Paris

Nøj en stor pik du har sagde Peter, da han så mine 18 cm. Må jeg røre den? inden jeg svarede, tog han min pik og hev pikhovedet frem. Mads blev meget ophidset…

SEX I DAG?

Så skulle man på bustur med 9 klasse til Paris i en hel uge, men larmende møgunger. Af sted det gik og jeg Buschaufføren fik fortalt hvad man måtte og hvad man ikke måtte i bussen. Vel ankommen til hotellet, vise det sig at der var sket en fejl, så mit enkelværelse var leje ud til anden siden, og jeg skulle dele værelse med 2 tvillinger (Peter og Mads).

Om aften sad jeg og hygge mig med lærerne efter børnene var lagt i seng, men 3. dag ville jeg tidligt i seng, da vi skulle på en lang udflugt næste dag. Da jeg kom op på værelset fik jeg et chok, på dobbeltsengen lå Peter og Mads uden tøj på, mens en af pigerne fra klassen (Sussi) var ved at sutte pik af på Peter. Øhh, hovsa fik jeg fremstammet og ville lukke døren igen, kom du bare ind Chafut, svaret Mads, sut Sussi er næsten færdigt med Peter og så det min tur, for 10 euro vil hun også sutte din pik. i det sammen kom Peter i munden på Sussi og straks tog hun Mads pik i munden, hun så ud til at være dygtigt, så jeg tog en 10 euro seddel op af pungen og lade den på bordet og smed tøjet og lade mig ved siden af Mads. Nøj en stor pik du har sagde Peter, da han så mine 18 cm. Må jeg røre den?? og inden jeg svaret tog han omkring min pik og hev pikhovedet frem. Mads blev meget ophidset af dette syn, og sprøjtet Sussi i munden, nå sagde Sussi, en mere og tog hele min pik i munden, drengene kunne li’ det de så og Peters pik stod lodret op. Peter og Mads lade sig og tungekysset, da blev det for meget for mig og jeg sprøjte i munden på Sussi. Sussi tog sine 30 euro og gik, men vi 3 andre blev enig om at gå i bad. da vi stod under bruseren sagde Peter, at det var synd for Sussi, at hun ikke snart kunne tjene ekstra lommepenge mere, hvorfor spurgte jeg, fordi Aske ved hvad hun laver og vil ringe hjem og sladder til sine forældre. Aske er det han den stille på 3 sæde mod vinduet, ja. Jeg lovet at finde på noget.

Næste dag på udflugten tog jeg Aske til side og bad ham om at kigge hen på vores værelse efter aftensmaden. Det lovet han at gøre. Da Aske kom var jeg alene (havde en klar aftale med tvillingerne og Sussi, at de skulle komme når jeg klade). Sid ned aske, sagde jeg og bød ham en glas Cola, opløst med et mild sovemiddel i. Aske tog mod det og drak det, og vi sad og snakket løs og alt muligt på turen. Akse blev mere og mere træt, og ville gå ind i hans seng, men da han rejste sig fald ham om og sov, jeg lade Aske på sengen og træk hans tøj af, chok, han havde ikke fået hår på pikken endnu, men den var blevet næsten 17 cm lang og meget tyk., jeg kaldte på de andre og bad dem om at tage tøjet af, jeg smed også mit. Peter tag mit video kammerat og film sagde jeg, Sussi havde nogen meget pæne patter og hun lade sig ved siden af Aske og leget med hans pik, så den blev stiv. Jeg fik meget lyst til at røvpule Askes røv, og forslog at jeg lod Aske ride på mig mens Sussi suttet hans pik. Sådan blev det og mens og løftet Aske op på min Pik vågnet han, Sussi tog straks Askes pik i munden og Aske fik af vide at hvis han sagde noget til lærerne eller der hjemme fik hele klasse filmen at se. Aske græd mens jeg løfte ham op og ned på min pik og Sussi suttet det bedste hun kunne, samtidigt kom Aske i munden på Sussi og jeg i røven på Aske. Jeg overtog nu kameraet og Peter sagde til Aske at han skulle slikke hans pik, mens Mads og Sussi lade sig i en 69’er ved siden af. Aske blev helt vild og sagde, at han kun ville sladrer fordi, han selv ville tjene pengene på at slikke pik, da han var til drenge, men det var første gang han havde fået en pik i røven. Aske sutte Peters pik, til han sprøjte i munden på han og Aske slugte det hele. Mads og Sussi var der ikke færdigt med deres 69’er og vi 3 andre gik i bad, så de kunne bliver færdigt i fred. Hver aften kom Aske ind og suttet min pik, så jeg var meget øm da ugen var omme.

porno med danske piger