Erotisk litteratur til de forbudte og uartige sexfantasier

Erotisk litteratur til de forbudte og uartige sexfantasier

SPAR MANGE PENGE

Lad tankerne bliver fyldt med alt, fra det smukke og uskyldige i det erotiske univers, til det forbudte og tabubelagte, gemt i dine hemmelige fantasier.

Erotisk litteratur er mere end Fifty Shades of Grey, der er masser af slemme historier derude, med blandt andet erotiske noveller og bøger der gør dig kåd, uanset om du fantaserer om, dominans eller gruppesex, er der masser af litteratur, som du kan dykke ned i. Nedenfor har vi samlet et udvalg af hede sexnoveller og romaner, som du kan lade dig friste og forføre af. Disse erotiske fortællinger kan via det skrevne ord sætter gang i læserens fantasi, og der er noget for enhver smag, så uanset om du foretrækker de erotisk romantiske romaner, sexnoveller eller inspirationsbøger der kan pifte dit seksuelle liv op, så finder du dem her.

Gå på opdagelse i de mange spændende, fristerende og begærende bøger indenfor den erotiske genre. Giv dig selv eller din partner en bog i begge får glæde af 😉

Sexnoveller med kendte danskere skrevet af dem selv

De hotteste erotiske bogtitler:

Erotiske Bestsellere – Billige bøger – Boganmeldelse

Erotisk litteratur er på ingen måde et nyt fænomen, og kigger vi tilbage i tiden, så dukker de franske forfattere som Anaïs Nin og Pauline Réage op. I 1940’erne udgav Anaïs Nin novellesamlingerne ”Venusdeltaet” og ”De små fugle”, som begge består af sexnoveller af meget erotisk karakter. Pauline Réage er et pseudonym for den franske forfatter og journalist Anne Cécile Desclos. Hendes elsker og arbejdsgiver var stor tilhænger af Marquis de Sade, og havde kommenteret at ingen kvinde kunne skrive en erotisk roman, og for at modbevise dette, valgte Anne at udgive ”O’s historie” under Pauline Réage navnet i 1954. Bogen er meget erotisk og til tider grænseoverskridende.

Erotiske bøgerFifty shades of grey:

Vi kommer ikke uden om Fifty shades of grey når vi skal kigge på erotisk litteratur. Vi følger de to personer, Anastasia Steele, Christian Grey i Fifty Shades-trilogien, men bla. “Fifty Shades Freed” og “Fifty Shades Darker”.

SEX I DAG?

Bøgerne har opnået en verdensomspændende succes, og for alvor været med til at sætte skub i udgivelsen og salget af erotiske noveller og romaner. Og derud over sat gang i sexlegetøj salget i den dominerede genre, hvor kvinders seksualitet er blevet mere fri og fræk. Se mere/Køb bog eller lydbog

Crossfire:

En anden forfatter, der ligesom E L James, har opnået stor succes med de erotiske romaner, er Sylvia Day, med titler som “Spejlet i dig” og “Blottet for dig”.

Hendes serie ”Crossfire” omhandler Gideon og Eva, som begge har en dyster og rystende fortid. De finder stor erotisk tiltrækning, samt trøst hos hinanden, og i gennem bogserien forsøger de at navigere igennem de problemer og nedture som livet sender i deres retning. Se mere/Køb bog

BOG: “En fræk aftale mere”, 3 unge pigers jagt på sexoplevelser

Erotiske romaner skrevet af danske forfattere:

Man må i den grad sige at den erotiske genre er blevet populær Ofte fokuserer disse serier på en ung kvinde der møder en charmerende, mystisk og erotisk tiltrækkende mand.

Der er også flere danske forfattere der har sat deres præg på den erotiske litteratur. Danske S.J. Hooks har udgivet de erotiske romaner ”Absolute beginners” og ”Absolute lovers”, og betegnes af mange som det danske svar på E L James. Dyk ned i Stephen og Julias historie, og bedøm selv om du er enig.  Også Pernille Vørs har forfattet en stærkt erotisk trilogi der omhandler vildkatten Catharina og hendes erotiske og eksplosive forhold til Ian Dominic.

Tag et kig på vores udvalg af erotiske historier her på siden, der er skrevet af helt almindelige danskere. LÆS SEXNOVELLER/EROTISKE FORTÆLLINGER

porno med danske piger