Alene hjemme med min stedfar fra Afrika!

Min mor giftede sig igen, men er aldrig hjemme. Min nye stedfar, er en kæmpe taber i mine øjne. Han har flere gange prøvet at bestemme over mig og hvad jeg må have på.
I dag er min mor kørt op og besøge mine bedste forældre, hun vil være væk i 2 dage, så jeg er altså alene med min taber stedfar. HA glem det, jeg sniger mig sku ud til fest.

Jeg kommer stille ned af trappen, iklædt en alt for kort kjole og igen trusser.
Min stedfar sidder inde i sofaen med endnu en øl, den forbandet alkoholiker. Som jeg sniger mig igennem stuen med direkte retning mod hoveddøren, opdager han mig desværre. Selvfølgelig ville han nu skulle skælder mig ud, jeg må jo ikke gå i byen for mine for dem selv om jeg er 21 år gammel, ja det er ret lamt ikke? Jeg er rebel overfor ham og nægter at lade ham eller nogen anden bestemme over mig. Jeg kommer med mit ”du skal bare holde din kæft ” udbrud, men med et griber han fat om min hals og maser mig op mod væggen.

“Nu skal du lærer, hvad der sker med sådanne slemmer ludere tøser som dig, der ikke viser mig respekt.” Hans stemme er lige ved mit ører, og hans hånd stammer til om min hals, den anden hånd fører han ned mellem mine ben.

“Du har en dejlig lille fisse, den skal straffes ligesom dine luder bryster. Og jeg vil vædde med du ikke engang har en bh på” Hans ånde stinker langt væk af alkoholen og jeg kæmper alt hvad jeg kan imod ham.
Han tvinger mig ned på knæ, jeg skriger da jeg bliver chokeret. Han ser mig lige ind i øjnene i det han fisker sin grimme pik frem og stikker den i munden på mig.

SEX I DAG?

“Nu hvor din luder af en mor ikke er her, så er det jo dig den lille møgluder der må tilfredsstille mig.” Jeg kæmper imod men et slag rammer mig hårdt i på kinden.

”Sut den så din lille mær” hvæser han og begynder at lave kneppe bevægelser i min mund. Da jeg stadig intet gør, kan jeg se vreden i hans øjne.
” Nå så må jeg jo hjælpe dig lidt” hvæser han, idet han presser sin pik helt ned i halsen på mig så jeg ikke han få vejret. Det sortnede for mine øjne og lige før jeg forsvandt trak han sig ud. Jeg hostede og faldt ned på alle fire i et desperat forsøg på at få vejret. Han hev mig kort efter op i håret og kneppede endnu engang min mund.

Da han er blevet hård skubbede han mig endnu engang op af væggen med sin ene hånd med et fast greb om min hals.

Jeg mærkede hvordan han begyndte at leger med mine bryster. Jeg kom med små klynkende lyde i det jeg mærker hans små lette slag lige ved mine brystvorter, der i det sekund blev hårde imod min vilje. Jeg mærkede hvordan hvert et slag gjorde at de hoppede lidt.

Han begyndte skiftevis at nive og hiver og derefter at bider i mine brystvorter til jeg stønnede modvilligt. Han hev mig med hen til sofaen hvor han fandt et reb frem og begyndte at binde mine hænder op ryggen af mig, han tvang mig med over i køkkenet hvor han fandt en karklud, som han foldende sammen til en bold og proppede i munden på mig og afsluttede sit arbejde med gaffatape. Jeg var nu både bundet og kneblet helt igennem hjælpeløs. Nådesløst smider han mig over spisebordet.

Med et mærker jeg hvordan han lader pikken lege lidt lige ved min fisse og vildt tirrer min klit, før han brutalt trænger ind i mig, jeg forsøger at skrige, men ikke så meget andet end en klynkende lyd af nydelse slipper ud.

porno med danske piger