Min søster

sexarkiv_med_danske_pornofilm gratissex_dk.jpg BEDSTE TILBUD PÅ SEXLEGETØJ

Jeg gik hen til henne og tog henne på røven hun fik et sjok og sagde lad være med det men jeg blev ved og efter fulgte det med at jeg rev henne i håret…

Hej min fortælling handler om den gang jeg var 17år gammel den bedste tid for enhver dreng når det handler om sex. Jeg havde den kæreste som jeg stadigvæk har i dag. Min historie er om voldtægt utroskab og incest.

Min søster der hedder Gitte skulle have malet sin lejlighed og jeg hjalp, min søster er 8år ældre end mig selv flot figur dog små bryster en dejlig glat kusse 😉 og netop denne dag, denne fredag skule ske det var blevet sent og vi var gearet op og enige om at vi skulle have nogle øl og så i byen min søster og jeg har et godt forhold også den dag i dag. Gitte gik i bad og jeg drak min anden øl mens jeg kikkede efter noget af mit tøj i en skuffe der fandt jeg den dildoen der sener blev en brik i nattens eskapader, jeg tog den op og mærkede hvor dan min pik blev stiv hurtig lagede jeg den klar i min side af sengen, lidt efter kom min søster nøgen ud af badet og sagde skal vi gå ok sagde jeg og gik i bad da jeg var færdig kunne jeg høre min søster snakke med min kæreste så jeg blev i badet og spillede min pik. De sagde farvel og jeg kom ud med min stive pik i hånden, min søster var stadigvæk nøgen. Jeg gik hen til henne og tog henne på røven hun fik et sjok og sagde lad være med det men jeg blev ved og efter fulgte det med at jeg rev henne i håret og fik henne ind på sengen hun skreg at jeg skulle lade være men jeg blev ved med at klap henne i røven mens jeg prøver at sprede Hennes ben hun kæmper længe men til sidst får jeg pressede min pik op i henne og jeg pumper Hennes kusse hårdt den bliver hurtigt driv våd hun skriger at jeg skal stoppe mens hun stønner om mere, hun skriger pludselig sin orgasme ud i luften mens jeg sprøjter min sperm op i henne jeg vender henne om hun er helt slap i kroppen og siger ikke mere stop nu vær sød at stop nu men jeg finder dildoen frem og begynder at kneppe henne i røven med den hun skriger ja knep mig knep mig hårdt, hårdt klapper jeg henne i røven og siger hold kæft og presser dildoen i bund og knepper henne med en øl flaske Mens jeg vender mig om så mine nosser ligger ved Hennes mund jeg befaler henne til at slikke mig i røven og mine nosser hun adlød ikke !!!! Så måtte jeg straffe henne eet par hårde lussinger hvor efter jeg hentet mine snørebånd fra mine sko da jeg kom tilbage var hun sq ved at tøj på så jeg rev henne i håret og smed henne hen på sengen og binder soen fast til sengen så hun ligger på maven jeg havde også taget en plastik bøjle med som jeg straks slår henne i røven med. Så kommer klasse 1 ideen jeg begynder at give henne finger så 2, 3 hele hånden men hun er helt færdig hun ligger blot som en Lola dukke så jeg stopper Lægger mig til at sove jeg vågner så et par timer efter der er nogen der rør mig i røven Gitte er sluppet fri og hun ligger nu og slikker min pik mens hun finger knepper min røv min kæreste er sq også kommet hun bider mig i min brystvorter Shit de har bundet mig!!! De ser jeg er vågnet og begynder at grine…. Men det er en helt anden historie….

SKRIV HVAD DU MENER!