Min piges perverse voldtægtsfantasi (NSFW)

Dette er en fantasi min kæreste skrev til mig en aften efter vi havde delt rigelige mængder rødvin, og jeg havde opfordret hende til at skrive en pervers fantasi.

Det skal først siges at min kæreste hedder Anne Dorthe, er 29 år, med langt blondt hår med lyse striber, 175cm, 60kg, store C-skåls bryster, der hænger ret meget og en velformet stor røv. Hendes ansigt er smukt og hun er ekstremt liderlig og fantasifuld. Dette er hendes mest perverse fantasi.

Jeg er lige kommet fra arbejde på advokatkontoret og det er mørkt udenfor. Jeg er i mit kontordress som består af højhælede Magli sko, sorte strømpebukser, en sort nederdel der går til ca. midt på min lår, en fersken farvet satin skjorte, let gennemsigtig så man kan ane min sorte blonde BH (du ved jeg elsker at pirre de mandlige kolleger !) og minutiøse sorte g-strengs trusser. Mit hår er sat op i en smart frisure med tjavser med foran ansigtet, jeg har masser af Shiseido parfume på, min lange perlekæde og perlearmbånd og mit rolex-ur. Make-uppen sidder stadig perfekt ligesom den knaldrøde læbestift.

Du er på forretningsrejse og har været væk i snart en uge og jeg er efterhånden meget trængende efter sex, men du kommer først hjem om et par dage. Jeg tager mig et glas dejligt kølig hvidvin for at slappe af ovenpå en travl og stressende dag på advokatkontoret. Jeg sidder i sofaen og blunder lidt…….pludselig vågner jeg med et sæt, jeg synes jeg hørte en lyd af splintret glas fra køkkenet. Jeg er bange og spørger lavt ”Er der nogen ?”. Da ingen svarer tænker jeg det nok bare var en drøm men går alligevel ud i køkkenet for en sikkerheds skyld. Jeg er kun nået et skridt ind i køkkenet før en hånd tager mig hårdt om livet. Jeg skriger højt og får en svidende hård lussing og en hånd holder mig for munden. En stemme siger samtidig med at noget koldt presses ind imod min kind, ”et ord og du er død”.

Lyset bliver tændt, jeg glipper med øjnene og ser direkte ind i et par mørke øjne, ansigtet er skjult af en elefanthue. Jeg bliver stadig holdt hårdt om livet og munden bagfra. Jeg skælver af angst og mærker koldsveden løber ned fra mine armhuler. Manden foran mig er høj og kraftig og han siger, ”nej dog, der var jeg sgu heldig, sikken en flot overklassedulle, dig skal jeg nok få sjov med”. Han beder mig om at adlyde hvert et ord hvis jeg vil undgå at blive dræbt, og beder mig om at sætte mig på knæ. Jeg gør mekanisk som han siger, nu slipper han min mund og tager brutalt fat i mit lange hår og vikler den op og så tager han mig i mit lange lyse hår og tvinger mit ansigt bagud.

SEX I DAG?

Manden stikker et sort stort geværløb ind min mund og siger”slik det som var det en pik”, jeg er så bange at jeg tisser i bukserne og mærker hvordan urinen løber ned af mine lår og pibler ud gennem strømpebukserne og danner en stor sø på klinkegulvet. Han opdager det og griner og siger vulgært ”Hvad helvede pisser du på dit eget gulv”, imens slikker jeg på det kolde geværløb og mærker hvordan det bliver presset helt ind i munden på mig. Mine tænker er uklare…bare han vil få det overstået tænker jeg…men han viser ikke tegn på travlhed, tværtimod.

Nu bliver geværløbet fjernet og jeg mærker en stor smerte da han hiver mig op i mit hår. Han kigger hånligt på mig og siger ”kan sådan en rig kælling li’ rigtige mænd”. Han stinker af sved og da hans mund nærmere sig lugter jeg også stanken af alkohol. Han prøver at kysse mig, men jeg vender ansigtet bort. Som straf knalder han mig en lussing så mit ansigt flyver til siden, og værst af alt; han spytter mig I ansigtet, en stor klat der rammer min mund og mine kinder.Nu siger han at han vil se mine patter, og tager et stykke reb og holder min arme og binder den på ryggen af mig. Han tager fat i kanten på min skjorte og flænser den op så knapperne flyver til siden. Jeg står nu foran ham, og føler mig sårbar kun iklædt BH på overkroppen. Han kigger begærligt på mine bryster og begynder at gramse på dem og løsner BH’en. Han gramser videre på mine bare bryster og bider hårdt i brystvorterne , mens jeg skriger af smerte AAAAAAAAAVVVVV. Han kommenterer hele tiden mine bryster, kalder dem; ”sikke nogle kæmpepatter, nogle store hængende yvere”.

Pludselig siger han med et bestemt tonefald, ”ned på knæ mær, gå hen af gulvet og lad mig se dine hængepatter gynge”. Jeg gør som han siger og ryster dem godt, så de gynger frem og tilbage og slår imod hinanden, for at tilfredsstille ham, så han ikke vil gøre mig noget. Nu bliver jeg hevet op i håret igen, og han siger at jeg vist er en rigtig fræk pikliderlig kælling.

Han snuser som et dyr til mig og dufter min parfume, og slikker mig op af halsen. Jeg kan mærke der er ved at ske noget med mig jeg ikke troede muligt, jeg er ved at blive godt liderlig !!!! Jeg mærker den velkendte dunken mellem benene. Han begynder nu at rage mig mellem min ben og opdager lynhurtigt at jeg er våd, og jeg udstøder et dybt suk da han fingre finder min nu opsvulmede klitoris. Jeg skammer mig sådan over at blive liderlig, men hans primitive adfærd, brutalitet og ord får mig til at føle mig som en rigtig lille billig luder og det tænder mig.

Han er nu helt vild i øjnene, løsner mine hænder og kaster mig nede på gulvet, hiver nederdelen op over mine hofter, flænser mine dyre g-strengs trusser itu og uden tøven banker han sin pik op i mig. Jeg skriger højt ÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHH JAAAAAAAAHHHH Pikken føles enorm men den glider helt op i første stød fordi jeg er så våd. Han tager fat om mine hofter og puler mig hårdt bagfra. Han kommer op i min kusse næsten med det samme og jeg kommer med ham i en vild orgasme, jeg sanser intet, min hjerne eksplodere og jeg kaster ansigtet fra side til side og mit lange lyse hår flagrende rundt. Han rejser mig op, jeg er flov og skammer mig, men jeg er stadig ekstremt tændt.

Vi omfavner impulsivt hinanden ømt og tungekysser længe og dybt. Han lugter af sved, tobak og sprut men det ophidser mig kun yderligere. Jeg elsker ham i det øjeblik og nyder vores tungers leg. Jeg tror det er overstået nu, men pludselig skubber han mig bagover og holder fast i min lange perlekæde der sprænger og perlerne flyver rundt og jeg lander på gulvet. Han kigger hånligt på mig og siger ”du skal ikke tro på kan smigre mig, din lille mær”. Han virkede fast besluttet på at ydmyge mig så meget som muligt, men også det tændte min glødende kusse.

Han vendte mig om, og rev dugen af spisebordet så vaser, tallerkener og glas fløj rundt i stuen og splitredes. Derefter kastede han mig hensynsløst op på bordet så min røv strittede op over bordkanten. Han tager sit bælte af og jeg ved hvad der venter og kan næsten ikke vente. Han fortæller mig at jeg skal fortælle hvad jeg er. Jeg fanger hurtigt ideen og siger; ”jeg er en fræk tøs..så falder slaget meget hårdt og jeg får tårer i øjnene af smerte….jeg er en pikgal dulle…endnu et slag….jeg er en rig utro mær….AAAAVVVV…..jeg er en billig luder…..AAAVVVVV…..jeg er en dum blondine….AAAAVVVV…..jeg har store hængepatter….AAAAAVVVV….jeg ELSKER DIG skriger jeg.

Han griner og siger at vi nu skal op at forsætte i ægtesengen….

porno med danske piger