Køb efter din yndlingsfarve og frække personlighed

Køb efter din yndlingsfarve og frække personlighed

SPAR MANGE PENGE

Farveguide til det frækkeste lingeri og sexlegetøj!

Find og køb de farver som bedst afspejler dig som person, dit humør og din uartig side. Du finder her frækt undertøj og dildoer i farerne blå, rød, hvid, sort, lyserød, grøn og lilla.

100% lækkert

Køb sexlegetøj og lingeri efter din favorit farver og personlighed.

Skal du ud at købe noget nyt lækkert og frækt, så køb lingeri, dildoer eller andet frækt udstyr i den farve, der tænder dig mest eller viser hvem du er. Det fortæller noget om dig om du feks. vælger et romantisk lingerisæt i pastelfarver eller neutrale farver, et klassisk sort lingeri i luksuriøse materialer som satin og blonde eller et pirrende rødt lingeri.

Find din farve og udtryk hvem du også er bag den pæne dagligdags facade.

HVEM ER DU!?

  • Er du en traditionel romantisk type?
  • Elsker du at være spontan og afprøve grænser?
  • Tænder du på at eksperimentere hvor intet er forbudt?

Farven Blå

Blå er en af de mest populære farver, når det kommer til valg af lingeri, men også i legetøj for voksne. Farven stimulerer en følelse af ro, mens navy blå og royal blå tilføjer og fremkalder dristighed og mod. Kvinder der køber blåt, vil gerne stå ved hvem de er og er meget selvsikre og tilpas i deres femininitet.

BH-sæt Couples legetøjs-sæt Vibrator "Double Dolphin"

Farven lyserød

Hvis du vælger lyserødt lingeri og sexlegetøj, ønsker du at din partner tager styringen. Lyserød er en meget rolig farve, der signalerer følelser og uskyldig kærlighed. Den lyserøde farve appellerer til en mere blød side og frembringer en personlighed der er romantisk, blid og har et behov for hengivenhed.

Farven lilla

Lilla er en klassisk og traditionel farve, når vi taler om frækt legetøj og lingeri. Farven repræsenterer luksus, eksklusivitet, højtidelighed og overlegenhed. Det er en kraftfuld farve, som også har et feminint og romantisk udtryk. Kvinder der vælger lilla vil gerne føle sig kvindelige, elegante og udstråle en vis power.

Sexgynge Fuck Swing Simpel lilla latex minikjole Ginas Vibrator Vagina Masturbator

Farven hvid

Når du vælger sextoy og lingerier i den klassiske hvide farve, signalerer du uskyld og renhed. Kvinder der vælger hvidt vil gerne fremstå rene, uskyldige og spirituelle – de vil gerne opfattes feminint og ægte. Kvinder der vælger hvidt er blide og rolige elskere, men er åbne for nye ting.

Farven sort

Sort er en tidsløs og klassisk farve. Den sorte farve giver en følelse af power og sexet selvsikkerhed – det gør den, fordi sort altid er et ’safe’ valg, både når det kommer til dit sexlegetøj og lingeri. En kvinde der vælger sort har en diskret charmerende måde, at forføre på og er en lidenskabelig elsker og kan med den sorte farve også udtrykke sin lyst til det eksotiske.

Sort pisk til de forbudte sexlege All Black 46 – Tyk, Realistisk Dildo sammenlignes med en dåse

Farven Rød

Rød er kærlighedens og følelsernes farve. Den repræsenterer passion, kærlighed og sensualitet. Kvinder der vælger rødt lingeri og sexlegetøj vil få udtryksfulde reaktioner, opmærksomhed og føle sig selvsikre. de udtrykker en lidenskabelig, energisk, dramatisk og dreven personlighed. Hendes humør og behov for drama er også en del af hendes charme.

Bad Kitty - Rødt bondagesæt Sexshop Rød blonde-bh med tilhørende trusser – Sæt Lingeri Kvinder Sexlegetøj Sexshop We-Vibe Tango X – Klitoris-Vibrator sexlegetøj kvinder mænd par

Farven Grøn

Grøn er en rolig og forfriskende farve, som repræsenterer naturen, sundhed og frugtbarhed. Kvinder som vælger grønt lingeri og sexlegetøj, vil gerne fremstå ægte, sunde og det er vigtigt for dem, at de fremstår sikre og tillidsfulde elskere.

Lækkert lingeri og kvalitets sexlegetøj i alle farver til den gode stil

 

porno med danske piger