Min kæreste solgte mig til en flok mænd

Solgt som en luder for en aften til 2500 kr

En fredag aften da jeg kom hjem fra arbejde, havde min kæreste lavet mad, noget han ellers aldrig plejede… Jeg roste hans mad imens vi spiste og han forvissede mig om at uanset hvad der skete så elskede han mig og ville altid passe godt på mig. Jeg syntes den sætning var noget underlig, men smilte og gengældte hans ord.

Efter middagen gav han mig en pakke. Jeg pakkede op i stuen imens han “gjorde klar til mig i soveværelset”, som han kaldte det. Pakken indeholdte en fræk sort underkjole, med så lange stropper, at den først ville starte under brysterne. Bag på gik den helt op til halsen. Han bad mig prøve om den passede og jeg smed hurtigt tøjet og hoppede i den. Nu er jeg en ret stor pige og derfor kan jeg godt lide at have lidt tøj på imens vi dyrker sex. Det er dog ikke kun for at gemme min krop, men jeg syntes også det er frækt at have lidt tøj på.. Det gør det lidt mere “ulovligt”. Kjolen gik lige præcis ned og dækkede mine trusser foran, mens den bagpå gik til midt på ballerne.

Han kaldte på mig og jeg foer ind i soveværelset for at sige tak. Derinde havde han gjort klar med håndklæde, en skål med vand og barbergrej. “Kom her hen skat, jeg vil barbere dig nu”…Jeg var som fyr og flamme. Jeg elskede når han gav sig tid til at barbere mig. Det var så frækt, og han kunne komme meget bedre til end jeg selv kunne og fik på den måde også mere med. Jeg smed trusserne og lagde mig på sengen. Han smurte mine hår ind i barberskum og jeg mærkede straks efter det glatte kolde stål mod mine kusse hår. Det var så frækt og jeg blev selvfølgelig , som altid, straks godt våd. Han forsatte og ind imellem dyppede han skraberen i det varmevand, så dråberne løb ned af min kusse og ind mellem revnen. Da han var færdig, mærkede han efter med en finger om han havde fået alt håret med. Jeg kan ikke lide at få hele trekanten fjernet, så han fjerner altid kun det helt nede ved læberne. Han tørrede mig hentede en våd vaskeklud og vaskede mig godt.

Jeg var helt salig. Jeg havde haft en hård dag på jobbet og kunne faktisk godt trænge til en time på øjet. Den bedste medicin imod søvnløshed er at blive slikket, for mit vedkommende, og det vidste min kæreste. “Så er vi færdige. …Læg dig helt tilbage igen, så skal jeg slikke dig til du sover” sagde han. Jeg lagde mig tilbage og spredte, om muligt, mine ben endnu mere. Han slikkede op af mine inderlår, ramte mine skamlæber lidt hver gang han nåede helt op. Han skilte forsigtigt mine løber ad. Slikkede dem godt på indersiden, for samtidig at mærke efter om der skulle sidde et enkelt hår. Han fandt min kilder og gav sig til at slikke godt og grundigt på den. Han slikkede nede fra mit bagerste hul og helt op til over min kilder. Jeg elskede hans tunge, Han havde altid været ret god til at bruge den og jeg nød bare at ligge og slappe af. Da jeg var blevet godt våd, bollede han mig forsigtigt med hans tunge og stak den så langt op i mig som han kunne. …..Han forsatte med min kilder og så det sidste jeg hørte var “Jeg elsker dig“.

Der var gået en time, da han vækkede mig. “Du skal op nu min skat, jeg har gjort badet klar til dig”. Jeg vågnede langsomt Han tak mig en smøg imens jeg gik ud og satte mig godt til rette i badekarret. Jeg havde lyst til at mærke ham oppe i mig. og kaldte på ham, men han råbt bare tilbage ” Du skal nok få pik senere, DET lover jeg dig, men badet må du lige selv klare.” Jeg blev lidt såret, men gav mig til at vaske mig. Jeg skyllede mig og gik ind og tørrede mig inde i soveværelset. Han kom ind. “Tag din nye underkjole og de der strømper på og så de sko jeg har stillet til dig ude i gangen”. Jeg sprang i kjolen, tog de selvsiddende strømper på og gik ud i gangen og tog de højhælede på. “Godt skat, så skal du ligge en makeup, brug endelig godt med læbestift. ” Jeg gjorde som han sagde og et kvarter efter kom han ind med min pels. “Så skal vi ud og køre en tur.” Jeg fik pelsen på og knappede den godt til. Det var jo ikke nødvendigt at de andre i opgangen så jeg faktisk næsten var nøgen under pelsen. Vi satte os ned i bilen. Han rakte over mig og gav mig et bind for øjende. “Så, nu kan du ikke se noget vel?” Jeg blev helt paf.. “Nej” svarede jeg stille. “Godt, så kører vi” sagde han.

Der gik lidt tid… Jeg var lidt underlig til mode og spurgte derfor “Hvor skal vi hen Allan?”..Han svarede mig ikke og jeg spurgt igen. “Jamen vi skal bare ud og køre en lille tur, og så skal vi lige ind og besøge nogle. Men du skal bare gøre hvad du får besked på, så sker der dig ikke noget.” Det gøs i mig, havde han virkelig tænkt sig at jeg skulle besøge nogle i det her kostume????? Bilen stoppede efter et stykke tid. Allan gik ud og kom om og åbnede døren for mig. Han hjalp mig ud og smækkede døren. Vi gik ligesom op af en sti og op af et par trapper, og stoppede så. Allan kyssede mig dybere end han nogensinde havde gjort, hvorefter han ringede på døren. Døren blev åbnet og en mandestemme sagde “Hej og velkommen”

Allan skubbede mig ind i varmen og manden tog fat i mig. Døren blev lukket efter os og stemmen sagde “Nu skal jeg tage din pels. Og lad mig så se om du har det aftalte tøj på.” Han fik min pels, og jeg følte mig lidt forlegen da jeg stod der i varmen næsten nøgen og lænede mig bagover for at fange bare lige lidt af Allan, så jeg kunne føle mig helt tryg igen.

Manden grinede smørret: “Ja, den er god nok.” Han stak en hånd ned mellem mine ben, “Og ingen trusser… lige som planlagt”…Han førte mig ind i et andet rum og sagde :”Her er så den luder vi har for en aften drenge….Ta for Jer af retterne” Det gav et gisp i mig.

havde Allan virkelig tænkt sig at låne mig ud,.. og så til flere mænd på een gang. Jeg søgte rundt bag mig og at finde Allan, og bare lige få et klem, men det lykkedes mig ikke, og jeg havde mest af alt lyst til at tage bindet af øjnene. Manden med stemmen stod tæt bag mig og løftede op i mine bryster imens han æltede de. Mine vorter var stive, meget stive.

SEX I DAG?

Både af kulde fra bilen, af det ukendte og spændingen. Han hviskede til mig: “Sæt dig ned på knæ så vi kan se om du duer til noget.” Jeg satte mig ned på knæ og straks efter mærkede jeg en pik mod mine læber. “Tag den i munden tøs, jeg vil gerne suttes godt og grundigt”. Hørte jeg en ny stemme sige. Jeg tog pikken i munden og gav mig til at sutte godt på den. Jeg sugede den så langt ned mod halsen som jeg kunne og imens jeg trak den ud igen sugede jeg til. Jeg forsatte imens jeg kunne mærke nogle nye hænder på mine bryster. Efter lidt tid, kunne jeg også mærke nogle hænder forsøge at skille mine ben lidt mere ad, og da jeg havde hjulpet lidt til, kunne jeg mærke dem undersøge min kusse.

Jeg fornemmede at pikken i min mund blev endnu større og pludselig gav den sig til at rykke. “Ååååh nu kommer jeg” sagde stemmen og trak pikken ud… Han sprøjtede på min kind og i mit hår. Og lod pikken klaske mod min kind nogle gange. Jeg blev tørret af og trukket hen af gulvet, kravlende på alle fire og pludselig blev jeg stoppe, et greb i mit hår trak mit hoved tilbage. “Her, slik på den og sug så på hovedet og så vil jeg gerne have du også suger mine nosser” Lød en ukendt stemme. Jeg gik i gang imens jeg stod på alle fire og fornemmede at han sad ned på noget foran mig. Jeg sugede hans pikhoved godt, slikkede op og ned at hovedet og skaftet. Jeg løftede pikken helt op og sugede hans nosser som var store og hårde. Der blev stadig leget og kælet for mine bryster som nu hang lige ned imod gulvet. Der blev slikket og suttet på dem og pludselig mærkede jeg en tunge imod mit bagerste hul. En ivrig tunge der slikkede omkring hullet og som langsomt lidt efter lidt sneg sig ind i varmen. Det var frækt. Tungen skiftede og slikkede på mellemkødet imellem mine huller, og forsatte helt om til min knop.

Jeg sugede og legede med pikken foran mig og pludselig sagde manden “Ja, sæt dig lidt op så jeg kan komme ud over dine patter”.. Jeg satte mig lidt op, spillede pikken af og mærkede hans sæd ramme mine bryster. En hurtig hånd bagfra gav sig til at smøre mig ind i sæden. Manden kyssede mig blidt i panden “DET var dejligt tøs ” sagde han og rejste sig. En ny satte sig og mit hoved blev igen presset ned over en varm og stik pik. “Jeg vil have at du suger lidt på min pik og så vil jeg bolle dig i munden” Jeg gik i gang i mens jeg stadig blev slikket og imens mine bryster stadig var som magneter for flere hænder. Ind imellem fik jeg et lille smæk bag i. Pludselig begyndte ham foran mig at stikke sin pik ind i min mund imens han holdte fast i mit hoved og jeg selv stod på alle fire. Han vidste præcis hvor langt han kunne tillade sig at gå ind uden at det blev for ulækkert for mig, noget min kæreste har det med at glemme i sin iver efter orgasmen.

DP SEX TIL SEXHUNGRENDE KVINDE

Han bollede og tvang mig til at slikke og suge. Jeg mærkede en pik imod min kusse og langsomt og sikkert blev den stukket op i mig. Jeg skal love for de kunne deres kram. Pikken gled ubesværet op i mig og begyndte at kneppe mig i samme takt som ham der var i min mund. Da pikken i min mund var ved at komme trak han sig ud og kom op ad min kind. Det blev igen tørret væk og imens pikken i min kusse trak sig ud, blev jeg bedt om at sætte mig op i sofaen og sprede mine ben godt. Jeg fik lidt hjælp der op, for da det var et ukendt sted var det ret svært at finde frem med bind for øjnene. Jeg lagde mig på sofaen med benene ud over og spredte dem godt. Jeg mærkede en tunge på hver af mine brystvorter.

Den ene lidt hårde end den anden og jeg fik igen en pik stukket op i min kusse. Den bollede løs og pludselig mærkede en en tunge på min knop.. Åååh gud det var dejligt, men hvor mange var de egentligt om det her??? Efter nogen tid kunne jeg mærke at pikken i min kusse begyndte at trække sig sammen og han trak sig ud og kom ud over min nybarberede kusse. Han kravlede op og satte sig over mig, sådan jeg kunne slikke ham ren og samtidig smage mine egne safter. Imens begyndte to tunger at slikke mig ren for sæd. DET var frækt. To mænd der slikkede en tredje mands sæd af mig. Bagefter blev jeg ført ned på gulvet og skulle sidde overskrævs på en pik. Jeg blev presset ned over den og trukket for over. på alle fire. Jeg fik en pik i munden og begge pikke begyndte at kneppe mig blidt og erfarent. Med et mærkede jeg noget presse på mod mit bagerste hul.

Åh nej, det klarede jeg aldrig. Jeg var meget stram bagtil og vidste at var den pik bare lidt for stor så gjorde det vildt ondt og jeg ville sprække lidt.
Han gav sig god tid og da han trængte helt igennem gav mine hænder og knæ efter og jeg kom til at ligge næsten helt udstrakt oven på ham der lå underst. Pikken i mit bagerste hul gav sig forsigtigt til at bolle mig. Det gjorde ondt og tårerne pressede sig på under tørklædet. “Slap nu bare af tøs, det er slet ikke så slemt, og din kæreste har sagt at du godt kan klare det her, så længe det ikke er en stor pik” Jeg syntes at pikken var stor nol,. og hvorfor forsvarede Allan mig ikke? Hvorfor har jeg slet ikke kunnet fornemme hans pik og hans tunge??

Sad han bare og så på?? Jeg blev hjulpet op på alle fire igen og de gik alle tre i gang med at bolle mig. Min mund blev brugt af to på skift og med et kom den ene i min mund og samtidig med ham der bollede mig bagtil. De byttede alle plads og jeg blev igen brugt og udnyttet. Da de alle var kommet, skiftede de til at slikke min kusse og træt og brugt som jeg var fladt jeg i søvn. …Jeg ved ikke hvor lang tid jeg sov, men jeg vågnede ved at det ringede på døren.

Jeg blev ført ud i gangen, fik min pels på og døren blev åbnet. “Hejsa, og mange tak, hun var lige præcis så god som du havde lovet os” sagde stemmen der i sin tid havde budt mig indenfor. Døren blev lukket efter os og Allans parfume fandt mine næsebor da han trak mig ind til sig “hvad så skat, fik du pik nok?”…Han kyssede mig inderligt, og førte mig ned til bilen. Vi kørte hjem i tavshed og da vi holdte uden for vores gadedør, fik jeg lov til at tage bindet af øjnene. Jeg missede lidt med øjende, kiggede på uret i bilen.. Vi havde været væk i tre timer. Jeg omfavnede Allan og sagde at jeg elskede ham. “Jamen lille skat da, var de ikke søde ved dig?” Han kiggede på mig og tvang mig til at se ham i øjnene.

“Jo, det var så dejligt og jeg er meget glad for at du gjorde det. Jeg er bare træt og brugt og vil gerne fortælle dig om det i morgen” Allan grinede og vi gik op i lejligheden. Han gik ind til computeren imens jeg gik i bad. Jeg var beskidt og brugt og måtte simpelthen vaske det hele af mig.

Da jeg var færdig kaldte han på mig. Han stod nøgen og smuk inde i soveværelset. Hans pæne krop havde i starten fået mig til at føle mig ulækker. Jeg har aldrig skammet mig over mine alt for mange kilo, men i starten havde jeg det lidt underligt ved at en så flot og dejlig mand skulle falde for mig. Mange mente heller ikke at vi passede sammen i udseendet men nu har vi da holdt sammen i fem år. “Nu må det vidst være min tur til at få noget fisse, skat”.. Han stod og viftede med hans allerede godt stive pik. Jeg orkede ikke mere, men han tvang mig ned og slikkede mig til jeg var våd, så stak han sin pik op i mig og bollede mig hårdt og vildt. Han tændte åbenbart på forestillingerne om hvad der var sket, hvilket jeg sagde til ham.”Nej min skat ikke forestillingerne, men billederne…” Han grinede smørret, kom så skal du se. Han tog mig i hånden og førte mig ind på kontoret og vi satte os foran Pcen. Han klikkede et par gange og op på skærmen sprang billeder fra aftenens “forestilling”. Der var billeder ret tæt på som viste hvordan jeg havde suttet, hvordan jeg var blevet slikket, bollet i alle tre huller og hvordan sæden løb af min krop imens to mænd slikkede min kusse ren. I alt var der omkring 30 billeder.

“Jeg fik billederne og så den her kuvert som betaling fordi de lånte dig” sagde Allan og rakte mig en kuvert. Uden på stod der: Tak for lån af din kæreste,. Hun er dejlig og kan virkelig sit kram. Sig endelig til hvis du vil låne hende ud en anden gang”

Jeg åbnede kuverten… Der lå 2500 kr. i den. “SÅ er der til en middag og lidt til overs til lidt frækt undertøj, skat” sagde Allan og kyssede mig dybt. “Og husk nu på jeg elsker dig så højt”. Jeg smilede og det gibbede lidt i min kusse ved tanken om at han virkelig havde LEJET mig ud til fem granvoksne mænd der havde en aften uden deres koner.

Da jeg kom i seng den nat, lå jeg lidt og tænkte over hvor frækt og dejligt aftenen havde været. Jeg blev enig med mig selv om at jeg dagen efter ville fortælle Allan om mine fantasier om en anden pige i sengen.

porno med danske piger