Min tid alene

SPAR MANGE PENGE

Jeg tror jeg lukkede øjnene, både fordi det var forbudt, og fordi det var dejligt at mærke hundens tunge, men jeg ville helst ikke se hvad det var…

Som I måske husker har jeg med vilje tisset i bukserne og lagt mig på en hynde i kælderen og onaneret. Bagefter faldt jeg i søvn, men vågnede dog ret kort efter.
Jeg ved nu hvad der vækkede mig, men dengang var jeg slet ikke bevidst om det.
Jeg lå på siden, i en tynd sommerkjole, som var trukket helt op om livet, den var noget våd, men ikke så våd som mine trusser, de var nu ret kolde og jeg havde ubevidst taget dem af i søvne.

En lidt kold og lidt mærkelig fornemmelse på min numse var vist det jeg først var bevidst om.
Jeg havde jo ikke noget over mig, det generede mig nu ikke, for jeg vidste jo at jeg var helt alene, men hvad var det nu for en underlig fornemmelse. Jeg vendte mig om på den anden side, og et øjeblik efter var følelsen der igen.

Jeg fornemmede at kjolen ikke dækkede min numse, og troede vel at det trak eller noget i den stil, og jeg forsøgte at glatte kjolen ned over min numse. Ved det opdagede jeg pludselig hvad det var der pustede på mig, det var Rufus, min 4 år gamle labrador, som stod med snuden helt nede ved min ende. ”La´vær Rufus” Jeg skubbede den lidt væk og lagde mig på ryggen, fik alligevel ikke kjolen på plads, nu vidste jeg jo hvad det var og jeg begyndte så småt at vågne.
Rufus trak sig nok lidt tilbage, og jeg faldt hen igen.
Lidt senere var den der igen, tættere på, denne gang, og nu ved min fisse. Jeg sagde ”Gå væk” og lagde selv hånden på min fisse igen. Kørte fingrene lidt rundt i hårene, og kunne stadig fornemme dejlige fornemmelser og lyst til at lege videre med mine lege, og samtidig en stærk tissetrang.

Rufus blev ikke skræmt væk denne gang, han slikkede mine fingre – dem der dækkede fissen, og jeg tænkte på at det var da heldigt, at jeg havde dem der, for ellers ville hunden have slikket mig direkte på fissen.

Jeg kørte en finger over klitoris, og lå og planlagde, at nu skulle jeg op og have et par tørre trusser på, og så op og ligge i solen og tisse og hygge mig.

Rufus kom igen og slikkede mine fingre, og det slog mig, at den nok godt kunne lide den lidt salte smag af urin, som uden tvivl både var på mine fingre og på det bagved, så jeg lod den slikke mig på hånden.
Jeg kælede for mig selv, og nød ubevidst den kærlige behandling af min mine fingre, som samtidig kærtegnede min klitoris og mine skamlæber.

SEX I DAG?

Jeg blev mere og mere modig, og mere og mere nysgerrig efter at se hvad Rufus kunne finde på, så lidt efter lidt trak jeg hånden til mig. Ville hunden fortsætte med at slikke mine fingre, og følge dem på vejen op ad min mave, eller ville den blive og slikke videre på …. Jeg turde slet ikke tænke tanken til ende.
Rufus opdagede slet ikke at jeg flyttede fingrene skal jeg hilse og sige. Smagen var jo sikkert også meget kraftigere der inde bagved, den slikkede i hvert fald godt til.
Til at begynde med nærmest på siden af skamlæberne, den nærmest hev i min hårpragt, da dens ru tunge tog lange slik nedefra og opad. Det var bestemt ikke nogen ubehagelig fornemmelse, Men tabu var det og ikke noget man gjorde.

Jeg tror jeg lukkede øjnene, både fordi det var forbudt, og fordi det var dejligt at mærke hundens tunge, men jeg ville helst ikke se hvad det var.
Rufus fortsatte ufortrødent, og om det var mig der ændrede min stilling lidt, eller det var hunden der slikkede anderledes ved jeg ikke, men nydelsen blev stærkere og stærkere, og tungen nærmede sig min klitoris.
Det kom som et lyn da den første gang ramte. Fornemmelsen af den enormt lange og run tunge hen over min i forvejen hårde lystknop fik mig til at sitre. Og det fortsatte jo, jeg husker jeg åbnede øjnene og løftede overkroppen, så jeg kunne se, og Rufus ænsede ikke andet end at slikke løs i min fisse, og som mange mænd jo nok har erfaret fremme god slikketeknik væskeproduktionen i det område, så jo mere den slikke væde af, jo mere kom der til, for hundens slikketeknik fejlede bestemt ikke noget.
Behøver jeg sige, at jeg i løbet at få minutter tog min kjole af, og krammede vildt mine bryster, mens hunden gav mig den skønneste orgasme jeg havde fået i lang lang tid.

Da orgasmen kulminerede blev jeg hurtigt og meget tydeligt klar over hvad det var det skete. Jeg røg op, og sendte Rufus op af kælderen. Flyttede straks madrassen op i haven, og gik – stik mod mine planer på toilettet for at tisse. Bondeanger – rigtig god gammeldags bondeanger kom over mig – den slags kunne man altså ikke. Nu var jeg kommet for langt ud, når jeg begyndte at have sex med min hund. Et var at gå og tisse her og der, men hunden. Nej nu gik det for vidt. Det skulle aldrig ske igen.

Jeg lagde mig ud i solen i en lille bikini, lå og læste i en bog, og ind imellem var det altså svært at holde tankerne fra det der lige var sket, selv om jeg egentlig helst ville.
Jeg følte stadig anger over at ”benytte” hunden på den måde, ”udnytte” var jeg lige ved at kalde det i tankerne.
Men det varede nu ikke længe før jeg fik så meget realitetssans tilbage, at jeg erkendte, at det var af hundens egen fri vilje den slikkede på mig og at den sikkert slet ikke fornemmede det seksuelt som jeg gjorde, så udnyttelse af dyret var der vist på ingen måde tale om.

Teen, øllene og de drinks jeg havde fået tidligere på dagen gjorde stadig sin virkning, jeg skulle tisse hele tide.
Jeg havde også taget en kande saftevand med ud i solen, helt uden bagtanker, men det skulle jo alligevel ud.
Efter lidt tid begyndte den lyst at melde sig igen sammen med tissetrangen, og i mine bikinitrusser ville der jo ikke ske noget, så jeg gav efter for trangen og tissede bare mens jeg lå på ryggen der i solen. En våd plet bredte sig ud over mine trusser og dannede en stor mørk skjold, og en mindre sø på madrassen.

En dejlig fornemmelse bredte sig lidt efter lidt i min krop. Ophidselsen vendte umiskendelig tilbage, og selv oplevelsen med Rufus virkede nu som et kuriosum frem for en pinlig hændelse. Orgasmen havde være påfaldende kraftig og god.
Ind imellem tænkte jeg på, at det ville være dejligt at prøve igen, men jeg turde alligevel ikke kalde på hunden.
Men begyndte stille at ligge og ”planlægge” hvordan resten af dagen skulle blive lækker og våd.

Da jeg ikke kunne holde til mere sol, gik jeg ind og gik i bad. Bruseren kom på overarbejde, og jeg gav mig selv en dejlig orgasme med strålen rettet direkte mod klitoris. Så stod jeg ud af bruseren og tørrede mig og gjorde mig i stand. Hvorfor ved jeg ikke helt, men jeg havde lyst til at gøre mig smuk i aften. Jeg tog sminke på, øjenskygge og læbestift og tog et sæt lidt raffineret og flot undertøj på, som jeg længe havde haft lyst til at tisse i. Så fandt jeg en pæn og nydelig buksedragt, som jeg alligevel aldrig brugte, for jeg vidste, at den nok risikerede at blive våd.

Jeg gik i kælderen igen, og fandt en god flaske vi, og gik så op og ringede efter en pizza, havde lyst til at spise en bedre middag, men gad ikke lave den og havde vel ikke råd til at gå ud.
Jeg gik og nød vinen og ventede på pizzaen. Da den kom satte jeg mig igen ud på terrassen og følte, at jeg spiste et herremåltid og nød en rigtig god flaske vin til. Havde det virkelig dejligt med mig selv nu. Rufus fik en ekstra portion aftensmad.

Jeg har altid drukket vand til vin, og således også den aften. Ikke bare for at skulle kunne tisse, men så alligevel.
Efter en halv times tid måtte jeg erkende, at nu kaldte naturen igen. Jeg var færdig med at spise, og jeg sad bare og drak vinen og et glas vand, og vidste, at når blæren var tilstrækkelig fyldt ville den bare løbe over, og det passede mig egentlig ganske fint
Jeg prøvede virkelig at se hvor længe jeg kunne holde mig, og da jeg ikke kunne mere løb det simpelthen bare ned af mine ben og plettede min buksedragt hele vejen ned, samtidig med at der dannedes en sø på fliserne under mig. Rufus så det og flyttede sig lidt væk. Altså var han ikke bare interesseret i tis.

Jeg blev siddende, 3-4 gange i løbet af tenen tissede jeg i bukserne uden at skifte, og jeg var temmelig våd og vildt ophidset til sidst. Min plan blev fulgt, og da jeg skulle i seng smed jeg tøjet til vask, efter at have nydt synet længe i det store spejl i soveværelset. Jeg tog et par bomuldstrusser på i seng, lagde et stykke plastik under lagenet og gik bare i seng. Ville ønske, at jeg kunne tisse i sengen i søvne, noget jeg aldrig havde prøvet.
Jeg faldt i en dyb drømmeløs søvn godt tilfredsstillet og lidt beruset. Vågnede først ved 7-tiden næste morgen, med våde bukser i en våd seng. Det gav mig virkelig voldsom tang til igen at onanere. Jeg gned først længe de våde bukser og tog dem så af og lå med benene vidt spredte og gned min klit. Jeg lukkede øjnene og lod tankerne drive, i takt med væskerne fra mit køn, og pludselig mærkede jeg igen fornemmelsen af våd varm ånde på mine lår. Jeg lod ham gøre det denne gang, og sørgede så vidt muligt for at nyde det hele vejen.

Bondeangeren var ikke væsentlig denne gang, realismen var stærkere, og jeg vidste nu, at hvis Rufus ville, var det nok ikke sidste gang han gav mig en dejlig orgasme.

porno med danske piger