Den perfekte første gang

SPAR MANGE PENGE

Jeg ved han har nogle kondomer og hvor. Jeg strækker mig for at få fat i et øverst af skabet. Rasmus er vel lidt forvirret, sidder bare i sengen, med en bule i sine underbukser…

Jeg sætter mig hen ved hans side, og stryger en hånd hen over hans lidt behårede lår.

Mig og Min kæreste Rasmus har været sammen i 4 år nu. Vores forhold er dog lidt akavet, jeg var 12 da vi begyndte at komme sammen, han 15. Han havde ventet længe nok syntes jeg egentligt. Vi skulle sove sammen denne weekend, hans forældre var ikke hjemme, vi ville bare have en god aften. Vi sad i stuen og spiste Pizza, i nattøj klokken 9 om aftenen.

Jeg var iført et par lyserøde stof natbukser med sorte Mickey Mouse hoveder, og en gul top. Rasmus et par grå jogging bukser. Vi sad og så en eller film på Tv 3, og grinte bare, jeg sad med mine dyne om mig, mens jeg lagde på hans mave mellem hans ben, de havde sådan en sofa med et langt stykke i den ene ende.

Jeg ligger bare og nyder at ligge med ham, hans hans hænder forsigtigt stryger en smule tøvende hænderne op på mine bukser, uden på toppen, vi har gået til at onanere på hinanden, ikke oral, det vil jeg ikke.

SEX I DAG?

Rasmus kyssede mig på håret, og lod bare sine hænder hvile der, forsigtigt stryger jeg hænderne lidt op og ned af hans spinkle ben, vi er begge ret spinkle, jeg har dog alligevel lidt hofter og et par okay bryster. Han kører hænderne ned igen, og trækker trøjen af mig, jeg sætter mig op mellem hans ben, og ser om på ham, Rasmus troede selvfølgelig at jeg ville skælde mig ud, men ikke denne gang. Jeg sætter på å den anden side af sofaen, og stryger hånden ned af hans mave, ” Kys mig?” Ber jeg stille og rødmer lidt, forsigtigt læner han sig frem og kysser mig inderligt på læberne, og jeg gengælder kysset, vi sidder bare og kysser, og kærtegner hinanden i en halv times tid, forsigtigt kører jeg hånden ned i hans buksekant, og trækker lidt til, Rasmus stopper kysset, og kigger på mig, han tror at han skal have et handjob.

Jeg smiler til ham, og for dem med lidt hjælp trukket af ham, ” Rasmus, jeg vil gerne.. ” Hvisker jeg derefter, og smiler, ” Virkelig?” Jeg nikker bare, og tager ham i hånden, vi går derefter ind i sengen, med hans dyne. Jeg ved godt at han har nogle kondomer, og også hvor.

Jeg strækker mig så meget jeg kan, og for fat i et øverst af skabet.

Rasmus er vel lidt forvirret, sidder bare i sengen, med en bule i sine underbukser.

Jeg sætter mig hen ved hans side, og stryger en hånd hen over hans lidt behårede lår.

Jeg sætter mig tilbage og smilede lidt, Rasmus kravler med, og kysser mig, vi lægger os ned, kysser bare, han knapper min bh op, Kort efter, havde ingen af os noget tøj på.

Vi ligger os under dynen, og jeg river forsigtigt kondom pakken op, og rødmer. Rasmus og jeg, hjælpes om at tage det på, jeg er ret overrasket over hvor længe han har holdt sig, 4 år, siden han sidst havde fået sex.. Det er godt klaret.

Vi kysser lidt igen, men så ligger han sig op på mig, i mellem mine tynde ben, og jeg fletter dem ind i hans, ” Jeg elsker dig sådan Rasmus..” hvisker jeg,” Jeg elsker også dig.. ” Hvisker han og kysser mig blidt, forsigtigt fører han sig op i mig, det stak langt op i maven, og jeg skar en grimasse, ” Det går over om lidt. ” Hviskede han og kysser mig blidt, før han lader sig glide blidt, og forsigtigt frem og tilbage i mig. Og han havde ret, det blev dejligere og dejligere, og fyldte mig med glædes bobler. Rasmus stønnede svagt, det samme gjorde jeg, det var helt fantastisk. ” Årh Rasmus.. ” Små stønner jeg og skubber forsigtigt mine hofter i mod ham.

” Mhmm. ” Stønner han tilbage, og vi fortsætter i et par minutter før han kommer.

Han trækker sig ud, og lægger jeg ved min side, jeg tager mit undertøj på igen, og natbukser, han tager sine underbukser på igen og kysser mig, ” Var det godt nok? ” Jeg nikkede bare, tom for ord, det var fantastisk.

porno med danske piger