Mirjams kusse

SPAR MANGE PENGE

Hendes kusse er virkelig våd, varm og liderlig, hun sukker efter mere, og det gør jeg gerne, selv er jeg også pisse liderlig, min pik stritter som en stor og stiv tinsoldat…

Det er lørdag eftermiddag, jeg ligger og kikker på Mirjams kusse.

Den er mørk smuk og spændende. Jeg leger lidt med krøllerne der omgiver den, og hun giver et glad suk, og og skyder kussen mere i vejret mens kun strækker sig ud og lægger hænderne bag hendes nakke.

Mirjam er en af de smukkeste kvinder jeg har set, når hun kommer gående med hendes lange lyse hår flagrende i vinden er alle mænd der går forbi ved at vride halsen afled for at kikke efter hende.

Men det er kun mig der får lov til at se hende nøgen, og der er hun ligeså smuk!
Mange mænd ville give deres højre arm for at være i min situation lige nu.

SEX I DAG?

Hendes kusse er virkelig varm og liderlig, hun sukker efter at jeg gør noget ved den, og det gør jeg gerne, selv er jeg også pisse liderlig, min pik stritter som en stor og stiv tinsoldat. jeg har virkelig lyst til at bore den langt op i hendes varme og liderlige kusse, og bare køre den løs inde i hende til den bare spermer den til så det løber ud af hende.

Men først må jeg lige lege lidt med den med min mund og tunge, jeg bøjer mig ned og skiller hendes skamlæber ad med min tunge og stikker den lange ind i hendes kusse, hun smager dejligt! Jeg slikker med min tunge op og ned over hendes kusse og op og leger med hendes lille klitoris, så hun kommer med et langt støn og skyder hendes kusse endnu mere op mod min tunge.

Jeg nyder at mærke hvor liderlig hun er og jeg slikker hendes kusse og klitoris mere og mere så hun virkelig begynder at stønne og vride sig rigtig meget, hun begynder at kæle for hendes stive brystvorter og kører hænderne op og ned over hendes store smukke bryster, mens hun lukker øjnene åbner munden og pludselig udbryder et langt ÅÅÅÅhhhh AAAARRRRHH ÅÅÅÅHHH jeg kooommmer.

Jeg lader hende komme mens jeg slikker hende direkte på hendes klitoris, og hun pumper sin kusse op mod mig og får en laaang orgasme. Min pik er simpelthen sprængfarlig nu, jeg er fandme så liderlig, at jeg virkelig trænger til at blive “gjort noget ved”. Mirjam ser det straks og kaster sig over mig, nu er det mig der er passiv, og er under behandling af en gude smuk kvinde.

Hun elsker at lege med min pik! og hun elsker at gøre mig liderlig, så hun sutter den spiller den, og pumper den så jeg nærmer mig orgasmen, så stopper hun lidt og begynder at lege med min pik igen. Pludselig rejser hun sig op på knæ og kravler hen over mig så hendes kusse er lige over min pik, så tager hun fat om min pik og sænker hendes varme kusse ned over mit pikhoved, jeg mærker hvordan hendes skamlæber åbner sig om min pik og skubber min forhud tilbage, så mit pikhoved trænger ind i hendes varme skede. Jeg ser min pik forsvinder helt ind i hendes skønne kusse, hun presser sin kusse helt ned over min pik så den er helt i bund i hende, så kører hun underlivet lidt rundt så min pik masserer hende helt oppe i hendes livmodermund. ÅÅÅHHH jeg måå bare have mere af hende, med min pik helt oppe i hendes kusse begynder jeg at lege med hendes skønne bryster, hun nyder det og begynder at kneppe mig på fuld tryk, mens jeg gramser på hendes bryster så kører hun sin kusse op og ned over min meget stive pik i et stigende tempo. vores kønsorganer arbejder sammen på fuld tryk, og vi mærker begge at en ny orgasme er på vej.

Pludselig eksploderer vi begge samtidig, min sperm pumper sig vej langt op i hendes kusse, mens hun selv svarer ved at få endnu en orgasme, hun ryger ned og klemmer sig ind til mig mens vore kønsorganer eksploderer sammen i en dyb forening.

Sådan ligger vi tæt sammen med min stadig stive pik helt oppe i hendes kusse et øjeblik og mødes i et langt kys, og hvor vi ligger og kæler for hinandens kroppe.

Det var sgu’ ikke så ringe…

porno med danske piger