Mit liv som slavesæk hos streng herre der snød mig del.1

SPAR MANGE PENGE

Han urinere ned i slangen i halsen så han fylder min mave med urin. Jeg hostede lidt som straks afstedkom et pump mere og en ny stor stiv pik kom gennem ringgaggen…

Jeg havde i nogen tid skrevet sammen med en fyr på nettet, som glædede sig over at være den dominerende herre der bestemte over sin ven.

Efter nogen tid blev vi enige om, at jeg skulle på besøg hos ham en weekend, hvor jeg skulle opleve hvad det vil sige at være fyr hos en herre der bruger mig til hvad han har lyst til.

Jeg glædede mig meget til at besøge ham, ikke fordi jeg egentligt forventede noget særligt, men i håbet om at jeg lærte min herre bedre at kende og fik prøvet at være fyr som ikke måtte bestemme noget.

Jeg tog toget til Roskilde og tog en taxa ud til huset, hvor min herre tog imod mig med ordene: ”Gå ind af bagtrappen, og tag dig tøj af. Du skal holde kæft da jeg ikke vil høre et ord fra dig, ellers vanker der”

Jeg skyndte mig ind af bagtrappen, og stod hurtigt nøgen foran døren indtil herren. Jeg blev mere og mere usikkerhed, og tiden indtil han åbnede døren virkede som en evighed, men endelig stod herren i døren og med et hårdt greb om halsen førte han mig ind i et råt kældre rum hvor hans næste ordre var, “Du holder bare kæft og forholder dig i ro. Hvis jeg hører et ord fra dig, uden at jeg har givet dig lov, får du dit tøj på, og bliver smidt på gaden. Forstået?”

Da jeg ikke reagerede hurtigt nok tog herren, et smertefuldt greb om min hage og hals og spurgte om jeg nu havde forstået hvad han sagde. Jeg nikkede, forvirret og bange.

“Godt, læn dig forover så nosserne  hænger ned mod gulvet”

Jeg skyndte mig at gøre som han sagde og et stille smil plantedes på mine læber, da han med strips snørrede mine nosser  ind, så de skiftede farve til et rødblåt skær.

Herren gik hen bag et forhæng og kom tilbage med en stak stofsække. De var store og i et kraftigt sækkelærred. Jeg ville gerne protestere og spørge hvad han ville med dem, eller bare sige noget. Men frygten for han ville gøre alvor af sin trussel gjorde jeg forholdt mig i ro.

Han smilede og sagde “Du skal ned i sækken”. Jeg stillede mig ned  i sækken, der var stor nok til at nå til midt på min mave. Han pressede mine ben tæt sammen og udenpå sækken førte han strips stramt om anklerne så mine ben blev samlet fuldstændigt. Fødderne kunne næsten ikke bevæge sig, og mine  lår var presset tæt sammen og jeg var nærmest som en mumie.

Han lod mig stå på det kolde gulv, og jeg tænkte på hvad herren mere ville gøre ved mig. Han gik igen bag forhænget og kom tilbage med  en spidergag, som han pressede ind min mund og låste den fast med en hængelås så jeg ikke kunne få den ud  af min mund.

Han stillede sig foran mig, og tog endnu en sæk. “Husk, at hvis jeg hører en lyd fra dig, så er det slut”. Min puls steg, jeg var nervøs for hvad han ville gøre ved mig og for om jeg kunne undgå at sige noget. Han smed så en ny sæk ned over mit hoved, ned over brystet og ned til midt på mine lår.

Jeg trak vejret forsigtigt, og var bange for hvad der skulle ske og for at besvime på grund af kvælningsfornemmelserne i den kraftige sæk. Han satte strip om lårene og maven så jeg ikke kunne bevæge mig. Jeg stod totalt mumificeret og kunne mærke at der blev mindre luft i sækken over hovedet.

Jeg havde lyst til at sige noget eller råbe, men jeg viste at  på trods af gaggen ville han kunne høre hvis jeg ikke forblev i ro, så jeg lod ham fortsætte uanset jeg var bange.

Da luften var næsten ude af sækken tog han fat i mig og lagde mig ned på ryggen på det kolde gulv. Jeg gispede efter vejret i den stramme klamme sæk, små gisp var alt hvad jeg kunne få ud af munden, og jeg mærkede jeg blev mere og mere bange, uden at sige en lyd.

Pludselig mærkede jeg han skar et hul i sækken, der var lidt mindre end hullet i gaggen. Jeg tog med lettelse imod den skønne friske luft, og jeg trak vejret tungt og langsomt alt imens jeg rystede af angst og tårene løb ned af mine kinder.

Han satte hårdt sin hånd over min mund og hullet lod mig vide at han stadig ejede mig, og igen forsvandt luften i den klamme sæk.

Han satte sig tungt på brystkassen, og løftede hånden fra min mund så jeg igen kunne få luft og jeg gispede sultent efter vejret.

Herren kravlede op til mit ansigt, alt imens jeg bed et klynk i mig og fortrak ansigtet i smerte bag min sæk. Han pressede sin pik gennem hullet i sækken og gaggen ned i min mund og lukkede mig igen inde i et tomrum uden luft.

Han holdt længe sin store pik i min mund og bevægede den frem og tilbage og lod den kun komme ud i kort tid så jeg kunne bruge den smule luft som var i sækken. I sidste øjeblik før jeg panikkede helt, lod han mig få vejret et øjeblik, for så at fortsætte i hvad der føltes som en evighed.

Efter at jeg havde fået denne omgang flere gange var alt klampt og tårene løb ned af mine kinder, at imens jeg smagte snotten og der pludselig lød et brøl da han igen kom dybt i min mund, jeg hostede og spruttede da hans pik udvidede sig og tømtes i mig. Endnu en gang lod han den glide langt ind i min mund, hvor jeg måtte holde den han kom til sig selv og igen lod mig få vejret.

“Dygtig dreng” sagde han og rejste sig og lod mig blive liggende, grædende og rystende på gulvet. Jeg følte mig ensom, forladt og ulykkelig samt bange.

Da han kom tilbage klippede han et hul ud for min røv og nosser, hans fingre pressede han op imellem mine samlede ben, og pressede dem op i enden og ”kneppede mig”, mens han med den anden hånd tog hårdt fast om mine opspændte ømme nosser. Jeg ville skrige, jeg ville komme og alligevel trak jeg kun vejret tungt og et gispende klynk slap mine læber.

“Hold kæft sæk!” Hårdheden i hans stemme overvælede mig. Jeg sank ind i mit inderste, det sortnede for mine øjne og endnu en gang lod han sine fingre glide op i mig, og jeg rystede kraftigt jeg kunne ikke længere holde imod, og skreg alt imens jeg rystede og gispede, mens han gang på gang fortalte mig at min stemme og min krop var hans.

Han rejste sig og gik igen hen bag forhænget og kom tilbage med en analkrog, som han satte i min røv, og en tung kæde blev fastgjort til krogen og lænket som en halskæde om min hals.

Stripsene omkring mine ankler og lår blev løsnet og jeg blev rejst op og fik besked på at jeg nu skulle hænge billeder og redskaber op på væggen i kælderen, så mit værelse blev mere hyggeligt.

Jeg så at bag forhænget lå en stak bizarre billeder af slavedrenge og en masse forskellige piske, halsjern, kæder, reb og andre redskaber som i en bedre fangekælder. Jeg gik igang med at sætte tingene op på væggen. Men det var besværligt med kæderne og de fleste af mine bevægelser kunne straks mærkes i analkrogens påvirkning langt oppe i røven. Da jeg havde vænnet mig lidt til den, var det faktisk mere frækt end ubehageligt, at gå indelukket i 2 sække med en analkrog i røven.

Efter arbejdet var færdig, blev jeg ført ind i et andet rum i kælderen. Det var en tro kopi af en fængselscelle. Med en stålseng og wc i hjørnet.

Han fjernede sækken om fødderne. Derefter fik jeg fod, hals og håndlænker på. Han lænkede mig til en jernring i væggen, så jeg kun havde 2-3 meter bevægelsesfrihed fra min briks. Mine hænder var lænket bag på ryggen, så jeg ikke havde mulighed for at spille pik. Herren smækkede døren i og låste den forsvarligt: "Vi ses i morgen slavesæk. Sov godt!" Han forsvandt med en ond latter…

Efter hvad der føltes som en lang nat går celledøren op og herren træder ind og løsner mig fra ringen i væggen, men resten af lænkerne bliver på.

SEX I DAG?

Han trækker mig ud af cellen, og ind mit værelse hvor jeg bliver sat på en læderstol med bredde remme.

Herren løsner mine lænker, men kun for at spænde mig fast i stolen. To remme holder mit hoved fast, og en rem om halsen sikrer jeg ikke rokker mig ud af stedet. Herren fortsætter med at spænde remme om mit bryst og mave samt om armene og benene så jeg sidder urokkelig fastspændt.

Han tænder en lampe der lyser mig lige ind i hovedet gennem sækken jeg stadig har over hovedet.
Han  griner ondt: "Du er ikke bare slavesæk.. du er et forpulet svin.. er du ikke? En rigtig slave jeg nok skal nedbryde..! For du er da en lille slavesæk er du ikke?"

Jeg kan svarer stille nej, hvorefter herren vredt siger. "Forkert svar…jeg må tage andre metoder i brug."

Han går bag forhænget og kommer med en kasse og nogle ledninger. Jeg stivner af skræk og indrømmer med det samme, at jeg er et lille slavesvin. Men det var for sent.

Han trækker tungen ud af sækken og sætter en klemme fast i tungen og knebler mig, så jeg ikke kan skrige. Han sætter hårde metalklemmer på mine nosser, og forbinder så klemmerne med ledninger ned til strømkassen.

 "Nu skal du mærke, hvordan det går slavesække, som ikke vil makke ret." Han skruer langsomt op for strømmen. Det summer, og føles i starten skønt, men efterhånden som smerten stiger, bliver det et helvede. Jeg bider i kneblen og vrider mig, så meget som jeg kan.

Efter strømtortur får jeg lov at tilbringe resten af formiddagen – fastspændt i stolen.  Bondagen var et helvede. Jeg blev først befriet fra mine bælter til frokost hvor jeg blev befalet ned på gulvet, og ned på knæ så jeg gennem hullet i sækken kunne spise min frokost fra en hundeskål.

Da jeg var færdig med min frokost fik jeg for første gang sækken væk fra hovedet, mens jeg fortsat havde gaggen i min åbne mund.

Herren tog nogle jernringe og  jernstænger ned fra væggen og det varede ikke længe før jeg var fastgjort med jernstænger , som var med ringe foran og bagved, og jeg fik et kraftigt  halsbånd på så jeg næsten ikke kunne bevæge mit hoved og mine arme blev forbundet med en stang bag om ryggen så hele kroppen var totalt øm, og nosserne blev klemt hårdt sammen med et spændebånd.

Jeg fik fodstænger på så jeg kunne gå med små trin, og fik at vide at jeg skulle tilbage i fængsels cellen., hvor jeg hurtigt fik noget andet at tænke på da herren fæstnede en krog i halsbåndet og hejste mig op så jeg følte at jeg blev kvalt, men hurtigt hejste han resten af kroppen så jeg hang 1 meter over gulvet og dinglede frem og tilbage .

Jeg blev overladt til mig selv og tænkte om det virkelig tændte min herre at se mig hænge der helt hjælpeløs, men jeg blev afbrudt da der kom tre mænd, med hver deres pisk i hånden og jeg blev nu gennembanket og skreg op at de skulle lade mig i fred, men jo mere jeg skreg jo mere slog de da det var en dejlig lyd at høre mig skrige,

Min herre kom og beordrede mig at holde kæft, jeg svarede fræk tilbage selv hold kæft, så han blev meget arrig over mit svar og sagde at han nok skulle lukke munden på mig.

Herren beordrede de 3 fyre til at tage mig ned og lægge mig på et hjul, hvor arme og ben blev fastspændt og min krop blev spændt ud, så jeg troede at de ville rive mig over, men de stoppede da hele kroppen var udstrakt. Så fik jeg igen sækken over hovedet inden der blev sat en klemme på min tunge som de trak udad så den var halvt ude af munden igennem sækkehullet..

Der blev sat en analkrog i mit røvhul og de trak så meget op at krogen holdt kroppen oppe, ja det gjorde ondt, men jeg kunne jo ikke sige noget.

 De lod mig ligge fastspændt hele natten. Om morgenen var jeg godt træt i kroppen af at være fastspændt, og da de kom troede jeg at jeg blev løsnet, men istedet blev jeg ført ud i haven, hvor jeg fik at vide at nu kunne jeg toilette der og når jeg var færdig ville de vaske mig.

Da jeg var færdige spulede de min krop med kold vand,for som de sagde der ville komme nogle gæster, som skulle bruge mig resten af dagen, og de sagde at de var  glade for mig og min krop, som den ene sagde var en dejlig slavesæk, og det var første gang at de havde så et ung fyr til rådighed,  jo mere der blev sagt blev jeg bange for om at jeg overlevede dette.

Herren sagde jeg skulle lægge mig ned på sengen og hvile mig lidt da jeg snart skulle være til rådighed for de nye gæster,  hvor jeg nok ikke fik noget hvile.

Da herren var gået lå jeg og var både liderlig og gal over at han havde snydt mig , hvor jeg troede at det var en herre der skulle opdrage mig var jeg nu blevet til en vare, som han tog penge for at vennerne kunne udnytte uden at jeg kunne sige det mindste.

Pludselig går celledøren op og ind træder 2 læderklædte store fyre, som sparker mig ud af sengen og befaler mig at sætte mig på knæ med lukkede øjne på gulvet. En ene siger det bliver en lang omgang du skal have her idag, og din herre er den rene engel ved siden af hvad du nu skal bruges til skide sæk.

 Han  satte først ørepropperne i mine ører, så tvang han min mund op med to fingre og satte en stor ringgag ind og spænder den i nakken. Så tog han en tynd gummislange og skubbede den ind i min mund… ”synk” sagde han, jeg synkede lydigt og slangen fortsatte ned i halsen og lå så nede i maven. 

Så tog han min hovedsæk frem og kom ned over hovedet, så kun munden med gaggen og slangen er synlig. Jeg er nu frataget både det at kunne høre og lugte.

Mine hænder blev snørret stramt ind til kroppen, lige så stramt at jeg ikke kunne lege med mig selv eller komme fri, og jeg lignede mest af alt en rullepølse.

Jeg fik et halsbånd om halsen og blev rejst op, og et reb blev bundet fra halsbåndet til en bjælke i loftet så jeg ikke kunne falde.

En analplug og oppustelig dildo blev presset ind i min røv, og en meget stram trussebondage, som både holder legetøjet inde men samtidig skiller hendes skamlæber af blev spændt fast på mig.

En sætter 4 klemmer i min bagdel og 2 på nosserne. Han trak ned i klemmerne til jeg kom med små lyde, og der sætter han dem fast ind til skridtet med gaffatape, alt imens jeg vrider mig af smerte.

Inden de 2 gik pumpede de mere luft i dildoen, igen til jeg klynkede. ”hver gang du beklager dig, så trykker vi en gang på pumpen sækdreng.. er det forstået” jeg nikker…

Efter nogen tid løsnede de rebet om bjælken, så jeg kom ned at ligge på ryggen. I den stilling, blev mine ben snøret sammen og til sidst blev storetæerne bundet stramt sammen, og lidt efter mærker jeg vand komme ned gennem slangen i halsen og ned i maven.

Efter nogen tid mærkede jeg en pik ind gennem ringgaggen der kører frem og tilbage til han får udløsning nede i min hals. Derefter urinere han ned i slangen i halsen så han fylder min mave med urin

Jeg hostede lidt som straks afstedkom et pump mere og en ny stor stiv pik kom gennem ringgaggen der længe kører frem og tilbage og til sidst sprøjter, han sæd og vand ned i slangen og griner.

Jeg var nu både udspilet i maven og forneden.  Jeg var tæt på ikke at kunne klare mere, og mærker et reb blive bundet om anklerne og et om brystet. De 2 reb blev kastet op over en bjælke i loftet og de hiver til, så jeg hænger frit i luften og da jeg kom med flere lyde blev der igen lukket  luft ind i dildoen.

Jeg følte mig totalt udspillet forneden, dog uden det gør ondt. Rebene strammer mere og en intens smerte begynder at virke på mig, så jeg er ved at komme helt ud af min egen verden.

Jeg får lov til at hænge der som en bedre sommerfugl, og de to fyre forlader cellen. Jeg skreg mere og mere om hjælp. Pludselig smækkede døren til cellen op og min herre smed en madras under min krop, og løsner de to reb fra bjælken så jeg faldt ned på madrassen.

Han fjerner dildo og analpluggen og gav mig en lille pause med besked på at gå på cellens toilet.

Bageter blev jeg befalet ned på madrassen igen, stadig med ringgaggen i munden og sækken over hovedet og mine ankler blev bundet og mine ben blev spredt vidt, og så kom de 2 store mænd nøgne ind i cellen, og sagde at nu ville de hygge sig med den søde slavesæk i både røv og mund nu da fyren er så dejlig udvidet.

Min herre gik og sagde god fornøjelse til os alle 3.

De gav mig begge en hård omgang og til sidst forlod de cellen og sagde tak for idag, alt imens de lod mig ligge bundet udstrakt på gulvet, så jeg kunne tænke over mit liv som slavesæk.

Efter denne omgang, var jeg totalt udmattet, og lå længe på gulvet, og først sent kom min herre og løsnede mig og endelig fik jeg lov til at komme i min seng. Men først blev mine ben bundet sammen, og hænderne lænket sammen foran på sækken der gik ned midt på brystet, og så blev jeg mine ben igen smidt ned i en sæk og presset sammen og sækken blev bundet stramt til på brystet, og i den stilling sov jeg til mandag morgen hvor herren vækkede mig blidt og tog mig fri fra sækkene..

Et nyt liv som  slavesæk var begynd, og følelsen kom langsom tilbage i mine led, og efter nogen tid kom min Herre grinede hånende og sagde nu var weekenden gået, men der er lige en sidste opgave til dig som skal bevise at du har lært at være en lydig slavesæk for mig.

Du skal vide at vi har optaget det hele på video som vi ligger på nettet hvis du ikke i fremtiden stiller her som sæk når jeg sender en SMS om at du skal møde, og gå nu i bad kom og lad mig tørre din krop.’

Jeg kom ud fra badeværelset. Herren ventede på mig, han tørrede mig og blindfoldede mig. Jeg kunne mærke han spændte noget om min mave og låste det fast på ryggen, og så tog han kæden bagfra og førte stramt ned gennem mit skridt, og låste den foran med en nøgle, Herren havde givet sin slavesæk kyskhedsbælte på, for ingen måtte røre hans sækkefyr, når han var taget hjem.

Så fik jeg lov til at tage mit tøj på, og lidt efter kom der en taxa og kørte mig til Roskilde station, efter en oplevelsesrig weekend, hvor jeg virkelig blev snydt og mishandlet på alle måder og lærte at en slavesækfyr ingen ret har til at sige noget eller til at gøre andet ens ens herre befaler.

På vej hjem i toget kom en SMS fra min herre med følgende 4 ordrer:

Fredag efter arbejde tager du straks til Roskilde hvor en grøn hundevogn afhenter dig på stationen.

Når du kommer hjem er der en pakke med reb og kæder så du kan lave selvbondage når herren befaler det.

I pakken er der 2 sække, den ene skal hver aften over hovedet og den anden skal du kravle i og snøre til foroven når du er helt nede i sækken, så du hver nat sover i din sæk på gulvet i den åbne carport, så forbi passerende hver nat kan kontrollere fra vejen at du lever livet i din sæk.

Du skriver første del af dit nye liv som slavesæk hos din strenge herre som fra nu af ejer dig, som offentliggøres på nettet.

Efterleves de 4 ordrer ikke, og er du engang ulydig ligger vi filmen med dig på nettet, og er det ikke nok er der tillægsstraffe der er langt værre – så husk du er en skide lille slavesæk som ikke kan bruges til andet end hvad jeg vil og gør.

– at jeg fredag efter arbejde skal tage toget til Roskilde, hvor en grøn hundevogn står klar til at tage imod mig, og derhjemme er en pakke til mig med reb og kæder samt 2 store sække, så jeg kan øve mig på selvbondage når herren befaler det og min soveplads er hver nat med en sæk over hovedet og sovende i den store sæk, der er lavet med en løbegang så den kan snøres til når jeg er i den, så jeg vænner mit til livet som slavesæk.

Min herre har befalet at jeg skal skrive en dagbog for hver dag som slavesæk…

porno med danske piger