Min fyr solgte mig som luder til sine venner

Jeg er en fræk tøs, der har en “god ven”, som holder mig beskæftiget i det frække univers.

Kenneth havde fået fat i 6 drenge – 3 af dem havde været med før, og de andre 3 var ”nye”. og aftalen var, at de skulle nyde mine ydelser.

Jeg var helt nøgen bortset fra mine ringe i brystvorterne, sorte højhælede sko, halsbånd og en strop, som Kenneth kunne holde mig i. Fyrene blev placeret i stuen, og Kenneth hentede mig i det andet værelse og trak mig ind i stuen. Efterhånden havde jeg det helt OK med at have halsbånd på, og det tændte mig faktisk ekstra, at Kenneth havde sat en strop fast i halsbåndet. Vi blev enige om, at jeg ikke skulle kravle ind i stuen, men bare gå almindeligt. Kenneth bestemte hvis tur det var, og så ville den heldige have 15-20 min. til sin rådighed, hvorefter vi ville fortsætte.

Kenneth startede ud med at tilbyde et stripnummer, Bagefter gik jeg ind ved siden af og tog hurtigt noget frækt undertøj og en lille bluse og nederdel på. Da jeg kom ind i stuen igen havde Kenneth tændt for musikken, og jeg begyndte at strippe. Da jeg lidt efter stod nøgen igen, klappede og piftede de alle sammen, og showet var slut.

SEX I DAG?

Bagefter handlede det om et samleje, hvor en af fyrene var den heldige. Derpå stillede jeg mig ud midt på gulvet, og “vinderen” kom hen til mig og begyndte at kæle for mine bryster. Ret hurtigt havde han sin hånd i skridtet på mig, og han stak to fingre op i mig. Vi kyssede og lidt efter sad jeg oven på ham og red ham til han kom. Jeg havde forinden sat et kondom på ham, og han kom ret hurtigt, så det var hurtigt overstået.

Bagefter gav jeg et blow-job, det gik forholdsvis hurtigt. Jeg havde stort set kun hans pikhoved inde i munden, og så brugte jeg også hånden lidt, så han kom lige pludselig, uden at jeg faktisk kunne mærke det. Han blev aldrig særlig stiv, og han pik var heller ikke ret stor.

Det sidste i første omgang var en sandwich. To af fyrene delte mig. De fik lov til at bruge mig i alle mine huller i 20 min. Jeg startede med at sutte lidt på dem på skift, og bagefter satte jeg mig oven på den ene, mens jeg suttede den anden. Da han også var godt stiv, lænede jeg mig helt frem, så han kunne komme op bagi mig. De fyldte mig i begge huller og kneppede mig til de begge kom kort efter hinanden. Bagefter fik de en tur med hånden til de igen var så stive, at de kunne komme ind i mig. Jeg stillede mig på alle 4, så de kunne tage mig bagfra på skift. De kneppede mig i et stykke tid, men kun den ene kunne komme, inden Kenneth stoppede dem. Vi holdt en pause og Kenneth spurgte, og de havde lyst til mere. Der var ikke rigtig stemning for det, så 5 af dem sagde tak for i dag og tog hjem.

Den 6., en fyr på ca. 25, som ikke havde været med før, spurgte, om han kunne få lov til at hygge sig lidt med mig. Det var fint med mig, og Kenneth havde heller ikke noget imod det. Så han fik en halv time, hvor vi både slikkede hinanden og hvor jeg red ham til han kom.

Han var glad og yderst tilfreds og jeg øm fissen som aldrig før, da han gik hjem, så vi følte alle, at vi havde haft en god dag.

porno med danske piger