Min første erfaring med analsex (analdebut)

SPAR MANGE PENGE

Jeg går i dag og glæder mig som et lille barn, alt imens jeg gør hytten ren. Jeg var på nettet i går for at undersøge, hvad der var af spændende sexlegetøj.

Det jeg havde i tankerne var en butt plug. Den blev hurtigt bestilt, så derfor går jeg i dag og venter med spænding på posten. Det ringer på døren, og jeg åbner straks. 1 minut efter står jeg så med en sort buttplug i hånden. 100% silikone, og dejlig fleksibel. Jeg synes den ser stor ud, og tænker, mens at jeg holder om den ”hvis jeg kan klare de her 4 cm, så står kærestens pik snart for tur”.

Jeg sender straks en sms til kæresten. ”Gæt hvad vi har fået med posten i dag?” Jeg får strakt svar stilbage ”Måske noget spændende, chokolade eller er det måske noget vi kan lege med?”. Jeg går i bad, for jeg synes lige at min mis skal trimmes. For så ved jeg nemlig hvad der venter den. Ja for her i huset har vi den regel, at når jeg bliver barberet, så får jeg slikket min nybarberet mis. Jeg sørger tit for at den er nybarberet, for så ved jeg, at den bliver slikket.

Da du kommer hjem ligger jeg gemt under dynen, men der går ikke lang tid før du finder mig. Du kysser mig vildt, og tager min T-shirt af. Jeg sætter mig på dig ,og gnidder mit varme skød ned mod din stive pik. Du tager mine bryster ud af Bh’en og begynder at slikke på dem. Jeg kan mærke, at mine trusser bliver dejlige våde. Jeg åbner dine bukser, og gnidder min hånd på din pik. Jeg tager dine bukser helt af og presser min våde mis ned mod din pik så min klit bliver stimuleret. Du vender mig, og tager fast men kærligt på mine bryster. Jeg kan mærke at din anden hånd har fundet vej ned til min klit som du leger med. Jeg ligger og tænker på, at jeg har lyst til at mærke, at jeg bliver fyldt i begge huller.

Men så rejser du dig, og siger ”Nu få du ikke mere for den 25 øre”. Æv æv og atter æv, jeg hader når det sker. Nå men aften forløber fint, og vi sidder og ser tv. Du tager en hånd ned i mine trusser og begynder at lege lidt, jeg kysser dig hårdt for at indikere, at jeg stadig har lyst. Du tager hårdt på min ene brystvorte, og jeg stønner stille. Så stopper du igen, og sidder bare at ser tv, som om intet var hent. Jeg rører ved dig, men du flytter bare min hånd væk igen. Og pludselig, lidt efter, tager fanden igen ved dig, for du stikker en finger om i min varme grotte, mens du kysser mig. Mens du knepper mig med din finger leger jeg med mine dejlige stive brystvorter.

SEX I DAG?

Vi slukker tv’et og hopper i et hurtigt bad. Jeg begynder at spørge ind til hvordan det er gået på arbejdet. Men kun med et eneste formål, for jeg vil gerne have at din pik bliver slap. Jeg skynder mig ned mellem dine ben og tager hele din dejlige slappe pik i munden. Jeg trækker forhuden tilbage, og lader min frække tunge danse på dit pikhoved. Jeg slikker på dine nosser, og tager dem ind i munden mens du stønner.

Jeg tager din pik helt ind i munden, og kan nu rigtig mærke hvordan den vokser sig så stor, at jeg ikke længere kan have den i munden. Jeg spiller den af på dig mens min tunge leger på dit pikhoved, og du stønner til mig at du er lige ved at komme. Du ligger mig om på ryggen og placerer dig mellem mine ben. Du slikker mig på låret, for du kan ikke helt huske, hvor det er, jeg gemmer klitten. Du finder revnen og leger med mine skamlæber, alt imens jeg skyder mit underliv og mod dig tunge, for at få mere.

Til sidst finder du alligevel min dejlige revne, og følger den med tungen. Jeg sukker da du suger min klit ind i din mund, for jeg er i den syvende himmel. Jeg er plaskvåd, og du støder uden problemer din pik op i mig. Du støder pikken langt og i min fisse mens du leger med min klit. Jeg stønner højlydt, og stopper dig, for at jeg ikke skal komme.

Jeg smører Butt pluggen og putter den forsigtigt op mig mens jeg ligger på ryggen. Du sidder imens mellem mine ben og spiller den af, mens du nyder synet. ”Vil du ikke presse den det sidste stykke” Du tager ved den og kører den forsigtig frem og så lidt tilbage igen. Til sidst giver jeg dig lov til at presse den helt op. Åhh hvor jeg er dejlig blokket i røven.

Axus Lite Begynder Butt Plug – Blød & BehageligJeg vender mig om, for jeg vil have dig bagfra. Du kommer blidt op mig, og kører roligt pikken frem og tilbage. Jeg er rigtig liderlig og stønner at det er vildt dejligt at være sådan blokket ud. Tempoet bliver langsommere og du stopper, for du er lige ved at sprøjte op i min stramme fisse. Jeg lænder mig helt frem, og du følger med, således at du sidder ovenpå mig. Kommer til at strejfe mig klit, og så spænder jeg i hele min krop mens jeg stønner åhhhh jaaaaa.

Vi går ud på badeværelset og du kommer igen op i mig bagfra. Du stønner at du kan du komme, og jeg vender mig, så du kan sperme ud på mine bryster. Du slikker mig og mens jeg har min vibrator oppe i fissen. Jeg stønner højlydt mens jeg flår dit hoved væk fra min klit. Åhhh det er sku dejligt.

 

porno med danske piger