Knepper min søns bedste ven bag hans og min mands ryg

Mit navn er Thea, jeg er 37 år gammel og har haft det sjovt med min søns bedste ven bag hans og min mands ryg. Jeg har bryster i G-størrelse, som min søns ven og mand er helt vilde med. Jeg har stadig en ret flot stor rund bagdel og slank. Både min søn og hans ven er 16 år. Min søn hedder Alex og hans ven hedder Noah. Noahs en heldig teenager, da han har en ret anstændig størrelse pik på 18 centimeter. Alt dette er muligt, fordi de begge er gode venner, og at jeg også er tæt på Noahs mor.

Det hele startede en dag, hvor Noahs mor havde spurgt mig, om jeg kunne hjælpe hende og hente ham fra hans bedstemors hus, jeg sagde selvfølgelig ja og hoppede ind i bilen for at hente ham. Han var selvfølgelig ret overrasket over at se mig hente ham, men sprang gerne ind. Det var en lang tur tæt på Alex, da trafikken var langsom. Vi havde det sjovt med at snakke og lytte til noget musik. Jeg har altid holdt af Noah. Han er en smuk fyr for sin alder og også ret moden!

Da vi var omkring 20 – 25 minutter inde i bilturen, ville han have, at jeg stoppede når jeg kunne komme til det, fordi han ville fortælle mig noget. Jeg så ikke det store problem i det, da vi ikke rigtig havde travlt, så jeg drejede ind på den kommende parkeringsplads, der var ikke mange biler der på dette tidspunkt. Efter at jeg stoppede bilen, så Noah en smule nervøs ud og spurgte mig til sidst, om jeg ville ud og spise middag med ham. Jeg tænkte virkelig ikke så meget over det, sagde ja tak med glæde! Derefter fortsatte vi på vej hjem, og Noah virkede endnu mere rolig nu end før.

Et stykke tid senere kom dagen for, hvornår jeg skulle til middag med Noah. Jeg valgte at bære en ret stram fancy sort kjole og have bare min normale makeup på. Heldigvis var hverken min mand eller søn hjemme på det tidspunkt, da de ville undre sig over hvad jeg havde gang i. De car taget på telttur hvor de skulle fiske.

SEX I DAG?

Vi havde valgt at mødes på en restaurant lige uden for byen, faktisk ret hyggeligt sted. Da jeg kom dertil, var Noah allerede ankommet og ventede ved bordet. Vi havde lige sat os ned, fået vores mad og snakket lidt. Noah spurgte så, om jeg ville have noget imod at komme over til ham i et stykke tid, da hans mor ikke ville være hjemme i flere dage. Jeg havde ingen problemer med det, da min familie heller ikke ville være hjemme, så havde ikke noget bedre at lave.

Da vi ankom til Noahs hus, virker han straks meget mere selvsikker, da vi endelig gik ind ad døren, tog han fat i mig om livet og krammede mig, fortalte mig, at han havde det fantastisk. Jeg var bestemt enig og blev lidt forvirret over dette, så jeg begyndte at rødme mens jeg fnisede… han fortsatte med at kalde mig smuk, især for min alder og især sammenlignet med sin mor og hendes andre venner. Jeg blev bestemt meget glad og varm af disse komplimenter og tog bare imod dem. Vi satte os ned på hans sofa og så nogle dumme romantiske komedier, efter et stykke tid begyndte jeg at føle noget… Jeg blev ret tændt af at kigge på Noah, jeg kunne se han også tjekkede mig ud, mens jeg sad i sofaen . Jeg spurgte, om han ville give mig lidt massage, og han sagde ja selvfølgelig. Men før han nåede at sætte mig bag mig, rejste jeg mig op og satte mig i hans skød! Han begyndte selvfølgelig at føle rundt på min krop, og jeg elskede det. Han bemærkede dette og begyndte langsomt at mærke mit store milf-bryster. Det tog ikke lang tid, før tingene begyndte at gå stærkt…

Få minutter efter bad Noah mig følge ham, og det gjorde jeg. Han førte mig til sin mors seng, og jeg vidste med det samme, hvad vi skulle lave!
Der gik lige et par sekunder, før vi var klædt af og klar, så jeg skubbede ham ned på sengen og kravlede oven på ham. Jeg valgte så at placere mine bryster omkring hans pik og give ham en bryst-job, mens jeg slikkede spidsen af ​​hans pik. Til sidst kom han ud over mine bryster, jeg kunne ikke lade være med at smile! Jeg var allerede så utrolig våd, at jeg bare klatrede oven på ham og begyndte at ride på ham. Det tog lidt at tilpasse sig hans størrelse pik, der også var ret tyk, men det tog ikke for lang tid da jeg var sjaskvåd. Til sidst red jeg på hans store pik hurtigt og hårdt og lænede mig ned for at lade ham lege med mine bryster. Han kørte rundt med dem, og han suttede på dem som en sindssyg! Næsten som om han troede, at der stadig var noget mælk derinde!

Til sidst skiftede vi stilling, primært missionær, da han ville se mine bryster hoppe. Lad os bare sige, at jeg aldrig er blevet banket så hårdt, wow den knægt kan kneppe!! På dette tidspunkt havde han fået mig til at komme flere gange, men da han kom tæt på, lod jeg ham bare afslutte inde i mig, da jeg var ligeglad. Han lavede nogle finaleskub og skød til sidst sin ladning langt op inde i mig.

Det har nu stået på i 2 måneder, vi har kneppet, når vi begge har tid og vi når normalt flere runder. Men jeg er nu blevet gravid med Noahs barn. Han vil have mig til at beholde det og flytte ind hos ham, da han har planer om at flytte ind i en lejlighed længere væk for at studere, og jeg overvejer det…

porno med danske piger