Min kone vil være gravid med anden mands sæd del.2

SPAR MANGE PENGE

De næste måneder havde Tina og jeg mange spændende oplevelser. Både Tina og jeg alene, men også med Anders og Charlotte og deres venner. Vi havde også fundet nogle fyre på nettet, som vi havde hygget os med. Tina var også kommet med i en pigegruppe, som sammen tog i byen en gang imellem for at score og hygge. Det var Charlottes veninder, og de var alle enten slaver og Fruer. Det var ikke sådan, at Fruerne kommanderede rundt med slaverne, når de var sammen inden de tog ud i byen, men de kendte deres roller. Bl.a. havde Charlotte ikke tilladelse til at være sammen med andre mænd, med mindre at hun var sammen med Tina eller ?n af de andre fruer. Jeg havde lavet den samme aftale med Tina, men i kontrakten stod, der bare at hun ikke måtte tage alene med en mand hjem. Tina udnyttede hurtigt, at der ikke stod hvem den anden skulle være, så hun havde haft nogle oplevelser med 2 og 3 kammerater, hvilket jeg jo måtte acceptere. Tina havde også enkelte gange taget med en single mand hjem, men hver gang havde hun ringet for at høre hvordan jeg havde det med det. Jeg havde det ikke fint med det, men sagde aldrig nej. Når Tina havde været i byen eller haft en fyr med hjem i vores dobbeltseng, mens jeg lå i gæsteværelset, kom hun altid ind til mig når hun kom hjem eller fyren var gået. Så fortalte hun mig alt hvad der var sket, mens jeg lå og slikkede hende ren. Tit måtte jeg også rengøre hendes trusser for andre mænds sæd.
Vores dagligdag fungerede således:
Fra mandag morgen til fredag formiddag levede vi et normalt liv, hvor vi deltes om opgaverne i hjemmet. Vi havde sjældent sex, men vi kyssede og kælede MEGET mere end vi tidligere havde gjort. Tina fik alt den sex hun havde brug for i løbet af weekenden, så kun enkelte gange havde vi sex i hverdagen, og det bestod altid af at jeg slikkede Tina og hun lod mig onanere mens hun kiggede på mig. Det eneste tidspunkt jeg blev suttet, var når jeg havde fortjent det i weekenden. Jeg nød ikke at skulle opleve nederlagene med hensyn faldende rejsning når jeg var sammen med Tina. Jeg var gladere og Tina det samme.
Fra fredag formiddag til mandag morgen var vores roller klar. Tina var min Frue og jeg hendes Sissy. Jeg var altid klædt i en eller anden form for pigetøj, men for det meste kun i pigeundertøj. Jeg var altid glatbarberet. Jeg sørgede for at komme tidligt hjem fra arbejdet fredag, hvor Tina havde sørget for at have skrevet mine opgaver ned. Mens jeg gjorde klar til hendes ankomst senere på eftermiddagen, nød Tina en fredags øl med kollegaerne. Fra hun trådte ind ad døren fredag eftermiddag var det udelukkende Tina der bestemte slagets gang. Nogle gange ringede hun og fortalte hvad der skulle ske, men andre gange vidste jeg intet. Nogle gange havde hun nogle med hjem fredag eftermiddag andre gange så jeg hende ikke før næste formiddag.
Jeg skulle stadig fortælle fantasier i både weekenden og i hverdagen. Tit måtte jeg også fortælle mine fantasier overfor Tina nye venner og veninder, hvilket til tider kunne være meget ydmygende.
Anders og Charlotte havde et par gange haft nogle venner på besøg, og her havde jeg fået ”lov” til at sutte nogle af Herrernes pikke klar, samt slikke dem rene efter de var kommet i Tina eller Charlotte.
Vi talte selvfølgelig stadig om at finde en donor til et barn, men Tina nød sin rolle så meget, at det var gået lidt i glemmebogen, men vi havde det da oppe engang imellem.

En dag efter Tina havde været i byen kom hun hjem rimeligt tidligt. Jeg lå i gæsteværelset, men Tina hentede mig ind i soveværelset. Hun var alene og lå helt nøgen på sengen. Hun viste mig på plads i bindeenden af sengen.
”I aften bliver det lidt anderledes” sagde hun. ”Jeg har ikke været sammen med en anden mand seksuelt her til aften, men jeg har mødt ?n som jeg før har fantaseret om, så i dag er det mig der fortæller en fantasi” smilede hun. ”du får lov til at slikke mine tæer og fisse mens jeg fortæller. Min fisse er godt våd efter at være blevet gnubbet op af vedkommendes pik på dansegulvet” fortsatte hun.
”Du skal dog starte med at skifte trusser. Du skal have mine sæddryppende trusser på. Vi havde godt nok ikke sex, men han blev nødt til at tage presset, så han lånte mine trusser til at komme i og til at tørre pikken ren i.” Fortsatte hun
Hun rakte mig hendes røde trusser, som var fulde af sæd fra en anden mand.
Du må gerne smage inden du tager dem på” sagde hun med en kommanderende stemme, så jeg vidste at det ikke var et forslag med en ordre. Jeg tog trusserne op til munden og smagte på safterne.
”Smager han godt” ville hun vide
Jeg bekræftede ærligt, at permisterens sæd smagte godt. Jeg havde nemlig fundet ud af, at ikke alt sæd smager lige godt, men denne permisters sæd var af en bedre kvalitet. Jeg lod en finger tage til lidt mere, hvorefter jeg tog de våde trusser på.
Jeg var spændt på at høre hendes fantasi og hvem det gjaldt.
”Kender jeg permisteren” spurgte jeg interesseret.
”Jaaa, og faktisk ret godt” svarede hun.
Jeg tænkte straks på forskellige kammerater og Tina kunne se at jeg tænkte så det knagede, så hun sagde ” Han er en moden mand, så han burde være en du også kunne fantasere om – du har jo noget med modne mænd, ik?” sagde hun med et smil.
Jeg kiggede flovt på ned.
”Nej, du skal ikke blive flov. Jeg synes at det er fedt at du er til ældre mænd. Jeg har aldrig været sammen med en moden mand, men ham her har tændt med en del gange siden vi mødtes første gang. Han lægger altid op til mig, når vi er sammen, men jeg ved ikke om han kun har det i munden” sagde hun.
”Hvem er det” ville jeg vide.
”Okay, du kan prøve at gætte. Jeg giver dig nogle clues, og hvis du gætter det før 3. clue, så sutter jeg dig i aften” sagde hun med en fræk stemme.
”1. han er gift”.
Jeg tænkte. ”Reinhard fra mit arbejde” spurgte jeg
”Nej, men han er nu også sød” svarede hun.
”2. Han var med til vores bryllup, og lagde faktisk op til mig der”
”Nej, da ikke vores nabo Poul” svarede jeg.
”Nej, så desperat er jeg ikke. Det var 2 clues, så min mund skal slappe af i aften, men hvis du gætter det nu, så kan du få min hånd” sagde hun
”3. Han er en del af din familie og er den der sætter gang i alle familiekomsammener” sagde med en hvis flovhed.
Jeg vidste med det samme hvem hun tænkte på. Min onkel Ib, som var gift med min fars søster.
”Min onkel Ib – Er du seriøs” spurgte jeg
”Ja skat. Han har lagt op til mig hver eneste gang vi er sammen – specielt til festerne. Han danser tæt, så man kan mærke hans store pik. Han har også altid en fræk replik overfor mig med hentydning til røv og bryster” fortalte hun.
”Ja, men gør han ikke det overfor alle” spurgte jeg.
”Jo, det tænkte jeg også i starten, men jeg har lagt mærke til hans tilnærmelser til mig er mere konkrete end overfor andre. Og jeg har aldrig set ham presse sin pik så hårdt mod andre end mig på et dansegulv” svarede hun.
”Mødte du ham her til aften” ville jeg vide
”Ja. Han var sammen med nogle kollegaer efter en firmafest. Han var noget snalret, så han gav mig et kæmpe kys og klemte mine baller, da han så mig. Vi dansede og pjattede hele aftenen, og hele tiden med var hans mund fræk og beskidt. På et tidspunkt sad jeg på hans skød. Jeg kunne mærke hans pik dunke. Han lod sin hånd glide op og ned mit lår” fortalte hun videre.
”Hvad skete der mere” ville jeg vide.
”Ja, ja, men så skal du også på arbejde” sagde hun og pegede på sin fisse.
Jeg lagde mig ned mellem hendes ben og begyndte at slikke hendes meget våde fisse, mens hun fortsatte.
”Han spurgte hvad jeg lavede alene i byen, og om du vidste hvad jeg lavede. Jeg stillede ham det samme spørgsmål i forhold til din faster Grethe, men det svarede han ikke rigtigt på, så jeg blev ved. ”Tror du Grethe vil synes om, at du bager på din nevøs kone” spurgte jeg ham. Han svarede at Grethe og ham accepterede at de havde andre partnere.
”Tror du også hun ville acceptere at det var mig” spurgte jeg interesseret.
”Jeg tror faktisk at hun ville være ligeglad, men hun behøver jo ikke at vide noget” svarede han
Jeg spurgte ham om han tit bollede udenom, og han svarede at det skete en gang imellem, men at Grethe også var aktiv. Jeg kunne mærke at jeg havde overtaget, så jeg blev ved med at udspørge ham, mens han los sin hånd lege med mine lår. Jeg udspurgte ham om hans og Grethes sexlyster. I starten var han ikke meget for at svare, men jeg sørgede for at vrikke med bagdelen hver gang han svarede, så han kunne mærke min røv mod hans dunkende pik. Hans indtag af alkohol gjorde ham også mere løssluppen. Så efterhånden sad han og fortalte om hans sexlyster og partnere, og det var ikke kedeligt. Han havde prøvet det meste. Sjovt nok ville jeg tro, at han var den der tog teten derhjemme, men han kunne fortælle, at det faktisk var Grethe, der havde styringen. Hun var den dominerende derhjemme, men han kunne sagtens være den der tog teten ude i byen med andre kvinder. Jeg spurgte også i forhold til andre mænd. Han var ikke meget for at svare på det, men han indrømmede til sidst, at han havde været med nogle mænd, men altid hvor der også var kvinder med. Han ville også gerne vide noget om vores forhold, men jeg sagde at det måtte være en anden gang, da jeg snart skulle hjem. Han sagde at jeg ikke bare kunne forlade ham sådan. Jeg foreslog ham at ordne det på toilettet. Han blev både bange og fyr og flamme, men jeg fortalte ham, at jeg havde folk til det hårde arbejde. Jeg kaldte Charlotte hen og hviskede til hende hvad hun skulle gøre. Derefter forklarede jeg Ib, at min tøs ville onanere ham på toilettet og kun med hånden. Jeg kunne se at han ikke kunne klare meget mere, så jeg rejste mig. Charlotte sad på hug og tog som aftalt mine trusser af, hvorefter hun rev Ib opad stolen. Jeg hviskede til Ib, at trusserne var for at han følte jeg var med. Der var nogle piger ved bordet ved siden af der havde set Charlotte tage mine trusser af og forsvinde med ham jeg lige havde siddet på skødet af – de sad alle med åben mund, men begyndte at hviske til hinanden kort efter. Det er sjovt, før i tiden var jeg blevet flov over at andre have set mig lave noget pinligt, men nu rør det mig ikke mere. Efter 20 minutter kom Charlotte og Ib smilende tilbage. Ib satte sig ned foran mig, gav mig et stort kys og sagde ”Tusind tak, skat. Jeg vidste du var fræk, men ikke så fræk. Han rakte mig mine våde trusser, som jeg lagde i min taske efter at have sørget for at pigerne ved bordet ved siden af havde set det.
”Jeg er vild efter at komme til at kneppe dig, lille skat. Tror du det kommer til at ske” Hviskede han i mit øre.
”jeg er også vild efter, at blive taget af din store pik, men jeg er ikke sikker på at det er så smart. Vi er jo i familie sammen, og jeg skjuler aldrig noget for Claus” svarede jeg.
”Nej, du må ikke fortælle noget til ham, han ville slå mig ihjel” sagde Ib bange
”Nej, sådan er han ikke. Han ville acceptere dig som min elsker, men for mig er det vigtigt at han ved det. Og hvis du vil kneppe min lille fisse, så er det dig der skal fortælle ham det” sagde jeg og gav ham et kys. Jeg sagde farvel til ham, og sagde at han vist havde noget at tænke over.
Jeg kørte Charlotte hjem til Anders og hele køreturen var jeg pisseliderlig, så hun Charlotte måtte i gang med sin tunge på bagsædet af taxien. Chaufføren kiggede konstant i bagspejlet og rettede det til, så han kunne se hvad der foregik. Da Charlotte var sat af fortsatte jeg hjem. Chaufføren foreslog et blowjob for taxaturen, men jeg måtte hurtigt op og fortælle dig historien.”
”. Desværre fik jeg ikke set din onkels pik, men den virkede stor” sagde hun.
”Det er den” mumlede jeg nede fra hendes skød. ”Jeg har set den stiv”.
”Hvornår og hvordan har du set den” Ville hun vide
”Det var et par år siden, hvor jeg var hjemme hos min faster og onkel for at hjælpe med at bygge deres carport. Min fætter Michael var også hjemme for at hjælpe. Min faster var hos en veninde, så vi var kun os 3 mænd. Det skete en eftermiddag, hvor vi havde nydt en fyraftensøl. Min onkel var gået i bad og min fætter og jeg sad og snakkede. Jeg syntes, at jeg hørte min onkel råbe ”næste, Claus”, men da jeg trådte ind på toilettet, var han der stadig. Og der stod han med sin kæmpe svabbert i hånden. Hvis det var mig der var blevet opdaget, havde jeg nok prøvet at gemme min tissemand væk og prøve at bortforklare, men han fortsatte bare med at gnide på den mens han kiggede på mig. Jeg må have stået der med åben mund og gloet, for pludselig sagde han ”Nååå, knægt skal du prøve at røre onkels hammer”. Jeg kan ikke huske hvad jeg svarede, men jeg følte nærmest, at det var mig der undskyldte, da jeg gik ud af døren” fortalte jeg
”Skete der mere?” ville Tina vide
”Nej, og vi har aldrig talt om det. Men jeg tænkte at det nok bare var typisk min onkel” svarede jeg.
”Nååå, er det også en pik du har fantaseret om” spurgte hun
”Ja”, indrømmede jeg ”Men er det ikke din fantasi det drejede sig om” spurgte jeg
”Jo, så kom du bare tilbage til arbejdet” sagde hun og pegede på fissen.
Jeg satte igen tungen mod hendes fisse og hun begyndte sin fortælling
”Jeg begyndte, at fantasere om din onkel efter Annette og Michaels bryllup for 2 år siden, hvor han havde bagt godt og grundigt på mig. Min fantasi foregår også til brylluppet. Jeg havde din onkel til bords (det havde jeg nu ikke rigtigt til festen, indskød hun) og han var som sædvanligt fræk i munden. Jeg legede den lille uskyldige pige, der rødmede når han kommenterede mine bryster og røv. På et tidspunkt lod han sin hånd falde ned på mit lår. Jeg kigger overrasket på ham, men lader hans hånd ligge. Du sidder lige overfor mig og aner ikke at din onkel er ved at forføre mig mit under hans egen søns bryllup. Han lader hånden kæle mit lår, mens han hvisker hvor dejlig jeg er i mit øre. Jeg rødmer og ved ikke hvad jeg skal gøre af mig selv. Han hånd når ned til nederdelens kant og langsomt lader han den glide opad. Han når strømpekanten og røre nu min bare hud. Jeg sitrer af spænding. Han lader hånden gå videre, da jeg ikke protestere, og rammer snart mine våde trusser. Han leger med min kusse uden på trusserne. På et tidspunkt henvender du dig til mig, og jeg har meget svært ved at koncentrere mig om at svare dig, specielt da din onkel lader trusserne glide til side, og lader en finger komme indenfor kanten. Her sidder jeg med din onkels finger nede ved min kusse, mens jeg taler med dig hen over bordet. Din onkel kommer også ind i samtalen, men fortsætter med at bearbejde med klit. På et tidspunkt hvisker din onkel i mit øre ”gå ud og tag trusserne af, din liderlige tøs. Kom tilbage med dem i hånden og giv mig dem.”
Jeg går ud på toilettet og tager trusserne af. Jeg knuger dem i hånden og går tilbage til bordet og sætter mig. Din onkel rejser sig for at tage min stol ind som en ægte gentleman. Inden jeg sætter mig siger han stille ”Løft nederdelen op, så du sidder med bar numse på sædet”.
Jeg er enorm liderlig og føler mig i hans magt. Jeg trækker forsigtigt nederdelen op, da jeg sætter mig. Din onkel afventer lidt med at sætte stolen ind, så her står jeg halvt siddende med bare numse, så Ib har frit udsyn. Heldigvis sidder vi ved vinduet, så der er ikke andre der ser noget. Endelig skubber han stolen ind og sætter sig. Jeg rækker hånden ned under bordet for at give ham mine trusser. Han tager imod dem. Men i stedet for at gemme dem diskret væk, tager han dem op til sit ansigt og lader som om at det er et lommetørklæde.
”uhmmm, jeg glæder mig til at smage den ægte vare, men nu må jeg hellere koncentrere mig om min svigerdatters søster ved min anden side. Men jeg vil ha’ at du leger med din fisse under hele middagen, så den er klar til senere” sagde han koldt, og vendte sig mod sin svigerdatters søster Line
Jeg bliver jaloux på Line, men gør som Ib har sagt. Jeg leger min kusse under hele middagen. På et tidspunkt spørger du om jeg ikke er sulten, og jeg svare at jeg ikke er helt på toppen. Du siger at jeg også ser varm ud – ja du skulle bare vide, at jeg sad med fingrene begravet i min kusse og tænkte på din onkels pik. Din onkel vender sig mod mig, og tager mig på panden.
”Ja, hun er lidt varm” siger han til dig og fortsætter til mig ”jeg har nogle piller oppe på værelset – skal vi ikke gå op og tage en, så du får det bedre”
Jeg kigger på dig og du nikker og siger ”Jo, jeg synes at du skal tage en pille og lægge dig lidt ned, så du kan få det bedre”
Din onkel rejser sig og gør sig klar til at hive min stol ud for mig. Da jeg rejser mig lader han sin ene hånd holde min nederdel oppe. Ingen ser det, men det er meget pinligt, så jeg griber bagud for at tage nederdelen ned. Ib giver slip og griner. Han undskylder over for de nærmeste ved bordet, og sammen går vi ud af restauranten. Vi tager elevatoren til 2 sal, hvor Ib og Grethe åbenbart har et værelse. Pludselig stopper Ib elevatoren og siger ”Jeg ved at du er helt vild efter at mærke min pik i din liderlige fisse, men det kræver, at du gør alt hvad jeg siger, okay”
Jeg nikker og siger ”Okay”
”Godt. Tag alt dit tøj af, undtagen sko. Jeg vil have at du kalder mig onkel” kommanderede han.
”Jamen, hva’ nu hvis der er nogle ovenpå der ser mig, onkel” klynkede jeg
”Ja der er altid en risiko, når liderlig tøs vil være sin mand utro med rigtig mand, men jeg har holdt øje, og der var ingen der var gået fra bordet, da vi gik” sagde han
Jeg begyndte at tage tøjet af, og stod snart helt nøgen foran din onkel.
Han smilede og roste min dejlige krop. Han startede elevatoren igen, og hurtigt efter var vi på 2. sal. Han tog min hånd og sammen gik vi ned af den lange gang. Pludselig åbnede en dør sig 3 døre længere fremme. Jeg frøs og prøvede at skjule mig bag din onkel. Han trak mig frem, da han så at det var en ung stuepige, der havde gjort et værelse i stand. Hun måbede og kiggede op og ned af mig. Vi stoppede foran hende, og onkel sagde ”Den unge dame her trænger til at ligge ned. Det er vel ikke sådan at vi kan leje et værelse for i aften af dig”. Han tog sin pung frem og tog 1000 kroner frem. Pigen kiggede spørgende på mig, så jeg nikkede og sagde ”ja jeg har det ikke så godt, så min onkel har lovet at tage min temperatur”. Jeg ved ikke hvorfor jeg sagde det, men både min onkel og pigen grinede. Pigen sagde at vi kunne låne et værelse, men at det ikke var gjort i stand endnu. Vi skulle også love at være ude inden kl. 7 næste morgen. Hun krævede 1500 kroner værelset. Onkel fandt yderligere 500 kroner frem og gav dem alle til pigen. Pigen låste op til et værelse lidt længere fremme. Hun gav os en nøgle, som vi lovede at sætte på ydersiden af døren når vi var færdige. Hun spurgte om hun lige måtte se mig få taget temperaturen, hvilket din onkel sagde ja til.
”Vi har ikke så meget tid, da vi nok hurtigt bliver savnet, så er og nu må jeg nøjes med din mund” sagde din onkel og hev sin pik frem. Både jeg og pigen gispede, da vi så hans store pik. Jeg satte mig på knæ, og begyndte at sutte. Jeg kunne se at pigen havde taget hånden indenfor nederdelen og legede nu med sig selv. Jeg suttede det bedste jeg vidste og efter ca. 15 minutter kom han ud over mit ansigt og hår. Han tørrede pikken af i min BH, og kommanderede mit tøj på igen. Pigen grinede og sagde til mig ”Jeg tror bestemt ikke der er nogle der opdager at du har suttet pik. De tænker nok bare at du har tabt æggehvider over dig selv”. Onkel grinede og spurgte om hun ville tjene 500 kr. mere. ”Hvad skal jeg gøre” spurgte hun. ”du skal bare gøre hende ren og fin igen” svarede han. ”Jeg går tilbage til festen, og så kan I to blive tilbage. Jeg er sikker på at tøsen her også kan gøre noget for dig” fortsatte han. Hun sagde ja og onkel gav hende endnu 500 kroner. Din onkel forlod lokalet og snart efter stod jeg tilbage med en ung usikker stuepige.
”Vil du have brusebad eller karbad” spurgte pigen
”Helst karbad, så jeg ikke ødelægger mit opsatte hår” svarede jeg
”Jamen hvad med al sæden i håret, skal det blive siddende” ville hun vide
”Jeg må se om jeg kan tage det væk med en klud” sagde jeg
”Okay jeg skal nok hjælpe” sagde stuepigen og gik ud på toilettet.
Vandet begyndte at løbe. Efter noget tid stod stuepigen igen i døren. ”Skal jeg gå med i vandet” spurgte hun genert.

SEX I DAG?

”kun hvis du har lyst” svarede jeg
”Det tror jeg nok jeg har, men jeg er lidt genert” sagde hun stille
”Du bestemmer, men jeg ville nyde at se din dejlige krop nøgen” sagde jeg og gik over i mod hende. Jeg tog hendes hånd og førte hende ud på badeværelset, hvor jeg stillede mig bag hende. Jeg lod mine hænder massere hendes skuldrer og lod hænderne kæle hendes arme og hår. Jeg kunne mærke at hun rystede af nervøsitet, så jeg sagde ”Husk du bestemmer, og siger stop når du vil”. Hun nikkede. Jeg vendte hende rundt og begyndte at knappe hendes bluse op. De dejligste bryster kom til syne. Jeg lod min tunge kysse brystvorterne på skift. Hun begyndte at stønne. ”Hvad hedder du egentlig” spurgte jeg. ”Bettina, men jeg bliver også kaldt Tina som dig” svarede hun.
Jeg klædte hende helt nøgen, og vi gik begge op i det varme vand. Hun tog en vaskeklud og begyndte at vaske sæden af min krop. ”Er han virkelig din onkel” spurgte hun. Jeg fortalte hende, at det var din onkel, og at han altid havde haft en eller anden magisk magt over mig. Hun spurgte om du vidste noget, hvilket jeg kunne afkræfte (det var jo før jeg vidste at du var en Sissy, der elsker at se din kone med en anden, indskød hun). Jeg fortalte hende også at det første gang at jeg havde været sammen med ham, men at han havde bagt på mig i lang tid. ”Kan du godt li’ at nogle bestemmer over dig” ville hun vide.
”Det tror jeg. Det er også første gang, men jeg har været total våd siden han tog magten her til aften. Men jeg tror faktisk også, at jeg selv ville nyde at være den der bestemmer” svarede jeg.
”Har du lyst til at bestemme over mig” spurgte hun
”Meget gerne hvis du har lyst” svarede jeg og gav hende et kys på munden.
”Det tror jeg at jeg har, men ikke for voldsomt” sagde hun stille.
”Det lover jeg” sagde jeg.
Jeg tog fat i hendes hår og hev forsigtig, mens jeg hviskede til hende ”Okay Tøs, nu skal du smage fisse” Jeg satte mig op på kanten af badekaret pegede på min fisse og sagde ”Slik så Tøs”. Hun satte sig på alle 4 og lod forsigtigt tungen nærme sig min fisse, som virkelig trængte til en udløsning. Det gav et gisp i mig, da hun ramte min klit. Hun slikkede som en drøm og jeg kom hurtigt. Da jeg var kommet til mig selv, beordrede jeg hende ind på sengen, hvor jeg gav hende samme behandling som jeg lige havde fået og hun kom efter noget tid i en kæmpe orgasme. Bagefter fortalte hun mig, at det var hendes første med en anden permister. Vi lå længe og kyssede og kælede på sengen. Jeg så på uret og så, at der var gået 1½ time, så jeg kom hurtigt i tøjet. Bettina fulgte mig hen til elevatoren, hvor vi kyssede lidenskabeligt. Vi udvekslede telefonnumre og jeg sagde at jeg glædede mig til at tage hende under min kontrol igen, hvilket hun også gjorde.
Da jeg kom ned til festen var dansen gået i gang. Du kom hen til mig og spurgte om jeg var okay, hvilket jeg kunne bekræfte. Din onkel kom også over til mig og tog mig på panden og sagde ”Det var godt. Nu er du klar til at danse med din onkel Ib”.
”ja, onkel” svarede jeg og fulgte dig ud på dansegulvet. Du kiggede underligt efter os, da jeg aldrig før havde kaldt ham onkel. Vi dansede tæt og mens han hviskede frække ord i mit øre kunne jeg mærke hans stive pik trykke med mit skød. Jeg blev våd igen og kunne efterhånden mærke hvordan safter løb ned af mine lår. Engang imellem fik din onkel listet en hånd ind til min våde fisse. Jeg blev beordret til at gøre dig liderlig, så du simpelthen bare måtte have mig. Jeg sagde at jeg mente at du var for fuld, hvilket din onkel sagde var underordnet. Hvis du ikke kune få den op at stå, så måtte du jo bare slikke mig – men sex skulle du give mig. Din onkel sagde dog, at han lige skulle have en snak med mig inden du og jeg gik på værelset. Jeg bød dig op til dans, og nu var det min tur til at hviske frække ting i øret på dig. Jeg dansede tæt på dig, men kunne ikke mærke samme reaktion som med din onkel, men der var da en smule hårdhed i din lille pik. Jeg fortalte dig, at jeg simpelthen var så liderlig, så jeg måtte have din pik snart. Du blev fyr og flamme og foreslog at vi skulle sige tak for i aften med det samme. Jeg sagde at jeg lige havde lovet din onkel den sidste dans, men at vi så kunne gå op. Jeg bød din onkel op og han sagde ”ok når I kommer op på værelset, så skal du bede Claus om at tage et Laaangt bad. Mens han er i bad, vil jeg komme på besøg, så du er ekstra våd når han kommer op i dig” .
”Jamen hva’ nu hvis han opdager os” svarede jeg
”Jeg sørger for at være stille og jeg sørger for at have bearbejdet min store pik inden jeg kommer ind til dig, så det bliver et hurtigt knald” sagde du.
”Jeg tror altså ikke jeg tør” svarede jeg
”Du gør som din onkel siger. Jeg vil have at min nevø knepper sin kone i sin onkels glidecreme. Hvis han ikke kan få den op at stå, må han slikke dig. Hvis han kommentere dine klistrede safter, må du bare fortælle at det sker når en kvinde er ekstra liderlig, eller hvad du nu kan finde på – bliver det ikke frækt? Sagde din onkel
”jo men jeg er nervøs” svarede jeg og gik tilbage til dig.
”Kom skat, nu skal jeg mærke din dejlige pik i mig” sagde jeg frækt til dig vel vidende at jeg nok slet ikke ville kunne mærke den efter at have haft din onkels pik i mig.
Vi sagde godnat til alle og gik op på værelset. I elevatoren tog jeg din slappe pik frem og begyndte at sutte den. Den blev lidt mere stiv, men ikke meget. Du blev ked at det, men jeg sagde at jeg havde læst at et meget langt bad ville hjælpe. Da vi kom ud af elevatoren trak jeg dig til værelset i din lille pik. Da vi kom ind i værelset sagde jeg ”gå nu ind og tag et langt bad. Jeg læste at 20 minutter skulle gøre det, så jeg kalder når tiden er gået. Og lad nu vær med at komme ud før tid, for du vil vel gerne kneppe din kone?
”jo selvfølgelig” svarede du og klædte dig af. Jeg kiggede på uret og sagde at jeg nok skulle kalde når tiden var klar.
Da jeg kunne høre vandet løbe klædte jeg mig af og gik hen til døren for at lukke din onkel ind. Han stod derude og filede på sin kæmpe pik. Jeg sank i knæ og tog den i munden i døråbningen. Efter 5 minutters sut trak han mig op i håret og viste mig hen på sengen. Uden nogen snak stak han for første gang sin pik op i mig, Jeg kom i en kæmpeorgasme efter kort tid og var bange for at du havde hørt mine små skrig. Din onkel kom oppe i mig og jeg kunne mærke at sprøjtede meget. Han forlod mig og jeg lå nu tilbage på sengen fuldstændig mast, men jeg vidste at jeg endnu ikke var færdig. Jeg kaldte på dig og du kom hurtigt ind til mig. Jeg lå og kælede for min fisse, da du kom ind og prøvede at holde din onkels safter inde i mig selv.
”sæt dig over mit bryst, så jeg kan sutte dig stiv” sagde jeg
Du satte dig op på mit bryst og jeg tog din slappe pik i munden.
Efter noget tid sagde du ”Det varme bad hjalp ikke. Jeg kan ikke få den op”
”Åh nej” sagde jeg ”Jeg trænger sådan til at komme”
Du kravlede frivilligt ned mellem mine ben og sagde ”Gud ja, så våd har du da aldrig været før”
Du legede med dine fingrer i min våde fisse og da du lagde tungen til fissen gøs jeg af skræk for at du opdagede noget. Men du sagde ikke noget, men slikkede villigt alt hvad du kunne. Jeg kæmpede for at holde din onkels safter i mig så længe som muligt, så der kun kom lidt ud ad gangen. Men slikke har du altid kunnet, så efter noget tid kom jeg i en lang orgasme, og måtte give slip på de sidste af din onkels safter, som nærmest skød ud i din mund. Du slikkede overrasket videre.
Du lagde dig op til mig og kyssede mig. Jeg blev helt liderlig igen af at smage din onkels safter fra min mands tunge.
Jeg lagde mig ned mellem dine ben og prøvede endnu engang at sutte dig stiv. Jeg lod en finger lege med dit røvhul, som din onkel også havde foreslået. Jeg kunne mærke en reaktion, så jeg gjorde min finger våd med din onkels safter fra min fisse og stak den forsigtigt op i dit røvhul. Det gav en reaktion. Din pik stod nu lige ud og jeg suttede mens jeg fingerbollede dig i røven. Det tog ikke lang tid før du kom i min mund. Jeg slugte det hele, og kravlede op til dig. Du prøvede først at undgå mit kys, men jeg insisterede og du smagte nu også dine egne safter.
Vi faldt i søvn.
Næste morgen var der morgenmad, og mens brudeparret pakkede gaver op, sneg din onkel og jeg os op på vores værelse, hvor han gennemkneppede mig.

”åhhhhh ”lød det oppe fra Tina, som kom i en kæmpe orgasme.
Efter hun var kommet sig talte vi lidt om hendes fantasi.
”Hvad ville du sige til at det blev virkelighed, altså at din onkel blev min elsker” spurgte hun
”Uhh, det er en farlig tanke. Den er ekstrem fræk, men tænk hvis det blev opdaget” sagde jeg.
”Ja, så ville du jo blive en sådan hanrej som du elsker at læse om på nettet. Altså en som alle vidste var hanrej” svarede hun.
”Ja, jeg tror at min mor og far ville blive lykkelige over at vide at deres søn tillod sin kone at kneppe hans egen onkel” sagde jeg med et grin.
”Ja, og at han også blev brugt af hans egen onkel fra tid til anden” sagde hun med et grin. ”for det ville også være en del af forholdet” sagde hun videre.
”Ja, det gør det kun mere farligt” sagde jeg.
”Kunne du ikke tænke dig, at ligge på knæ foran din onkel med hans pik i munden, mens jeg kiggede på” spurgte hun frækt.
”Jo i fantasien, men jeg ved ikke om virkeligheden. Men jeg har vel ikke noget at skulle sige, når det kommer til stykket” sagde jeg.
”Nej faktisk ikke, men jeg ville lige høre din mening. Jeg ved at din onkel ligger derhjemme nu og fantasere om mig. Hvis han kommer med et tilbud, vil det fortsat være et krav at han siger det direkte til dig, samt at jeg skal være den dominerende den første gang, hvorefter han bliver vores fælles Herre derefter” sagde hun.
”Du leger med ilden, men hold kæft hvor er det frækt, Frue” sagde jeg
”Hun kyssede mig og sagde ”Jeg elsker dig enormt meget”
”Jeg elsker også dig mere end nogensinde før” svarede jeg.
”Jeg vil se dig onanere dig selv” sagde hun.
Jeg satte mig på knæ og kom snart efter i en kæmpe udløsning over Tina fisse, men jeg kom selvfølgelig selv til at slikke hende ren.

porno med danske piger