Min første gang var pige-sex med min gode veninde!

Min familie bestod af min mor og far, en lille bror Kim og en storesøster Anne. Anne er tre år ældre end jeg og vi delte værelse, min lille bror var tre år yngre og sov i værelset ved siden af mine forældre, min søster og jeg sov ovenpå i et loftsværelse. Jeg tænkte ikke så meget på sex endnu, men en nat vågnede jeg ved at min søster Anne stønnede og der kom nogle underlige lyde fra hendes seng, sengen knirkede, jeg lå mussestille, holdt mit vejr og lyttede, jeg fik hjertebanken, åbnede øjnene og kunne i mørket skimte min søster lå uden dyne på, hun kælede for sine bryster med den ene hånd og legede med sin fisse med den anden, hun bevægede hænderne og stønnede, sådan lå hun et stykke tid, hun stønnede højere og spændes i en bue, så slappede hun af og tog dynen på igen, kort efter sov hun.

Jeg lå længe og tænkte på det jeg havde oplevet, jeg kunne mærke det kriblede lidt mellem mine ben, så jeg begyndte også at kæle for min fisse, uden på trusserne, fandt mine små bryster og kælede for dem, mine brystvorter blev hårde og det føltes dejligt, jeg trak trusserne af og mærkede på min nu let behårede fisse, legede lidt med pegefingeren i revnen der var lidt fugtig, uhm det var dejligt, sådan lå jeg lidt, det gav et sæt i mig hver gang jeg ramte min lille tap, jeg legede og kælede med den et stykke tid og pludselig der kom nogle sammentrækninger i fisse, åhhh ja. jeg tror jeg fik min første orgasme, det føltes skønt.. De næste nætter kunne jeg næsten ikke sove af bare spænding, ville min søster igen lege med sig selv, men der skete ingen ting.

Da jeg fyldte 13 fik jeg menstruation første gang, uh. det var ulækker, syntes jeg men det er jo noget piger skal have, og har da også vænnet mig til det. Mine bryster voksede stadig, nu var de næsten lige så store som min søsters, hun brugte bh, det ville jeg også gerne have, men måtte ikke for min mor, først når du bliver 15 sagde hun, sådan var det også med din søster. Egentlig var det dejligt ikke at have noget på, det pirrede mine brystvorter og gav nogle dejlige fornemmelser i min fisse. Min veninde Lis, legede jeg stadig med, vi hørte musik og gik til dans sammen. En dag vi sad i bussen på vej hjem fra dans, spurgte jeg om hun legede med sin fisse når hun var kommet i seng om aftenen. Hun rømmede sig lidt, nikkede og sagde Ja, jeg leger med min fisse næsten hver dag, gør du også? Sommetider, svarede jeg. Kan du ikke lide det, spurgte hun. Joe, svarede jeg, det kan jeg da, men det er lidt svært når man aldrig er alene på værelset. Hvorfor det, spurgte hun. Min søster er der jo altid, det er kun når hun er i byen hun ikke er der. Hvad så, hun gør det vel også ? Det ved jeg ikke, løj jeg. Vi kunne prøve at gøre det sammen en dag, sagde Lis. Jeg ved ikke, er det ikke forkert ? Hvorfor dog det, der er da ikke nogen der får det at vide, vel ? Jeg rystede på hovedet.

En lørdag var min søster i byen, jeg gik tidlig i seng, jeg klædte mig helt af, lagde mig oven på dynen og begyndte at kæle for mine bryster, brystvorterne blev straks hårde, jeg nulrede vorterne, æltede hele brystet fugtede en finger og kørte den rundt om brystvorten, uhm… det var dejligt, klemte brystvorten mellem to fingre, åh, jeg kunne mærke det helt ned i min fisse. Jeg lod min ene hånd lave cirkelbevægelser ned over min mave, lod en finger glide ind i min navle, og cirkulere videre ned til min hårvækst øverst på fissen. Den anden hånd legede videre med min bryster, jeg cirklede videre helt ned til min fisse, lod en finger glide ned i revnen, jeg var våd, jeg lod fingeren lege i fisseåbningen, kørte fingrene lidt op og ned, så jeg også kom til at røre min tap, klit, åhh.. det gjorde skønt, jeg stønnede.. sådan lå jeg lidt og nød mine berøringer, da jeg pludselig hørte nogen på trappen, hurtigt fik jeg vendt mig og fik dynen på, slukket lyset, jeg nåede det lige inden døren gik op og min søster kom ind på værelset, hun tændte lyset, begyndte at klæde sig af, jeg lå med lukkede øjne, men med det ene øje på klem, så jeg kunne se hende.

Hun kiggede på mig, sover du søs, hviskede hun. Jeg reagerede ikke, men lå som om jeg sov. Anne fortsatte med at tage tøjet af, bhen og G-trussen tog hun også af. Jeg lå og smugkiggede på hende, hun var flot, min søster. Hun havde blå øjne, skulderlangt mellemblondt hår, pæne bryster B – 75, vejede omkring 65 kg, og er lidt højere end jeg ca. 175. Jeg lå og betragtede hende, opdagede at hun ikke havde noget hår på sin fisse. Nu slukkede hun lyset i loftet og tændte sin natlampe, hun lagde sig på sengen uden dyne på. Sover du søs ? spurgte hun igen. Jeg rævesov, og sagde ingenting. Hun løftede madrassen og fandt et blad som hun begyndte at læste i, jeg kunne ikke se hvad det var for et blad, men jeg kunne se at hun havde den ene hånd nede ved sin fisse og kælede for den. Jeg blev helt stakåndet, turde næsten ikke trække vejret, jeg havde flyttede lidt rundt så jeg igen kunne få min pegefinger i min fisse bag fra, jeg begyndte at bevæge den frem og tilbage i revnen. åhh…. jae.. Anne vendte blad og læste videre, den anden hånd legede med hendes fisse, jeg kunne høre at hun var godt fugtig, for der kom smaskelyde når hun stak fingeren ind i revnen, det gjode hun mere og mere, jeg kunne også høre at hun stønnede højere. Jeg skilte mine ben lidt mere fra hinanden så jeg bedre kunne komme til at kæle for min fisse. Jeg havde åbnet begge øjne, så jeg kunne se alt hvad Anne lavede. Hun kørte nu hurtigere og hurtigere fingeren ud og ind af hendes fisse, havde spredt sin ben ud til siden og- jo e-, hun havde to fingre inde i sin fisse, det var derfor det svuppede sådan hver gang hun kørte dem ind og ud… hun øgede tempoet, det samme gjorde jeg i min.. nærmest i takt med Anne.. hun stønnede højere og pludselig undslap der hende et højt støn og hun spændtes i en bue og rystede over det hele… hun fik orgasme.. Jeg var meget tæt på, jeg kunne mærke hvordan sammentrækningerne kom rullende, jeg tror også jeg stønnede, men Anne opdagede det heldigvis ikke… hun slukkede lyset og vi faldt i søvn lige efter.

Næste morgen vågnede jeg ved at Anne kaldte på mig, hun var ved at klæde sig på, kommer du ikke, sagde hun. Jeg lod som om jeg var søvning, jo om lidt, svarede jeg. 15 min, så er der morgenmad, sagde Anne… Jeg nikkede, ok… Anne gik, jeg rejste mig og gik over til hendes seng, jeg ville se hvad det var hun læste i, fandt et rapportblad, der var slået op på de grå sider. Jeg begyndte at læse en historie, men måtte lige blade tilbage, jeg ville nemlig se hvad Anne havde læst. Historien handlede om to veninder der kyssede og elskede med hinanden. Jeg var målløs, var min søster lesbisk ? Min lillebror kom løbende op af trappen, så det var med at komme i tøjet nu… jeg nåede det lige inden han smækkede døren op.

SEX I DAG?

Der gik nogen tid før det lykkedes mig at læse hele historien fra bladet, det var en god historie, de to piger havde kendt hinanden længe og var blevet enige om at prøve at elske med hinanden, mens jeg læste historien blev jeg mere og mere våd i trusserne, så jeg var nød til at kæle for min fisse mens jeg læste, det varede ikke ret længe inden jeg kom i en dejlig orgasme. Det næste årstid gik jeg altid tidlig i seng, jeg blev ophidset af at se på min søster når hun lå og legede med sig selv. En sommerdag 14 dage efter jeg fyldte 15, skulle vi til stranden, vi bade og havde det dejligt, da vi kom hjem var jeg første i bad, for at få skyllet alt saltvandet af, mens jeg stod under bruseren, kom min søster ind til mig, begyndte at klæde sig af, jeg kiggede beundrende på hende, hendes krop var pæn solbrændt over det hele, hun havde ikke nogen hår på fissen, jeg må været faldet i staver, for pludselig sagde Anne; Har du aldrig set en nøgen pige før, eller hvad ? Jeg rødmede, joe, men kunne ikke rigtigt få øjnene væk fra hendes fisse. Anne så det og sagde, jeg barberer dem af, jeg kan godt lide den glatte hud, du skulle prøve det.

Jeg skyndte mig at blive færdig under bruseren og fik et håndklæde om mig. Jeg gik op på vores værelse og fandt noget undertøj frem jeg skulle have på, jeg havde ikke nået at få det på da Anne også kom ind, hun smed sin morgenkåbe på min seng og stod nøgen foran mig. Her, sagde hun, mærk engang, hun tog min hånd og førte den ned til hendes fisse og jeg mærkede på hendes glatte hud. Anne førte min hånd, også ned mellem sine ben. Mærker det ikke dejligt ? Jeg var bare rød i hovedet, joe hviskede jeg. Hun slap min hånd og rørte ved mine fissehår, trak lidt i dem og mærkede også mig mellem benene. Du burde studses konstaterede hun, ellers har du også hår der stritter ud ved siden i dine trusser. Tag din morgenkåbe på og gå ned på toilettet, så kommer jeg, kommenderede hun. Jeg gjorde som hun sagde og gik, der gik ikke lang tid før hun var hos mig. Her sagde hun, sæt dig på toilettet med spredte ben. Det gjorde jeg. Anne tog en saks og begyndte at klippe hårene af, jeg sad bare og kikke ned meget rød i hovedet. Anne klippede mig helt tæt, tog min far barberskum og smurte ud over fissen, det føltes dejligt, Anne tog skraberen og skrabte alt håret væk, også på mine skamlæber. Jeg stønnede lidt, berøringen havde tændt mig, ind i mellem ramte hun min klit, og det gav et sæt i mig. Så er du færdig, sagde hun, og tog bruseren og skyllede mig ren. Så så pæn du blev, sagde hun.. Jeg nikkede bare. Så sagde hun, kom så finder vi noget af mit undertøj du kan låne, vi tog vores morgenkåber på og gik op på værelset igen. Da vi kom derop, sagde hun.. Prøv denne her, det var en BH, hun hjalp mig med at få den på, og her sagde hun, og gav mig en G-strengstrusse, jeg tog villigt i mod dem og tog dem på. Nu er du flot, sagde Anne og mærkede lige efter uden på trussen og mellem mine ben, det gav et sæt i mig, da hun rørte min klit. Dejligt ikke ? Jeg nikkede bare. Anne begyndte at tage tøj på selv, jeg stirrede på hendes fisse, jeg kunne se hendes klit var blevet mere synlig og lettere rød, hendes revne virkede ret fugtig. Anne fik hurtigt sit tøj på kom sagde hun, vi skal ned at spise, hun hjalp mig lige færdig med min påklædning. Jeg lånte en nederdel og bluse af hende, også. Min mor kiggede lidt da jeg satte mig, hun så straks at jeg havde BH på.. hun har lånt en af mig, sagde Anne… så der blev ikke sagt noget om det.

Anne skulle til bal med nogle venner, jeg spurgte om jeg måtte gå over til Lis, det var ok… Jeg ringede på døren, og Lis` mor lukkede op. Hej sagde hun, Lis er på sit værelse, du kan bare gå derop.. Jeg bankede på døren og Lis sagde, kom ind…. hun var ved at sætte hår. Hej Tenna sagde hun, Har du fået nyt tøj ? Næe, sagde jeg, jeg har lånt det af Anne. vi snakkede og dansede et par timer. Vil du ikke blive her i nat, hvis du må, spurgte hun. Jo, hvad siger din mor og far ? Lis gik ind og spurgte om det var ok jeg blev der… Det var det… Jeg ringede hjem og spurgte om jeg måtte blive der om natten, men nej jeg skulle komme hjem kl. 23, vi skulle i byen søndag morgen….. æv… æv… Må Lis så tage med hjem til mig og sove ? men min mor var ikke til at stikke i….. Så jeg måtte gå hjem… Da jeg kom hjem, var Anne lige kommet hjem, sammen med en veninde og hendes kæreste, Kan du ikke sove i stuen i nat ? så kan vi være på værelset sammen…… Min mor sagde, det er ok hvis du alligevel må sove ovre ved Lis…. Jeg ringede til Lis, jeg måtte godt alligevel… ok sagde Lis… skynd dig her over… jeg pakker lige min tandbørste og nattøj, sagde jeg….. og skyndte mig ud af døren inden min mor igen ombestemte sig…. Da jeg kom over til Lis, gik vi direkte op på hendes værelse og redte op til mig på gulvet. Lis`s mor sagde godnat, og jeg gik ud og børstede tænder, det havde Lis allerede gjort.. jeg begyndte at tage tøjet af, først blusen og så nederdelen… Lis kiggede noget da hun så jeg havde G-streng på.. Må du godt det ?…. min mor ved det ikke, sagde jeg, Anna syntes jeg skulle have det på… Det er flot, sagde Lis, må jeg ikke prøve dem… ok… og jeg tog trussen af. Lis rejste sig og tog sine sloggi af.. og fik mine G-streng på, Lis er ca. 170 cm. høj, skulderlangt mørkt hår, gråbrune øjne og nogle pæne bryster, lidt større end mine.

Lis udbrød måbende… Har du ingen hår på den ? Næ, Anne hjalp mig med at fjerne dem i dag, ellers stikker hårene ud når man har G-streng på… prøv at se dig … Lis`s fisse hår stak ud i siden på trussen… æh..øh.. sagde hun. Er det ikke underligt ikke at have hår på den ? Næ, nu har jeg næsten vænnet mig til det.. lige i begyndelsen var det, svarede jeg. Jeg ønsker mig sådan et par, men må ikke få det for min mor, sagde hun. Har du ikke en saks, så kan vi klippe de hår af der stikker uden for trussen, sagde jeg. Jo, svarede hun. Hun fandt saksen frem og jeg sagde, sæt dig på stolen, så klipper jeg dig… Du er nød til at sprede dine ben lidt.. det gjorde hun, og jeg begyndte at klippe de udenforhængende hår af. Du er næsten nød til at have trussen af, sagde jeg. Lis rejste sig og tog trussen af. satte sig igen på stolen og spredte benene lidt. Jeg studsede hende i kanten rundt, og holdt ind i mellem trussen op foran for at se om det var ok… Vi skulle faktisk have en skraber til det i kanten, sagde jeg.. Lis kiggede på mig, det har min far, men så må vi vente lidt indtil de er gået i seng. Kan vi ikke bare gå på toilette ? Lis nikkede, hun tog sin morgenkåbe på og jeg tog min natkjole på… vi listede på toilettet og låste døren. Lis fandt barbergrejerne og jeg satte mig igen på hug foran hende.. smurte hendes fisse ind i skum og begyndte at skrabe hende i kanterne og også på skamlæberne, så der ikke var noget hår der kunne ses ved G-strengen. Jeg lagde mærke til at Lis stønnede lidt. Så hviskede jeg, nu er du vist færdig, Lis kigge ned og sagde at det var pænt. tørrede sig med en vaskeklud og vand, og vi listede igen op på hendes værelse.

Da vi kom derop låste hun døren og tog morgenkåben af og stod igen med G-strengen i hånden og tod dem på. Det hjalp sagde jeg, nu er der ikke nogen hår der stritter udenfor. Lis nikkede og følte efter med hånden, så satte hun sig igen på stolen med let spredte ben. Jeg satte mig foran hende og mærkede også efter mellem hedes ben uden på trussen ned langs hele strengen på trussen, og ved siden af hvor der før havde været hår. Det føles dejligt, sagde Lis. Jeg mærkede lige efter een gang til og kom til at strejfe hendes klit, det gav et sæt i hende, jeg lod som ingenting og fortsatte med at mærke uden på trussen.. Det kriblede så dejligt i min fisse, jeg kunne mærke at jeg var ved at være lettere våd. Jeg rejste mig og tog min natkjole af igen, jeg skulle lige have BHèn af. Lis kiggede på mig, må jeg ikke prøve at mærke på din ? Jo, svarede jeg. Lis ragte hånden frem og mærkede på min hårløsefisse. Det mærker ligesom da jeg var otte år eller sådan noget, sagde hun.. Sikkert, sagde jeg, men det føles dejligere i dag. Lis mærkede videre med hånden ned af mine inderlår og op til mine skamlæber igen, hun rørte ved min klit, der strittede lidt. Du mærker dejligt, sagde hun og lod en finger køre gennem revnen på mig, -og du er godt våd. Er du også det ? Jeg lod min finger mærke hendes fisse, det var hun og hendes klit var hård og meget følsom.

Soft Supple College Girl Lesbians

Lis hjalp mig af med min BH og jeg hjalp hende af med resten af tøjet, så nu var vi begge nøgne. Lis lagde sig på sin seng og kælede med sine bryster og fisse, jeg satte mig på stolen og så på hende, jeg kunne mærke mine brystvorter var hårde og gjorde lidt ondt, det dunkede i min fisse, så jeg var også nød til at pille lidt ved den. Kom her over og vær med, sagde Lis og vinkede mig hen til sengen. Jeg rejste mig og gik hen og satte mig med ryggen til hende, Lis lagde straks armen om mig og trak mig ned og ligge ved siden af hende. Vi lagde os begge på siden mod hinanden, Lis kælede for mit ene bryst, og jeg gjorde det samme ved hende. Det føles da dejligt, ikke ? sagde hun. Uhm, kunne jeg bare svare. Lis kyssede mig på næsen og kinden, rejste sig lidt op, så hun fik sin brystvorte op til min mund. Kys min brystvorte, sagde hun. Jeg gjorde som hun sagde og kyssede hendes brystvorte, den var hård, jeg sugede den ind i munden, lod tungen spille hen over den, sugede igen og spillede igen. Lis stønnede, Jae, det er så dejligt. hun fortsatte med at kæle for mine bryster med den ene hånd. Jeg lod min frie hånd kærtegne hendes ene balle og bagsiden af låret med den anden legede jeg med hendes andet bryst.. Lis stønnede. Jeg klemte hendes balle lidt… Ja.. stønnede hun, bliv ved… Jeg lod min hånd glide ned til hendes fisse, hun løftede benet op så jeg bedre kunne komme til. Jeg mærkede på skamlæberne og lod en finger glide i hendes våde revne. Åh.. det er så dejligt, stønnede hun.

Hun rejste sig lidt op, så sagde hun. Vil du ikke prøve at kysse min fisse ? Jeg rystede på hovedet, Joe.. kom nu bad hun.. Jeg lagde mig om på ryggen og rystede på hovedet. Må jeg prøve at kysse din så ? spurgte hun. Er det ikke ækelt, spurgte jeg… Må jeg ikke godt ? Lis kælede videre med mine bryster. Jeg havde jo læst hvordan de to piger i rapport gjorde, så jeg lod være med at protestere, men lod hende gøre hvad hun ville. Lis sugede på mine bryster, skiftevis, kyssede og slikkede på brystvorterne. Uhm.det var så skøønt. Jeg stønnede mere og mere, og det nærmest sejlide mellem mine ben nu. Lis Kyssede sig vej ned over min mave, slikkede min navle, lod tungen cirkle omkring den og ind i den, derefter kyssede hun sig videre ned til min fisse, jeg spridte mine ben så hun bedre kunne komme til, Lis kyssede mine skamlæber, min klit, så spredte hun mine skamlæber og lod tungen køre gennem revnen, hun begyndte at spille med tungen hen over min klit, med en pegefinger spillede hun op og ned i min revne, tungen spillede på klitten og jeg kom i en kæmpe orgasme, jeg spændtes i en bue og stønnede højt, min fisse gjorde ondt og godt på samme tid, det var fantastisk.

Lis lod mig lige slappe lidt af, så sagde hun. Tenna nu er det min tur, jeg vil også komme, hun lagde sig på ryggen som jeg lige havde ligget. Jeg lagde mig ind over hende og kyssede hendes bryster, legede med vorterne, spillede med tungen, nabbede med læberne og spillede igen. Lis stønnede højt. Jae Tenna, det er så dejligt, så kyssede jeg hendes navle, lod min tunge komme helt i bund i den og bevægede tungen, så lagde jeg mig så jeg havde hovedet mellem hendes ben, betragtede hendes fisse, den var fugtig, meget. Slik mig Tenna, stønnede Lis. Jeg stak tungen frem og rørte ved hendes klit, lod min tunge glide gennem revnen og nedad, smagte på hende, hun smagte dejligt. Jae, stønnede hun, mere, mere Tenna, Jeg begyndte at slikke hende og sluprede hendes safter i mig, mum hun smagte dejligt, jeg slikkede hendes fisse og legede med hendes klit med min pegefinger, Lis bevægede underlivet i takt med mine slik og legen med fingeren, jeg øgede tempoet med fingeren, stoppede med at slikke, holdt fast på venusbjerget og trak fissen lidt opad, så klitten blev blottet, stak fingeren i fissen og fik den gjort godt fugtig og bearbejdede igen hendes klit, Lis stønnede højt nu, nærmest jamrede, og kom så i en explosiv orgasme.

Da de værste orgasmedønninger havde lagt sig kravlede jeg op til hende og kyssede hende på munden og sagde godnat.

porno med danske piger