at de næsten ikke havde forladt sengen om søndagen! Karina kunne have været hans mor, så måske er min interesse for kvinder der er ældre end jeg smittende!

porno med danske piger