Overrasket og forkælet på strandtur

SPAR MANGE PENGE

Hun var taget alene til stranden for at bade, da hendes fyr var på arbejdet. Hun fandt en ledig plads, og lage sig topløs for at slikke sol i første omgang. Efter et stykke tid, kom der 2 unge fyre og lagde sig ca 2 meter fra hende, men hun var ligeglad. Da hun blev træt af, at høre alle deres kommentar om hende og hendes figur, gik hun i vandet for at svømme ud til den tømmerflåde, som lå ca 15 – 20 meter ude i vandet. Hun kunne se, at der var andre derude, men mente nok, at der også var en plads til hende på den, da det var en stor flåde.

Vel ankommet ude til flåden, hoppede hun op og satte sig til rette, og de andre som var der var ligeglade. Lidt efter forsvandt alle de andre i vandet, og hun lagde sig ned for at tage solbad.

Pludselig hoppede en ung mand op og spurgte om han også måtte ligge og tage solbad sammen med hende, og hun sagde ja. Han fortalt, at han hed: Jens og hun sagde, at hun hed: Anna. De lå og talte sammen og pludselig spørg Jens, om han måtte kysse hende, da hun så dejlig ud. Først siger Anna nej, men lidt efter har Jens overtalt hende og får lov til at kysse hende på munden. Det bliver et langt tungekys, og imens har deres hænder travlt over hele kroppen på den anden.

Efter et par kys, hopper Anna i vandet for at blive lidt afkølet, men vender snart tilbage til flåden igen, da vandet er lidt koldt.

SEX I DAG?

Jens kysser hende igen, og spørg, om han må tage hendes bikinitrusser af hende for at se hende helt nøgen. Hun siger ja, hvis han også vil smide sine badebukser, hvad han gør med det samme, så hun kan se hans stive pik. De sidder og kikker på hinanden, og lige pludselig spørg Anna, om hun må sutte lidt på hans pik, og Jens siger ja tak.

Efter et par minutter, hvor Anna har travlt, kommer der pludselig en mand mere ud på tømmerflåden, og vil gerne have lov til at være med. Jens siger ja, og den nye mand går i gang med at slikke Anna fra knæet og op til hendes mis. Anna spreder sine ben, og jens begynder at slikke hendes mis, imens hun sutter pik på den anden mand.

Lidt efter bytter de to mænd plads, og Anna ligger sig på knæ, for at blive kneppet bagfra, men Finn, som den sidste mand hedder, slikker hende kun og lader et par finger smutte ind i hendes våde fisse, imens han slikker hende. Finn fingerknepper hende og Anna stønner og vil gerne have hans store stive pik op i sig, men Finn siger nej, ikke endnu.

Finn og Jens bytter plads, og Jens ligger sig ned på ryggen, fordi Anna skal ride ham. Hun sætter sig op på jens, men vender ryggen til hans hovede, og så læner hun sig tilbage, så Finn kan se, hvordan Jenses pik trænger helt i bund hos Anna, og lige pludselig begynder Finn at slikke dem begge to, både Anna og jens. Lidt efter, vender Anna sig rundt og siger til Finn at han skal kneppe hende samtidig med Jens. De har lidt problemer, med at få begge pikke op i hendes fisse på samme tid, men Så siger Finn: Lad mig kneppe dig i røven, imens Jens knepper din dejlige våde fisse. Som sagt, så gjordt. Finn stikker først et par finger op i Anna´s røv, imens Jens knepper hende, og lidt efter presser han forsigtigt sit pikhoved imod hendes røv.

Anna stønner og siger av, men Finn presser mere og mere og lidt efter er hans pikhoved oppe i hendes røvhul. Jens ligger helt stille, og Finn begynder forsigtige at bevæge sin pik frem og tilbage, så Anna kan vende sig til den nye fornemmelse. Lidt efter begynder Jens også at køre frem og tilbage og Anna stønner bare mere og mere. Efter lidt øvelse, finder de alle tre en rytme, som passer dem og Anna nyder det helt vildt.

Jens hiver pludselig sin pik ud og siger til Finn, at de godt kan bytte plads og det går Finn med til. Anna klynker, da hun var lige ved at komme, og Finn ligger sig ned og beder Anna om at ligge sig på knæ så Jens kan få sin pik op også. Jens presser sin pik op i røven på Anna, og Finn knepper hende samtidig i hendes fisse. Lidt efter kommer Anna i en rivenede orgasme, og både Finn og Jens kommer på samme tid i hvert sit hul.

Da de har sundet sig lidt, bliver de enig om at mødes inde på land igen, hvorefter Jens inviter dem med hjem for forsat leg…….

porno med danske piger