Min kone vil være gravid med anden mands sæd del.1

SPAR MANGE PENGE

Jeg var heldig at blive gift med Tina, verdens dejligste kvinde. Vi mødte hinanden gennem nogle fælles bekendte og det var kærlighed ved første blik. Tina var 27 år, mens jeg var 35, da vi mødte hinanden. Jeg havde været i gennem en skilsmisse nogle år tidligere og Tina var lige kommet ud af et forhold, så vi var begge parate og klar.
Vi flyttede hurtigt sammen i mit hus, og efter 1 år blev vi gift. Både Tina og jeg var læreruddannede. Tina arbejde på en større skole i byen, mens jeg på blevet skoleleder på en mindre skole udenfor byen. Vi var lykkelige og havde næsten alt hvad vi havde brug for. En ting manglede dog, et barn. Vi prøvede og prøvede, men Tina blev ikke gravid. Vi havde et godt og aktivt sexliv, men selvom vi var meget aktive på lagnet, så ville Tina ikke blive gravid. Til sidst lod vi os begge undersøge, og det viste sig selvfølgelig, at min sædkvalitet var lig med nul.
Derefter gik alt ned ad bakke. Vi havde virkelig drømt om den perfekte familie med 2-3 børn, men pludselig var denne drøm brast. Vores sexliv var næsten gået totalt i stå, og bestod mest i pligtknald fra Tina side. Vi talte selvfølgelig om muligheden for adoption, men det var ikke noget nogle af os havde den store lyst til. Vi talte også om muligheden for reagensglasbarn, men vi følte begge at det var vigtigt at kende den eventuelle donor, hvilket ikke var muligt.
Langsomt gik det også ned for virilitet, da jeg ikke følte mig som en ”rigtig” mand. Jeg kunne få og beholde rejsning, hvis Tina suttede mig, men ved samleje faldt kalorius efter kort tid. Det gik ud over vores begge humør og vi skændtes en del.
Jeg begyndte at se at eneste udvej var at lade Tina gå fra mig og finde en der kunne give hende det barn hun ønskede så inderligt. Da jeg foreslog Tina dette, blev hun helt paf og ked af det. Hun fortalte, at hun elskede mig mere end hun nogensinde havde elsket nogle, og at hun ikke ønskede at gå fra mig. Det var her, at hun fortalte, om hendes veninde, Charlottes, forslag. Charlotte havde foreslået en kendt donor, således at vi begge kendte faren til barnet. Charlottes mand Anders havde før været donor til et barn, og hans forhold til barnet var kun at han var gudfar til barnet. De eneste der kendte til denne donorordning var barnets forældre, Anders og Charlotte. Anders’s donering af sæd var sket før han lærte Charlotte at kende. Mit umiddelbare svar var absolut nej – jeg kunne ikke acceptere, at en god ven var far til mit barn. Men Tina beroligede mig med, at det ikke skulle være Anders, men en som vi begge kunne acceptere. Vi snakkede lidt frem og tilbage om det, og efter nogle dage blev vi enige om, at invitere Charlotte og Anders på besøg, så de kunne fortælle mere.

SEX I DAG?

Lørdagen efter skulle Anders og Charlotte så komme på besøg. Jeg havde stået for en god middag. Både Charlotte og Anders var klædt ud til lejligheden, så både Tina og jeg besluttede os for lige at skifte til lidt mere pænt tøj. Jeg fik næsten et chok, da jeg så Tina. Hun havde klædt sig i en ekstremt kort nederdel, en meget nedringet bluse, selvsiddende strømper (strømpekanten kunne ses tydeligt) samt nogle høje hæle. Det var evigheder siden at Tina havde gjort så meget ud af sig selv, og jeg blev med et fuldstændig nyforelsket i hende igen.
Snakken under middagen var svær, men kom langsomt ind på hvordan donorordningen var kommet i værk for Anders og hvordan det var foregået. Anders fortalte, at manden i forholdet var med under hele forløbet og at han havde deltaget aktivt i alt det seksuelle. Manden havde ligesom mig svært ved at få rejsning under samleje (jeg blev flov og rød i hovedet, ad jeg opdagede at Anders kendte til mit problem med den manglende rejsning) og kunne ikke få børn. Anders fortalte dog, at manden havde den flotteste rejsning, mens han overværede og deltog i ”parringen”. Anders havde været deres husven i et halvt år før konen blev gravid og Anders fortalte, at Anders hurtigt havde fået overdraget styringen, og at han efter kort tid faktisk var blevet deres Herre og master, der bestemte slagets gang. Han fortalte videre, at han havde taget Herre/Master rollen med ind i Charlottes og hans forhold, så han havde fuld kontrol over Charlotte seksuelt. Jeg kiggede på Charlotte og spurgte om det var sandt. Charlotte svarede, at hun elskede at give sig hen til Anders og lade ham styre deres sexliv. Hun fortalte, dog også at de i dagligdagen var ligeværdige, hvilket Anders bekræftede. Tina måbede noget, og spurgte hvordan det fungerede. Anders fortalte, at han havde fuld kontrol over Charlottes krop og sjæl, når de havde sex. Charlotte pointerede dog, at hendes grænser selvfølgelig blev respekteret, men at Anders hele tiden fik udvidet hendes grænser. Anders spurgte om vi ville have en demonstration. Både Tina og jeg nikkede bekræftende. Anders kiggede på Charlotte og blinkede til hende. Charlotte smilede lidt genert tilbage.
”Rejs dig op, tøs” kommanderede Anders.
Charlotte rejste sig og stillede sig foran Anders.
”Tag dit tøj af” kommanderede Anders videre.
Tina og jeg sad med åben mund, mens Charlotte frækt klædte sig af. Snart stod hun nøgen foran Anders. Jeg havde altid syntes, at Charlotte var en flot pige, men hun var en større skønhed, da hun nu stod helt nøgen.
”Vis Tina og Claus din tatovering og kusse” beordrede Anders
Charlotte vendte sig mod Tina og jeg, og gik hen foran os. Lige over fissen var en tatovering, der sagde ”Denne kusse tilhører Master Anders”. Charlotte skilte skamlæberne og fremviste hendes flotte kusse.
”Er du våd” spurgte Tina
Charlotte nikkede, mens Anders sagde ”Prøv selv at mærk, Tina”
Tina havde fortalt mig at hun tidligere havde afprøvet pigesex, så det overraskede mig ikke, da Tina tog en finger hen til Charlottes kusse. Tina lod fingeren køre hen over Charlottes fisse og endte ved hendes klit, som hun behændigt bearbejdede. Tina kiggede op på Charlotte, og sagde ”Jeg har altid vist, at du var en liderlig tøs, men jeg havde ikke regnet med dette. Jeg troede ikke at veninder havde hemmeligheder for hinanden”. Jeg mærkede hvordan min pik pressede mod bukserne. Anders havde bemærket det og spurgte om jeg havde lyst til at få suttet pik af Charlotte. Jeg kiggede på Tina, som nikkede til mig. Jeg bekræftede overfor Anders, at jeg gerne ville have suttet pik af Charlotte. Anders næste replik overraskede mig totalt.
”OK Claus, men så skal du og Tina også acceptere, at jeg er din og hendes Herre for resten af aftenen, hvor du må acceptere, at jeg bruger Tina, som jeg nu har lyst til”.
Tina og jeg kiggede på hinanden. Tina smilede og sagde ” skal vi ikke prøve skat? Jeg er total liderlig og har altid ønsket at se om Charlotte ikke bare har overdrevet om Anders’ størrelse”.
”Jamen hvad med beskyttelse” svarede jeg.
Anders fortalte, at han var steriliseret, men at jeg ligeså godt kunne vende mig til, at mænd kom inde i Tinas Kusse, hvis jeg virkelig ønskede at Tina blev gravid.
Anders fortalte, at det var vigtigt at jalousi ikke ødelagde forholdet, og at jeg skulle affinde mig med at selvom Tina havde sex med andre mænd eller kvinder, så kunne hun stadig elske mig ligeså meget som før – måske endda mere. Han fortalte, at det andet pars sexliv faktisk var blomstret op efter at de havde indset at sex og kærlighed ikke behøvede at hænge sammen. Han havde stadig kontakt med dem, og deres sexliv var fortsat på samme måde, således at hun havde flere partnere. Manden havde indset, at han nød at se sin kone blive tilfredsstillet af andre mænd, og at han var det man kalder en hanrej eller cuckold på engelsk. Anders anbefalede, at både Tina og jeg læste mere om det emne på nettet. Han fortalte, at der var mange forskellige grader af cuckold, men han bestemt så mig som en ægte cuckold, der ville gøre alt for Tina og hendes elsker eller elskere.
Anders fortalte, at jeg selvfølgelig ikke ville komme til at kneppe hverken Tina eller Charlotte i aften, men at det jo også var at foretrække, da jeg ikke kunne holde den oppe. Jeg ville sammen med Charlotte komme til at servicere ham og Tina. Jeg fik et stopord, men fik at vide at hvis jeg brugte det, så ville legen stoppe helt. Han spurgte om jeg havde nogle grænser, og jeg fortalte, at jeg ikke var til vold, cuckolds brownie og børn. Anders sagde at det var acceptabelt, men at jeg måtte regne med at blive straffet af både ham, Tina og Charlotte, hvis jeg ikke gjorde som befalet. Straffen kunne lettere pisk og smæk, men at der ikke ville komme varige mærker. Jeg havde tidligere leget lidt med dominans i et tidligere forhold, så jeg accepterede. ”Du skal hele tiden huske på, at du er et redskab til Tina og min tilfredsstillelse, og at du ikke kan forvente selv at blive tilfredsstillet” sagde Anders.
Jeg spurgte om jeg ikke stadig ville blive suttet af Charlotte, hvilket Anders bekræftede, men han sagde samtidig at det jo ikke var ensbetydende med at jeg ville blive tilfredsstillet.
Anders kiggede over på Tina, som stadig var i gang med Charlottes fisse. ”Er du også indforstået med dette og er du parat til at lære at dominere Claus” spurgte Anders.
”Ja, det tror jeg” svarede Tina. ”Det lyder i hvert fald frækt.
”Fra nu af skal I alle tiltale mig Herre, og Charlotte og Claus I skal tiltale Tina med Fru Tina. Har i forstået?” beordrede Anders.
Charlotte som kendte til rytmen svarede med det samme ”javel Herre”.
Tina fulgte efter med et lavt ”Javel Herre”
Jeg kunne ikke få mig selv til at sige det, men efter kort tid var Anders over mig. Han rev mit hår og sagde ”Kan du så sige javel Herre, og mens du er ved det, så skal du fortælle Fru Tina hvor meget du ønsker at se hende blive kneppet af en rigtig pik”. Det gjorde ondt, så jeg skulle til at svare, men Anders beordrede mig til først at stå nøgen foran min Herre og Frue.
Anders satte sig i stolen og kaldte Tina hen til ham. Han klappede på sit lår, som Tina satte sig på. Så beordrede han Charlotte til at klæde mig af. Charlotte svarede ”Javel Herre og gik hen foran mig. Langsomt klædte hun mig af. Imens havde Anders travlt med at kæle og kysse Tina. Eg havde lyst til at protestere, men viste at Tina virkelig trængte til dette, så jeg lod være. Snart stod jeg nøgen foran Anders og Tina. Charlotte havde sat sig på knæ ved siden af stolen med Anders og Tina.
”Nååå, tror du ikke at det er på tide, at du undskylder overfor din Herre, og derefter fortæller din Frue hvor meget du ønsker at se hende blive gennemkneppet af en rigtig mandepik” spurgte Anders.
”Undskyld, Herre” svarede jeg mens jeg kiggede ned i gulvet.
Og sagde videre ”Jeg vil elske at se Fru Tina blive kneppet af en rigtig mandepik”.
”Det tror jeg nu også at jeg komm..” sagde Tina, men stoppede og spurgte hvad hun skulle kalde mig.
”jaaa, jeg kalder Charlotte min Tøs. Claus er jo din slave, men med hans manglende evne til at tilfredsstille en så dejlig kvinde som dig, tror du så ikke Claus vil blive glad for at blive kaldt Sissy. Sissy er en mand, der opfører og ter sig som en kvinde og jeg tror med tiden, at Claus ville blive en perfekt lille Sissy. Når han ikke kan bruge sin tissemand på en så dejlig kvinde som dig, så kunne han jo ligeså godt være en tøs” Foreslog Anders.
Tina grinede og fortsatte fra før ”som jeg sagde før Sissy, så kan jeg mærke at jeg kommer til at få en rigtig mandepik i min kusse i dag” Hun lod hånden gå ned mellem Anders’ skridt og lod hånden gå over Anders pik, som pressede hårdt mod bukserne.
”Nå, er det ikke på tide, at Herren ser hvad Sissyen går glip af” spurgte Anders.
Tina nikkede og rejste sig.
Anders tog fat i Charlottes hår og beordrede hende til at tage Tina tøj af. De selvsiddende strømper og sko skulle dog blive for at vise at Tina havde en højere status end Charlotte. Snart stod Tina kun i strømper og sko. Charlotte blev beordret til at bearbejde Tina bryster, så hun lod en tunge glide over Tinas ene brystvorte for derefter at gå over til den andet bryst. Hun tog brystet i munden og sugede brystet som en lille baby. Min pik stod ud i luften og jeg havde en stor lyst til at lege med den, men viste at jeg først skulle have tilladelse.
”Slik fruens fisse, så den er klar til din Herre, Tøs” beordrede Anders.
Charlotte gik i knæ og gik i gang med at slikke Tina ren for Herren.
”Åhhhh, hvor er det godt tøs” sagde Tina.
Charlotte kiggede op på Tina og sagde ”Tak Fru Tina – jeg er skabt til at tilfredsstille min Herres kvinder og Fruens fisse smager guddommeligt” hvorefter hun fortsatte sit arbejde.
Efter noget tid blev Tina beordret på knæ foran Anders. Hun satte sig påknæ og kiggede spændt på Anders. Jeg blev også beordret hen ved siden af Tina.
”Nu er det på tide, at I begge ser en rigtig mandepik, og ikke det småtteri Sissyen har mellem benene. Hjælp hinanden med at tage mine bukser af” beordrede Anders.
Jeg var tæt på at bruge mit stopord, men viste at det ville betyde slut på det hele. Jeg havde aldrig været sammen med en anden mand, selvom jeg havde haft fantasier om det enkelte gange. Det var jo heller ikke sikkert, at jeg ville komme til at røre Anders’ pik, så jeg undlod at bruge mit stopord. Jeg var også meget spændt på hvad der videre skulle ske.
Tina og jeg hjalp hinanden med at tage Anders bukser af. Vi blev hver især beordret til at tage Anders’ strømper af med munden. Imens tog han selv sin trøje af, så han nu kun stod i boksershorts. Jeg kiggede op ad Anders og kunne se en ordentlig bule i boksershortsene. Anders var som mig selv muskuløst bygget, hvilket jeg viste Tina tændte på. Jeg så over på Tina, der lignede en lille hundehvalp, der skulle have mad.
”Okay Tina. Nu vil jeg have dig til at tage rundt om Sissyens tissemand, mens du Sissy hiver min shorts ned – og Tina vær klar til et chok” sagde Anders.
Tina tog fat om min stive tissemand, som den nu blev kaldt, mens jeg tog begge hænder op til boksershortskanten på Anders. Jeg begyndte at trække ned, men da elastikkanten nåede pikken, kunne jeg ikke få den længere ned.
”Du må hjælpe din Herres pik fri, Sissy” sagde Anders.
Jeg tog den ene hånd ned i shortsene, og fik et chok da jeg mærkede tykkelsen på Anders’ pik. Længden havde jeg ikke været i tvivl om. Langsomt lod jeg pikken komme fri over elastikkanten, og jeg stod nu for første gang med en anden mands pik i hånden. Tina gispede, slap min tissemand og greb udefter Anders kæmpe pik. Jeg slap grebet, og trak shortsene helt ned.
”Rolig, rolig, Tina. Jeg ved at du er helt vild, men først vil jeg være sikker på, at I begge kender jeres plads, og viser hvad i dur til” sagde Anders mens han trak sin pik ud af Tinas hånd.
Anders satte sig ned i stolen og kaldte Charlotte hen til sig. ”Okay Tøs, du skal være meddommer til hvem der er bedst til at sutte” sagde han til Charlotte.
Charlotte viste åbenbart hvad der skulle ske, for hun satte ved siden af Anders og begyndte at vippe med tæerne.
”Okay, nu vil jeg have jer til at slikke og sutte tæer. I skal starte med lilletåen og arbejde opefter” beordrede Anders og sparkede os begge bagover, så han og Charlotte kunne strække benene. ”Sissy, du slikker Tøsens tæer og Tina du slikker mine” beordrede Anders.
Tina og jeg lå snart på alle 4 og slikkede og suttede Herrens og Charlottes tæer tæer. Man vænnede sig hurtigt til smagen, og selvom at jeg følte afsky, så var jeg meget liderlig. Da vi nåede storetåen sagde Anders med et grin. ”Jaaaa, min storetå er vel større end du er vant til ”
”Ja Herre – den forbliver i hvert fald mere stiv i længere tid” svarede Tina med et grin.
Alle grinte undtagen mig selvfølgelig. Jeg var flov.
”Nå, Tøs – Hvem synes du sutter bedst” spurgte Anders Charlotte.
”ahh, jeg synes at Tina gør det mest sensuelt og frækt, men Sissyen har da også evner. Det kan da ikke være første gang han sutter, tror du Herre?”
”Nej, jeg tror han har suttet mange pikke bag Tinas ryg, har du ikke, Sissy”
Jeg kiggede op og protesterede ”Nej jeg har aldrig suttet en anden mands pik”
”Er du sikker, du har garanteret fantaseret om det, har du ikke Sissy. Svar ærligt, ellers vanker der” sagde Anders skarpt.
Jeg tænkte lidt før jeg svarede. Jeg havde fantaseret om det, så jeg valgte at være ærlig.
”Jo, Herre jeg har fantaseret om det nogle gange. Svarede jeg.
Tina kiggede på mig og sagde ”Er det derfor du ikke kan få den op at stå – er du i virkeligheden til fyre. Fantaserer du om at det er en mand der sutter dig, når jeg sutter dig?”
”NEJ, skat, undskyld Fru Tina. Det er dig jeg elsker. Jeg har aldrig fantaseret om at det var en anden end dig der sutter mig” svarede jeg.
Alle så mistroiske på mig.
”Har du så også fantaseret om at blive kneppet som en tøs af en anden mand” ville Tina vide.
Jeg kiggede ned i jorden og svarede lavt ”ja, men ikke så meget”
”Det hedder: Ja fru Tina, men ikke så meget. Hvad betyder ikke så meget” ville Anders vide.
”Undskyld Fru Tina. Jeg har kun fantaseret om at være sammen med en anden mand engang imellem, og nogle gange er jeg også blevet kneppet, men for det meste har det kun været at jeg har suttet” svarede jeg.
”Hvad piger, kunne I ikke tænke jer at høre om Sissyens fantasier? Vi kunne jo gå ind i sengen og hygge mens Sissy fortalte.” spurgte Anders.
”Jo Herre, jeg vil gerne vide hvem min Sissy fantasere om og hvad han fantasere om” svarede Tina med et grin. ”Og jeg trænger altså også snart til at smage Herrens pik” fortsatte hun.
Charlotte ville også gerne høre mine fantasier.
Anders og Tina gik mod soveværelset, mens Charlotte og jeg blev beordret til at kravle på alle fire derind. Anders og Tina lagde sig på sengen. Tina havde et godt greb om Anders’ pik.
Jeg blev beordret op at sidde i en stol foran sengen.
”Ok Sissy. Nu vil vi høre din mest frække fantasi, hvor du har været sammen med en anden mand. Imens vil din Frue sutte min pik. Jeg lovede jo at du ville få suttet pik af Charlotte i dag, og det får hun lov til at gøre mens du fortæller. Du har dog ikke tilladelse til at komme – Hvis du gør vil du blive straffet. Har du forstået” kommanderede Anders.
”Ja Herre, men jeg har svært ved at fortælle noget så privat” svarede jeg
”Jeg håber, at du gør det ordentligt, ellers bliver du også straffet. Og det skal ikke være noget du bare finder på, det skal være din egen fantasi, ok” sagde Anders skarpt
”Ja Herre, jeg skal gøre mit bedste”, svarede jeg
”Det var godt – jeg er sikker på at pigerne også glæder sig til at høre hvilken tøs du i virkeligheden er. Ik’ piger” spurgte Anders.
Begge piger bekræftede, at de glædede sig til at høre min fantasi. Tina glædede dog nok mest til endelig at smage Anders’ pik.
”Og husk – DU M IKKE KOMME” huskede Anders’ mig på.
”Nej Herre” svarede jeg.
Charlotte blev kommanderet hen foran mine ben, mens Tina gled ned mellem Anders’ ben. Inden Charlotte startede med at sutte min pik, blev hun husket på hvad hun skulle gøre, hvis jeg kom ”Tøs du ved hvad du skal gøre hvis Sissyen kommer i din mund, ik”
”jo Herre. Og det vil være mig en glæde at straffe Sissyen” svarede Charlotte.
Begge piger begyndte at slikke og sutte. Jeg havde svært ved at komme i gang med min historie, så godt var det. Men da Anders bad Charlotte om at bide i min pik, kom jeg i gang.
Her sad jeg og så hvordan Tina suttede og slikkede en anden mands pik, mens jeg fortalte en ydmygende fantasi jeg tidligere havde haft.
Her er historien kort:

Starten af historien er faktisk sand. Det foregik i 8 klasse, hvor hormonerne var i fuldt flor. Vi var nogle drenge, der havde opdaget et sted hvor vi kunne kigge ind i pigernes baderum efter gymnastik. En dag var jeg alene gået derned og kigget ind til 6. klassernes piger mens de gik i bad. Jeg var jo alene, så jeg havde taget pikken, undskyld tissemanden, frem og stod og onanerede. Pludselig stod vores fysiklærer ved siden af mig. Han tog mig i håret og spurgte hvad jeg bildte mig ind. Jeg prøvede at få min tissemand tilbage i bukserne, men jeg blev stoppet af læreren. Han var i slutningen af 50’erne, havde fuldskæg, og var noget overvægtig. Han kiggede også ind gennem hullet til pigerne. ”Ja det er jo nogle søde piger, så fortsæt du bare hvad du havde gang i” sagde han.
Jeg prøvede at protestere, men en trussel om at fortælle alle hvad jeg lavede, fik mig til at fortsætte.
Her stod jeg og onanerede foran min fysiklærer, mens jeg kiggede ind

porno med danske piger