Min første gang

SPAR MANGE PENGE

Overvejede at hive pikken frem og give den en omgang. Men i det samme kunne jeg høre Helga vende sig i sengen. Jeg blev pludselig meget modig og gik ind til hende…

Jeg var lige fyldt 15, da vi flyttede til Amager. Vi kom til at bo lige overfor en lille kiosk hvor jeg fik et job som bydreng. I samme ejendom lå et værtshus som var berygtet fordi det ikke var guds bedste børn der hang ud der. En sen eftermiddag da jeg var færdig med min tur rundt i kvarteret med varer, kom en lidt ældre dame nærmest væltende ud fra værtshuset, hun vaklede hen af fortovet, mens jeg gik bag hende og grinede lidt af hende. Hun slingrede som en gal og da hun var næsten helt henne ved kiosken, ramte hun en parkeret cykel og væltede så lang hun var. Jeg stoppede op og prøvede at hjælpe hende på benene igen, jeg stak hænderne ind under hendes arme og løftede hende op, hendes ben kunne slet ikke bære hende, så jeg endte med at stå med den ene hånd på hendes bryst, mens den anden holdt fast i hendes arm. 
Jeg kunne ikke holde hende, så hun gled langsomt tilbage på jorden. I det samme kom kiosk ejeren ud og så hvad der skete, han hankede op i hende og sagde: 
– Det er Helga, sådan er hun ind imellem! 
Han fik hende bakset hen til trappestenen ved forretningen og sat hende ned, Helga sad med åben mund og snorksov inden der var gået 10 sekunder. Han kikkede i hendes taske og hev et bundt nøgler frem og sagde: 
– Hun bor henne i nummer 18 på 1sal, lad os hjælpes ad med at få hende hjem.

Han løftede hende op og lagde hendes ene arm omkring sin nakke, jeg bukkede mig ind under den anden og sammen gik vi mod opgangen, hendes skjorte blev skrukket godt, så jeg kunne se ind til brystet gennem åbningen mellem knapperne, og når man er 15 år og aldrig har rørt ved en kvinde var den oplevelse selvfølgelig med til at min pik voksede. 
Da vi nåede opgangen, sagde Mads (kioskejeren): 
– Jeg tager hende alene, hvis du går foran og låser op. 
Jeg fik nøglerne og gik forrest op af trappen, jeg måtte kæmpe lidt med at åbne døren, da der lå et bjerg af reklamer indenfor. Det var mindst et par dage siden hun sidst havde været hjemme. Mads baksede hende ind i soveværelset og smed hende på sengen, han tog hendes sko af og drejede hendes ben op i sengen, inden han sagde: 
– Så skal hun bare sove den ud! 
Vi gik ud i gangen, så sagde han: 
– Kan du ikke rydde lidt op for hende? Når hun bliver ædru vil hun sikkert give dig lidt drikkepenge for det. Du kan bare smække efter dig.

Mads forsvandt, og jeg begyndte at samle reklamerne op, og lagde dem på bordet i stuen. Der var faktisk pænt, med en stor sofa, reolsystem og gulvtæppe. På vægen hang et fotografi af Helga i en noget yngre udgave, hun havde en kort kjole på og man kunne lige ane et stykke med bart over netstrømperne, hendes bryster var trykket tydeligt sammen, så kavalergangen var meget tydelig. Igen rykkede pikken i mine bukser, så jeg blev modig og gik på opdagelse i reolen og fandt et fotoalbum.

Jeg bladrede det hurtigt igennem uden at finde noget særligt, det næste album blev også hurtigt bladret igennem, men da jeg skulle sætte det på plads, så jeg at der stod endnu et album bagved. 
Jeg kikkede i det, først var der et billede taget på en strand, hvor Helga havde en badedragt på, så man tydeligt kunne se hendes figur. På et andet billede var Helga iført en hvid skjortebluse, og på billedet nedenunder havde hun fået sprøjtet vand på blusen, så den var blevet gennemsigtig. 
Min pik rørte på sig, og jeg måtte give den et klem, inden jeg bladrede videre, på næste side kom chokket. Helga havde en pik i munden, men kikkede direkte ind i kameraet, hendes bryster var blottede, hvilket havde en god effekt på min pik. Da en hurtig gennemgang af albummet ikke afslørede flere billeder, overvejede jeg at hive pikken frem og give den en omgang. Men i det samme kunne jeg høre Helga vende sig i sengen. 
Jeg blev pludselig meget modig og gik ind til hende, hun lå på siden og snorksov, jeg satte mig på hug ved siden af sengen og tog fat i hendes arm for at flytte den lidt. Da den var væk, følte jeg forsigtigt på hendes bryst. Jeg blev mere modig, så jeg begyndte stille og roligt at knappe hendes skjorte op. Da hun lå på siden var det ikke så nemt, men til sidst havde jeg fået alle knapperne op, jeg trak forsigtigt skjorten til side, så jeg kunne se hendes brystholder.

Jeg lod en hånd glide ind under stoffet og nød varmen fra hendes bryst, hendes brystvorte rejste sig og blev stiv og hård, som min pik havde været hele tiden. Jeg tog fat i vorten med 2 fingre og nulrede den, Helga kom med en lyd og vendte sig om på ryggen, jeg hev hånden til mig, men fik samtidig skubbet den anden side af skjorten til side så hun nu lå med det ene bryst blottet og det andet gemt væk under bh’en. 
Jeg prøvede at få hendes andet bryst frem også, men bh’en var for stram. Helga vendte sig igen med front mod mig, jeg kunne lige fjerne hendes arm igen og begyndte at føle på det nøgne bryst. Hendes vorte strittede om kap med pikken i mine træningsbukser. Jeg stak en hånd ned i bukserne og gned pikken lidt, Helga åbnede munden og slikkede sine læber.

Jeg blev liderlig som aldrig før og vippede pikken ud i det fri, så jeg rigtigt kunne onanere. Jeg tog fat i hendes hoved og rykkede de forsigtigt ud på kanten af sengen, igen slikkede hun sig om munden og jeg satte mig op på knæ. Jeg gned pikken lidt inden jeg stak den hen til hendes mund, varmen fra hendes åndedræt var ved at få mig til at komme, men alligevel kørte jeg det blottede pikhoved hen over hendes læber. Helga lukkede munden en smule op, så spidsen af pikken var inde i hendes mund. Jeg var ved at eksplodere af liderlighed men skubbede alligevel pikken fremad, Helgas læber omsluttede pikhovedet og hun suttede et kort øjeblik på pikken. I det samme sprøjtede jeg min sperm ud i hendes mund, med en kraft så stor at hun slog øjnene op. 
Hun suttede pikken kraftigt og slugte hele min ladning, så spyttede hun pikken ud og snøvlende sagde: 
– Kan jeg få lov at sove nu?

SEX I DAG?

Jeg rejste mig hurtigt og gik ind i stuen, jeg var meget i tvivl om hvad der ville ske, ville hun melde mig for voldtægt, eller bare sladre til mine forældre. Jeg var rystende nervøs, og skyndte mig at gå. De næste dage gik jeg rundt med tusindvis af sindssyge tanker om hvad jeg havde gjort ved Helga, og hvad hun måske ville gøre som gengæld.

Da der var gået en lille uge og jeg en dag som sædvanligt kom ned i kiosken og tog sedlerne med ordre fik jeg et chok, Helga skulle have en kasse øl bragt op. Jeg prøvede at sige noget til Mads, men turde alligevel ikke, så jeg lastede budcyklen og kørte over til nummer 18. 
Med bankende hjerte ringede jeg på døren, og der lød skridt i entreen. Helga åbnede døren og smilede til mig. 
– Kom indenfor. 
– Tak, hvor skal jeg stille kassen? 
– I køkkenet. 
Jeg hoppede ud af træskoene, gik derud og satte kassen, Helga kikkede på mig og sagde: 
– Det er dig der hedder Martin ikke? 
– Jo, det er mig. 
– Jeg fik aldrig sagt tak fordi du fulgte mig hjem forleden. 
– Nåå deet øøhh… 
– Kunne du ikke hjælpe mig med at skifte en pære i loftlampen i stuen, så er du sød? 
– Øøhh jo selvfølgelig. 
Vi gik ind i stuen, og Helga viste mig lampen med en håndbevægelse. Jeg kravlede op på en stol og prøvede at skrue glasset af lampen, det sad godt fast så jeg måtte bruge begge hænder. Helga tog fat i mine ben omkring knæene, for at støtte mig, mens hun kikkede op på mig. Et kort sekund kikkede jeg ned i hendes bluse, og fra min vinkel var der fri udsigt til brysterne. Jeg skyndte mig at koncentrere mig om lampen igen, men for sent. Min pik reagerede på synet og Helgas hænder omkring mine ben.

Jeg fik glasset af og skruede pæren ud, jeg bukkede mig ned og tog den nye pære og skruede den i, men under denne manøvre flyttede Helga sine hænder højere op på bagsiden af mine lår, samtidig med hun rykkede tættere på, så hun nu stod og trykkede sine bryster mod mine knæ, og havde sine hænder tæt på min røv. Pikken reagerede som forventet, og  voksede i størrelse, og da jeg skulle kæmpe med at få glasset på igen, førte Helga sine hænder op på mine balder.

Jeg kikkede på hende, og hun kikkede på bulen i mine bukser, hendes hænder gled fra min røv og om på forsiden, hvor hun krammede pikken. Jeg kunne bare stå stille og nyde hendes hænder køre op og ned af forside af låret og hen over pikken. Helga kikkede op på mig og sagde: 
– Har du en kæreste? 
– Øøhh nææ. 
– Har du været i seng med en pige? 
– Øøhh ikke rigtigt. 
Helga fortsatte med at køre sine fingre over pikken, der var ved at sprænge bukserne for at komme ud. 
– Må jeg se den? 
– Øøøhh jae.

Helga’s hænder tog fat i bæltet og løsnede det, så knappede hun bukserne op og trak dem ned. Hun lod et par fingre køre op og ned af pikken, inden hun trak mine underbukser ned også. Pikken vippede ud og stod dirrende stiv lige ud for hendes ansigt. 
– Halløjsa en flot stor pik, du render rundt med. 
– Øøhh tak. 
Hun lukkede en hånd omkring den, trak forhuden tilbage, og kørte hånden ned til roden og klemte mine nosser svagt. Så kom den anden hånd frem og lukkede sig omkring pikken, jeg stønnede, og Helga gned pikken stille og roligt. Jeg kunne mærke spermen ville ud, og stønnede: 
– Åååhh jeg tror jeg kommer… 
Helga kikkede forhekset på pikken, åbnede munden og tog hovedet ind i varmen. I det samme sprøjtede jeg som et springvand, hun sugede pikken ind i munden og slugte min sperm, mens hun mundkneppede mig.

Hun slap først pikken da den var helt tom og suttet ren. Så kikkede hun på mig og sagde: 
– Nu trænger vi vist til at sidde ned. 
Helga satte sig ned i sofaen og bankede med hånden på sædet ved siden af hende, som tegn til at jeg skulle sætte mig. Jeg ville trække bukserne op, men Helgas blik gjorde, at jeg forstod at det var der ingen grund til, og smed bukserne inden jeg satte mig. 
Hun tog min pik i hånden og gned den stille, mens hun sagde: 
– Tag lidt på mig. 
– Øøhh ja. 
Jeg lagde den ene arm omkring hendes nakke og med den anden følte jeg på hendes bryst. 
– Tag bare fat, jeg er ikke lavet af glas! Jeg kan godt li’ når manden tager hårdt fat. 
Jeg krammede hendes bryst lidt mere intenst, hendes vorte rejste sig og strittede om kap med min pik, som igen var stiv som en pæl. Helga rejste sig og bandt en snor op i siden af kjolen, så viklede hun den op og smed den på gulvet. Mine hænder røg op på hendes bryster og krammede dem så godt jeg kunne, mens hun stod foran mig med let spredte ben. 
– Tag mine trusser af Martin.

Jeg tog fat i kanten af trussen, trak den ned og afslørede en nydelig kortklippet top fisse, hun trådte ud af trussen og stod foran mig med spredte ben. 
– Tag mig på fissen, Martin. 
Jeg kørte fingrene op til fissen og mærkede varmen, en finger gled ind i mellem skamlæberne, og jeg mærkede hvor våd hun var. Hun skubbede underlivet frem mod mig hver gang jeg kørte fingeren frem. 
– En finger mere, Martin. 
Jeg trykkede en finger mere op i hende, og hun nærmest red min hånd, mens hun stønnede kraftigere og kraftigere. 
– Martin, lad mig få din pik op i mig. 
Hun skubbede mig tilbage i sofaen, skrævede over mig og sænkede sin fisse ned over min pik. Hun gled stille ned over den og sad så helt stille da den var i bund. 
– Hold da kæft Martin, du fylder mig helt ud !

Helga begyndte at rotere på pikken og red mig i lange rolige stød, hendes vejrtrækning var stødvis stigende. Jeg tog fat om brysterne med begge hænder og krammede dem, jeg nev vorterne mellem 2 fingre og Helga kvitterede med at stønne kraftigt og ride min pik endnu hurtigere. Inden længe kunne jeg mærke hendes fisse trække sig sammen omkring min pik, og Helga vendte det hvide ud af øjnene og rystede kraftigt over det hele. Hendes fisse malkede min pik og det var mere end jeg kunne klare, så jeg slap tøjlerne og pumpede min sperm ud i hende, Helga red min pik som en vandvittig, mens hun skreg: 
– Åååhhh knep mig med din store pik! 
Helga blev ved med at ride min pik et stykke tid, inden hun nærmest faldt sammen som en klud oven på mig.

Så kikkede hun på mig og sagde: 
– Det var godt nok dejligt, var det også det for dig? 
– Ja da. 
Helga løftede sig og gik ud på wc, og da hun kom tilbage havde hun en kort kimono på. Hun satte sig i sofaen ved siden af mig, lagde hånden på mit lår og sagde: 
– Du må til hver en tid komme forbi og kneppe mig, hvis du vil. 
– Altid? 
– Ja jeg skal nok lære dig op, så du bliver en rigtig tyr! 
– Øøøh tak.

Jeg rejste mig og stillede mig med front mod hende, inden jeg fandt mine bukser, som jeg fik på. Helga sad lænet godt tilbage og kikkede på mig, hun spredte sine ben og jeg kunne se at hun ikke havde nogen trusser på. Jeg fandt min t-shirt og Helga smilede frækt til mig, hun lod en hånd glide op af sit lår, og spredte sine skamlæber med 2 fingre. 
– Vil du ikke slikke min fisse? 
– øøh jo! 
Jeg lod mig falde på knæ foran hende, hun tog mit hoved og førte det op til fissen og jeg gik i gang med at slikke. Helga styrede mit hoved og kom med små kommentarer om hvor jeg skulle slikke og hvordan, og efterhånden fattede jeg hvordan hun ville ha’ det. 
Helga stønnede kraftigt og begyndte at ryste igen, jeg forstod at hun fik orgasme, og slikkede hende som en gal. Da hendes orgasme var klinget lidt af skubbede hun mig væk med ordene: 
– Pyha det var godt, du er lærenem. 
– Tak.

Dette blev indledningen til et forhold der kørte i mere end et år, jeg kneppede Helga i alle tænkelige måder og situationer, min selvtillid steg og selvom jeg fik kærester på min egen alder, så vendte jeg tilbage til Helga ind i mellem for at få suttet pik eller bare kneppe hende. Helga var altid åben for mine ideer, hun var villig til hvad som helst, som en gang vi var sammen og jeg kneppede hende hårdt bagfra og sagde: 
– Nu knepper jeg dig altså i røven! 
– Ja gør du det! Bare du knepper mig! 
Jeg kneppede hendes røv et stykke tid, så sagde jeg: 
– Nu skal du kneppes på altanen! 
– Ja det lyder dejligt. 
Vi gik ud på hendes lille altan, og jeg kneppede hende hårdt bagfra et stykke tid, inden jeg sluttede af med at sprøjte min sperm ud over hendes røv.

En anden gang sagde hun: 
– Vil du ikke prøve at udblokke mig? 
– Øøøh hvordan? 
– Ja med hvad du kan finde på, det er op til dig! 
Jeg gik rundt i lejligheden og fandt forskellige ting, så bad jeg hende sætte sig i stolen med spredte ben. Jeg slikkede hende lidt, inden jeg begyndte at stikke ting op i hendes fisse: Stearinlys, Gulerod og til sidst brugte jeg hele hånden. Jeg nulrede hendes klitoris med den anden hånd til hun skreg en orgasme ud, så kneppede jeg hende til sæden sprøjtede ud af pikken.

En dag jeg var hos hende, ringede telefonen og det viste sig at være hendes fætter som hun ikke havde talt med i rigtig lang tid. Jeg må have virket skuffet, men Helga knappede mine bukser op og gned min pik stiv mens hun talte med fætteren, så kørte jeg pikken af mellem hendes bryster, og da jeg ved at komme sagde hun: 
– Et øjeblik! 
Så tog hun pikken i munden og suttede den hårdt, til spermen kom bragende, hun slugte det hele og slikkede pikken ren inden hun vendte tilbage til telefonen.

porno med danske piger