Hjemmerøver binder ægtemanden og knepper konen

Hjemmerøver binder ægtemanden og knepper konen

SPAR MANGE PENGE

Ægtepar bliver overrasket af indbrudstyv.

Det skulle havde været en hyggelig aften hjemme i sofaen med god rødvin, men pludselig bliver den gode stemning afbrudt af en hjemmerøver der står i ægteparret stue med en pistol.

Tyven ser sit snit til at stjæle noget fisse af den lækre hustru, han får hurtigt manden lagt ned og bundet, så beordre han konen til at smide tøjet og sutte den af på ham, alt imens hendes mand sidder bundet og kigger på!

SEX I DAG?

Hustru bliver tvunget til sex med hjemmerøveren

Konen bliver beordret til at ride tyven mens hendes mand ser på, han ser hvordan den fremmed mands pik indtager hendes fisse, igen og igen køre pikken ind og ud af den fisse som ægtemanden troede kun var forbehold ham…

Men banditten er slet ikke færdig med hende og han leg endnu, hun skal kneppes i røven og manden skal tvinges til at indvie hendes huller i hendes første trekant, med en pik i både fisse og røv..!

Læs sexhistorier med kriminelle og deres ofre

Læs danske mænds og kvinderes beretninger om mødet med en indbrudstyv eller hjemmerøver hvor sex bliver en del af røverriet. Der er også rå fortællinger med banditter, rocker, tyve og politi.

Hård sex med tyve og hjemmerøver (fiktion)

porno med danske piger