Min kone solgte sig selv som luder

SPAR MANGE PENGE

Min kone og jeg har fundet sex lysten igen efter at hun fandt en ung elsker. Vi var derfor taget på romantisk weekend på en kro på fyn, hvor den skulle have hele armen. Vi spiste på værelset den første aften, og kneppede til langt ud på natten. Den næste aften ville vi spise i restauranten. Min kone klædte sig i en meget nedringet kjole uden BH på og uden trusser. Hun har stadig rimelig faste tunge bryster selv efter 2 børn, og selv om hun er blevet 35 år. Jeg elsker at se hendes bryster svinge når hun går. Vi gik ned i restauranten og opdagede at vi delte kroen med en noget larmende julefrokost. Efter maden gik vi i natklubben hvor julefrokosten også var flyttet hen. Vi tog plads i baren, ved siden et par hotte unge tøser fra Afrika. Tydelig hvis ludere, og de havde stor opmærksomhed.

Vi blev enige om at gå tilbage til værelset, men jeg skulle lige tisse først. Da jeg kommer tilbage, sidder der 2 ældre (ca. 55-60 år), småfede mænd og taler med min kone. Kan se at de har købt hende en ny drink, og hun griner ad et eller andet de siger. Nu er jeg nysgerrig og sætter mig i nærheden så jeg kan se og høre hvad der sker. Får øjenkontakt med min kone, og hun sender mig en SMS…. De tror vist jeg er en luder 🙂 …. Jeg svarer om jeg skal hjælpe hende, men hun svarer tilbage at hun vil finde ud af hvad hun er værd først.

Mændene køber nye drinks og hun griner igen af en pervers joke de fyrer af. Samtidig lægger hun sin ene hånd på den enes lår. Det gør dem mere modige og de begynder at røre hende langt oppe på lårene, og den ene kysser hende på kinden. Min kone ser faktisk ud til at nyde det og min pik bliver pludselig stiv ved synet. Den ene hvisker noget til hende, og uden at blinke svarer hun 1000 for et  blowjob og 3000 for sex. 5000 for jer begge ….. Der er helt stille og mændene kigger på hinanden og svarer OK. Nu skal hun have hjælp tænker jeg, men i stedet kan jeg høre at de aftaler at de skal hente penge først og bagefter hendes værelses nøgle.

Jeg går først lidt i panik, men tager bagefter en hurtig beslutning. Tændt af liderlig over min frække luder kone, stormer jeg op til værelset, sætter døren på klem og returnerer nøglen i receptionen. Lidt efter kommer de gamle liderlige mænd tilbage med min kone. De venter ved elevatoren, mens hun henter nøglen. Hun har sgu tænkt sig at kneppe dem, den dejlige liderlige luder. Jeg tager trappen op og gemmer mig i det lille ekstra værelse, hvor jeg har frit udsyn til dobbeltsengen.

Snart kommer de op. Højtlydt kan jeg høre de fortæller hende hvor lækker hun er. Hun stiller sig foran sengen og lader kjolen falde, så hun kun har stilletter på. De gamle svin stønner ved synet, og begynder at smide tøjet. De er begge godt kraftige, og ikke særlig tiltalende men deres pikke begge noget større end min ….. De går hen til min kone, og begynder at tage på hende, befamler hendes krop. Den ene kysser hende, og hun svarer igen med tungen. Hendes skamlæber åbner sig og glinser af fugt. Hun er sgu liderlig, den lækre luder siger den ene.

SEX I DAG?

Den anden tager hende i håret og tvinger hende på knæ og siger: Nu skal du gennemkneppes så du synes 5000 DKK er for billigt …. og presser sin fede pik i munden på hende. Hun sutter og sutter dem begge på skift. Tager dem helt ned og gagger slim ud over dem, mens det holder hende i håret og stønner. Hun sutter nok i næsten 20 minutter inden de begge sprøjter hende i munden og hovedet. Hun slikker dem rene og bagefter hurtigt stive igen. “Du er den bedste piksutter jeg har prøvet din liderlige luder” siger den ene.

Men nu skal vi kneppe din lækre stramme fisse, siger den anden. Min kone stønner ophidset, hun er helt klar. Hun tænder tydeligvis på at de to gamle klamme mænd har købt sig retten til at gennemkneppe hendes unge lækre krop….

De lægger hende på alle 4 på sengen og den ene bore hårdt sin tykke pik op i hendes fisse. Den går i til roden og hun stønner vildt åh ja åh ja åh ja. Han begynder at kneppe hende i et vildt tempo, men den anden lukker munden på hende med sin pik ….. der går måske 5 minutter inden den første orgasme gennemryster min luderkone…. sjældent har hun været så liderlig. De skifter med hinanden og de gamle fede klamme stoddere knepper hende hårdt igen og igen, indtil hun kommer en gang til.

Inden hun når at sunde sig bliver hun beordret til at ride den tykkeste af dem, hun tager hans pik til roden og han trækker hende ned i håret, snaver hende og fortæller at hun er den lækreste og mest liderlige luderso han har kneppet. Ordene tænder hende endnu mere og mig med. Den anden gamle mand bukker sig ned og slikker hendes røvhul …. “Er du klar til at blive røvpulet luder” spørger den hvis fede pik er oppe i hende. Hun nikker , men det er han ikke tilfreds med og spørger igen…. Ja hulker hun af liderlighed … Knep min røv og fisse med jeres tykke pikke, i liderlige gamle svin …. Det var bedre siger og den anden begynder at mase sin pik op i røven på hende ….Hun skriger af smerte og jeg er lige ved at storme inde, men da han er forbi ringmusklen slapper hun af og de begynder langsomt at kneppe hende i begge huller.

Hun stønner højere end jeg nogensinde har set før, og de begynder at kneppe hende hårdere og hårdere og hårdere. Jeg tager min pik frem og spiller den af, det er det mest liderlig syn jeg nogensinde har set. De fortsætter med at gennemkneppe hende i mindst 20 minutter og hun kommer flere gange, men de bliver bare ved og ved ….. indtil de begge kommer samtidig, den ene i fissen og den anden i røven. Samtidig sprøjter jeg på gulvet i værelset ved siden af. De trækker sig ud efter lidt tid, og min kone ligger helt brugt på sengen.

De tager tøj på,  lægger pengene på hendes røv hvorfra der langsomt siver sperm og går igen uden et ord ……

 

Forfatter: mrhorny på g6n.dk

porno med danske piger