Min kusines veninde

Nå da da sagde hun, har du prøvet noget med piger Mathias? “nej ikke så meget” stammede jeg. hun tog min pik ud af underbukserne og ind i munden…

Min første rigtige sexoplevelse. Det var da jeg var ca 15år, havde lige fået ferie fra skolen. Min kusine Jenny skulle bo hos os til hun fik en lejlighed. Da hun var gået fra manden.

Jenny var meget smuk, dejlige bryster, lyst hår og altid glad, jeg havde værelse lige over for toilettet og hver morgen når de gamle var taget på job skulle Jenny i bad, hun havde bare en badekåbe på nogen gange var den ikke lukket foran så man kunne se hendes krop. Jeg lagde mig inde i sengen og legede med min stive drengepik, sådan gik de første par uger, så skulle min far og mor på ferie en uge, jeg skulle have været på ferie hos min fætter men Jenny sagde at jeg da bare kunne blive, nu var der jo en der kunne lave noget mad og sådan noget til mig så jeg bestemte mig til at blive ved Jenny.

Samme aften som de var taget afsted kom Jennys veninde Kirsten hun spiste ved os jeg tog hen til nogle venner men tog tidlig hjem og fantaserede om Jenny. Da jeg kom hjem sad de i stuen og hyggede sig. Jeg gik ind på værelset læste lidt i en rapport og faldt i søvn.

SEX I DAG?

Jeg vågnede og skulle på toilet, jeg hørte nogle mærkelige lyde fra soveværelset jeg listede derhen og kiggede forsigtigt ind af sprækken. Der lå Kirsten med røven lige mod mig og slikkede Jenny mellem benene. Jeg kunne ikke lade være med at lege med min nu stive pik. Kirsten vendte sig så Jenny kunne slikke hende samtidig jeg ved ikke hvor længe jeg stod og nød det jeg sprøjtede i mine under bukser og gik på toilet og i seng bagefter.

Næste morgen var Jenny meget glad hun sang højt ude i køkkenet, jeg stod op og gik ud til hende, Kirsten sad ved bordet bare i badekåbe og Jenny havde kun trusser og bh på.

“God morgen syv sover” sagde Kirsten jeg satte mig hurtigt ved bordet de skulle jo ikke gerne opdage at min pik var begyndt at blive stiv. Kirstens badekåbe var gået op så det ene bryst var helt synligt,jeg tror hun havde bemærket mine øjne på hendes bryster, hun gjorde ihvertfald en bevægelse så de blev mere synlige samtidig med at hun flyttede benene fra at ligge over kors til hun bare sad med let spredte ben, hun havde ingen trusser på.

Jeg var ved at gå til af liderlighed, jeg havde ikke en gang opdaget at Jenny havde fået tøj på. Hun sagde til os at hun lige ville handle lidt ind til i dag, så der ville nok gå noget tid inden hun kom igen. Hun var ikke mere end ude af døren før Kirsten spugte om jeg kunne lide hendes bryster jeg stammede at det kunne jeg da. Hun lod badekåben falde helt af og bad mig om at rejse mig. Jeg var ikke glad for det men hun blev lidt vred og sagde det i en hård tone.

Jeg rejste mig og min pik stod lige ud i mine underbukser “Nå da da” sagde hun “Har du prøvet noget med piger Mathias?” “nej ikke så meget” stammede jeg. hun tog min pik ud af underbukserne og ind i munden, hun nåede næsten ikke at sutte på den før jeg sprøjtede, hun lukkede bare munden om den og slugte det hele, hun fortsatte bare med at sutte så den var stadig stiv. hun rejste sig og bukkede sig ind over bordet. “kom op i mig Mathias” Jeg gik om bag hende og pressede pikken mod hende men ramte ikke.

Kirsten tog om min pik og førte den mod sin fisse jeg gled bare helt op i hendes varme våde fisse. jeg kneppede vildt og sprøjtede igen oppe i hendes fisse. Hun skubbede mig væk og sagde at jeg skulle slikke hende. Hun pressede mit hoved mod sin fisse, hun flyttede mit hoved så jeg slikkede lige der hvor hun kunne lide det, hendes ben strammede om mit hoved og hendes krop begyndte at ryste vildt. Da hun var faldet lidt til ro rejste hun sig og sagde at jeg ikke skulle sige det her til Jenny. Det skulle være vores hemmelighed.

Det var min rigtige første sexoplevelse Med Kirsten, og faktisk har det været min bedste sexoplevelse i 2 år nu…

porno med danske piger