Mødet med den ældre herre gav mig orgasmer som aldrig før!

For satan, Hans. Hvor er din pik dejlig tyk og lækker! fik jeg med ukontrollabelt åndedræt fremstammet inden jeg igen lod mine læber lukke sig fast om pikhovedet.

Jeg var godt igang med at lade min mund og tunge bringe ham i den 6. himmel. Den 7. skulle han få lov til at opleve i min drivende kusse.

Min tunge legede med det glatte hoved. Tungespidsen fandt revnen og jeg fik en smagsprøve på dét, der sidenhen skulle kanoneres op i mit indre. Jeg åbnede munden på vid gab og slugte den tykke kæp så langt ned i halsen, jeg formåede.

Jeg lukkede læberne fast om stangen og sugede let om end effektivt, mens mine følsomme læber atter bevægede sig mod pikhovedet. Der var ingen tvivl om, at Hans nød min behandling. Han fnøs og prustede som en ophidset tyr. Tyr, det var lige hvad han var. Ophidset var han i hvertfald også.

Det var på tide at give ham en pause, hvis jeg skulle gøre mig forhåbninger om at mærke denne pragtpik i min grotte. Jeg lod pikken glide ud af munden for i stedet at plante mine læber på hans. Krævende og liderligt kyssede jeg ham, mens jeg lod min tunge udforske hans mundhule. At han kunne lide at smage sin egen pik på min tunge, var der ingen tvivl om.

Det har altid undret mig, at mange mænd ikke vil kysse efter et blowjob. Dobbeltmoralsk som bare fanden. De forventer, at vi sluger resultatet og samtidig giver udtryk for, at dét er det bedste, vi ved, mens de rynker på næsen ved smagen af deres egen sperm. Jeg forstår det ikke. Mænd er nu engang en uforståelig gåde.

Personligt elsker jeg at give et blowjob og kunne ikke drømme om at spytte sæden ud igen. Jeg ser den som en belønning for veludført arbejde, som jeg absolut ikke vil snydes for.

Hans havde jeg hentet på Hovedbanen for en lille times tid siden. Jeg havde aldrig mødt ham før denne dag. Vi havde en fælles interesse for sex, og havde ved et tilfælde mødt hinanden på internettet. Det havde resulteret i hede mails frem og tilbage – dog uden at nogle af os havde forventet at gøre alvor af de skrevne ord. Jeg havde i hvertfald ikke.

Det havde heller ikke været det, der var meningen, da jeg mødte ham tidligere i dag. Nej, det, der skulle have været en uskyldig kop kaffe og en hyggesnak, havde udviklet sig til glohed sex. Han var kommet til hovedstaden af helt andre årsager, og havde øjnet muligheden for at møde sin mail-veninde inden han igen skulle vende næsen hjemad. Jeg havde aldrig troet at det var muligt at jeg, en kvinde først i tyverne, kunne blive tiltrukket af en næsten 70-årig herre.

Men det var rent faktisk, hvad der var sket. Han havde gjort det utrolig nemt for mig at betro ham mine hedeste fantasier og seksuelle udskejelser. Til gengæld havde han sendt mig sine pirrende oplevelser på novelleform. Dem havde han mange af. Rigtig mange. De emmede af både livserfaring såvel som seksuel erfaring og eksperimenterende tankegang.

Han havde formået at tænde mig på en måde, jeg ikke anede var mulig. At han vidste det, var der ingen tvivl om – jeg havde ikke holdt mig tilbage med at fortælle ham, hvordan det virkede på mig. Han nød sandsynligvis også tanken om, stadig at kunne tænde en ung kvinde. Fra det øjeblik vi trådte ind ad min hoveddør vidste jeg, at jeg ville gøre hvad jeg kunne for at forføre ham.

Jeg regnede da heller ikke med at det ville blive noget større problem, men var ganske klar over at det var mig, der skulle tage initiativet. Ikke fordi han var genert, men fordi han på forhånd indgående havde forsikret mig om at han ikke ville prøve på noget. Vi var kun nået halvvejs gennem den første kop kaffe (og jeg min første cognac – Hans skulle af private årsager ikke have nogen), da jeg så ham direkte i øjnene og fortalte hvad jeg havde på sinde. Jeg ville nyde godt af hans mangeårige erfaringer.

Lige nu nød vi begge godt af hinanden. Han sad på sofaen med bukserne nede om anklerne. Jeg var stadig fuldt påklædt og sad overskrevs på ham mens vi kyssede grådigt. Hvis tungekys var en OL-disciplin ville Hans løbe med guldmedaljen. Erfaringen siger mig, at hvis en mand kan kysse, kan han også slikke.

Resolut rejste jeg mig og begyndte at tage mit tøj af. Han fulgte mine bevægelser med øjnene, mens jeg stykke for stykke afslørede min nøgne krop.

Han havde igen sat sig i sofaen, og mine øjne fangede hans halvstive begejstring. Det var vist tid til at give den lidt opmuntring. Endnu engang satte jeg mig på knæ foran ham og suttede og slikkede på hovedet, mens jeg med et fast tag onanerede hans pik.

Da den igen så ud til at være kampklar, kravlede jeg igen op på skødet af ham. Jeg så Hans i øjnene, smilede til ham og hviskede naivt:

– Tror du der er plads til den?

– Jeg har altid formået at kunne klemme den ind i selv de snævreste kusser, så mon ikke det kan lade sig gøre, svarede han optimistisk.

– Ha-ha. Det er da et forsøg værd, svarede jeg grinende tilbage.

Læs flere frække noveller her

Jeg vidste, at jeg udmærket kunne rumme den – selvom den var tyk som slagterens bedste spegepølse. Jeg tog fat om dyret og førte hovedet indenfor i varmen. Jeg havde heldigvis produceret godt med safter, noget som jeg uden tvivl ville få god brug for. Med roterende bevægelser pressede jeg gigapikken længere og længere ind.

Jeg måtte virkelig koncentrere mig om at slappe af i musklerne for at få den helt ind. Da den langt om længe var kommet så langt ind, som jeg kunne få den, rettede jeg rykken og red ham i rolige bevægelser.

Stille og roligt. Op ned, op ned, op ned. At sige at jeg red ham ville faktisk være at overdrive. Jeg var blokket fuldstændig ud, og på trods af min rigelige saftproduktion var der ikke plads til de store bevægelser.

Mine bryster med de strittende vorter dansede foran ansigtet på Hans. Han fangede den ene vorte med tungen, mens han lukkede hånden om det andet bryst. Jeg fortsatte med at ride ham. Denne gang med roterende bevægelser, der samtidig formåede at massere min følsomme lystknob.

Min ene stive brystvorte tegnede tegninger i hans håndflade, og den anden blev pirret af hans legende tunge. Det var lige op over for mit vedkommende – og nok også for Hans – for med en lynhurtig bevægelse kastede han mig af.

Det var endnu for tidligt at ende seancen. I løbet af nul komma fem var han over mig med sin svirpende tunge. Den snoede sig i bløde baner om min forvoksede klit. Da han sugede den ind i munden, blev det for meget for mig.

Jeg vred mig krop, der nu var fuldstændig udenfor min kontrol. Så gik det løs.

-Hans! For satan. Jeg kommer…. nu…. JEG KOMMER NU! ARRRGHHH!

Der var fuldstændig stille i lejligheden i nogle sekunder. Men også kun i nogle sekunder. Ligesom jeg mærkede de sidste skønne kramper, mærkede jeg også en blød tunge strejfe mine skamlæber. Den fandt igen vej til mit lystcenter. Samtidig borede et par fingre sig ind i min våde kusse.

De før så direkte og pågående berøringer var blevet afløst af fjerlette stimulationer. Jeg tænkte for mig selv, at her var en mand, der vidste, hvad han lavede. Hanss fingre kærtegnede mit indre samtidig med at hans tunge slikkede mig hele vejen fra hans fingre og op til min klit, hvor han slog et hurtigt smut med tungen.

SEX I DAG?

– Hans, for helvede, stønnede jeg, det er bare SÅ godt!

I denne situation (og så mange andre) nyder jeg at være kvinde. Når orgasme nr. 1 er opnået, er der ikke lang vej til nr. 2 og 3 og 4 og… Og det var netop det, jeg var ved at opleve.

Jeg mærkede igen den varme fornemmelse brede sig som bølger gennem kroppen, og endnu engang skiftevis spændtes og afslappedes mine muskler. Min kusse klemte om Hanss fingre, mens jeg højlydt stønnede:

– MIN GUD… BLIV VED! BLIV VED FOR SATAN!

Og Hans blev ved… og ved…og ved. Det gjorde jeg også. Jeg oplevede en kontinuerlig strøm af orgasmer, som jeg af gode grunde ikke havde åndsnærvær til at tælle.

Jeg ænsede kun svagt at Hans flyttede sig fra min savlende kusse og erstattede sine saftinsmurte fingre med den store ståpik. Uendeligt langsomt begyndte han at kneppe mig på missionærmanér.

Jeg var så småt begyndt at komme til mig selv efter orgasmestrømmen og modtog nu den spændte ynglekæp med kærlige og kontrollerede klem. Slappede af i musklerne når han var på vej ind. Spændte dem når han var på vej ud i håb om at det ville gøre udtrækningen en umulighed.

Jeg ville allerhelvedes gerne mærke Hanss monsterstav så dybt i mig som muligt, så jeg svingede benene omkring hans hårdtpumpende røv og klemte til for at indskrænke hans bevægelsesfrihed til et absolut minimum. Mine hænder holdt hårdt om hans hoved (hvordan jeg havde tankevirksomhed til at holde mig fra at kradse hans ryg, ved jeg ikke.

Jeg er ikke sikker på, at Hanss kone ville have været glad for at få en synligt skamrevet husbond hjem i ægtesengen). Mine ben blev fugtige af hans sved, og jeg mærkede selv, hvordan en sveddråbe forlod min nakke og kildede hele vejen ned af rygsøjlen inden den endte rejsen mellem mine balder. Hanss bevægelser var på grund af den trange arbejdsstilling blevet til korte, hårde og helvedes præcise stød.

– Åhhh, Hans! Gi’ mig din kæmpepik! stønnede jeg. Knep mig, dit liderlige handyr… KNEP MIG!

Hans svarede ikke, men kvitterede med at støde endnu hårdere. Jeg løsnede en smule op for mit faste låsegreb for at give ham lidt af initiativet tilbage.

Min belønning for dette kom også. Han bevægede pikken i mig som et velsmurt stempel – med hvert stød ramte han mit g-punkt. Hvilken fryd! Der gik da heller ikke længe inden jeg mærkede den forholdsvis sjældne (for mig i hvertfald) og ulmende vellyst brede sig. Gnub, gnub, gnub! Så kom jeg for-Gud-ved-hvilken-gang denne dag – denne gang i en mere kraftig og anderledes orgasme end tidligere.

Hans havde formentlig ventet på netop dette øjeblik i et stykke tid, for kun få sekunder senere gav han slip og kanonerede en sædsalve af dimensioner langt op i mig. I nogle minutter lå vi sådan og kom til os selv igen. Derefter gik jeg ud og lavede en frisk kande af den kaffe, der jo havde været den egentlige aftale.

– Hans, sagde jeg, Jeg tror ikke, jeg er blevet kneppet så grundigt siden… siden… ja, aldrig! sagde jeg genert og kiggede væk fra ham (for helvede da – hvorfor skulle jeg lige pludselig blive så genert?!).

Efter en meget lang pause svarede han:

– Hmmm… er du sikker på det, min pige? Du virker ikke just som…

Her endte sætningen brat, da jeg lukkede hans mund med min (det er efter min mening den mest effektive metode til at få en mand til at holde kæft).

Jeg gik ud i køkkenet efter 2 kopper frisk kaffe og rakte den ene til Hans, der satte sig op i sofaen. Jeg satte min kop fra mig på sofabordet og klemte mig ned bag ham i sofaen. Han flyttede dig lidt frem for at give plads og jeg svingede benene omkring ham så jeg sad med front mod hans ryg. Jeg tog en stor slurk af kaffen, stillede koppen fra mig igen og kyssede ham blidt mellem skulderbladene.

Det var skønt at sidde der og mærke hans krop mod min og at føle, hvordan kroppen blev afslappet og døsig. Mens vi sad sådan kunne jeg fornemme, hvordan vores blandede safter piblede ud af mig. Ingen af os sagde noget – det var ikke nødvendigt. Med fingerspidserne kærtegnede jeg først nakke og skuldre, så arme og hænder, inden jeg lod fingrene vandre tilbage igen på de følsomme inderarme.

På samme måde kildede jeg ham ned langs siderne og lod til sidst mine hænder finde hinanden på hans bryst. I mellemtiden var Hans blevet færdig med sin kaffe og havde nu også fingrene frie til leg. Han greb hvad han kunne nå – mine ankler, som han masserede.

Dernæst mærkede jeg hans hænder glide op langs læggen og op til knæhasen. Det kildede så dejligt i hele kroppen, og mine brystvorter blev stive ved den kælende berøring.

Hele min krop var blevet forvandlet til én stor erogen zone. Jeg placerede mig så de stive vorter lige netop kildede ham på ryggen, mens jeg legede med hans behårede bryst. Jeg var i dén grad klar til en omgang mere.

Det var Hans også – spørgsmålet var bare om lille-Pou” også var. Nårh, ja. Det kunne da komme an på en prøve. Prøvende lod jeg den ene hånd glide ned af maven og ned til den tidligere så stålhårde lanse. Jeg klemte lidt om den – ingen reaktion.

Tja… Jeg havde håbet på bare en lille ståpik, men der er vel grænser for, hvad man kan forvente af en ældre herre. Men helt lade den være kunne jeg alligevel ikke. Der var sgu et eller anden ved den pik, der gjorde at jeg bare måtte have den i munden. Uden ord slap jeg mit tag i Hans og kratrede op over ryggen på ham.

Hvordan det kunne lade sig gøre, er i virkeligheden et godt spørgsmål – siden mit tyngdepunkt blev ændret (ganske meget) i puberteten, har jeg ikke haft de store akrobatiske evener. At det alligevel lykkedes, er vel alene udtryk for en stærk vilje. Da jeg var lige ved at være korrekt placeret, gled mit ene ben, og jeg landede med et plask på Hanss mave – der røg dén elegance!

Med ben og arme pegende ud mod de fire verdenshjørner kunne jeg ikke lade være med at grine. I et kort glimt så jeg mig selv som Bambi på isen fra Disneys juleshow. Da jeg kiggede op, fandt jeg ud af at stillingen i virkeligheden ikke var så dårlig endda. Lige foran næsen på mig lå et pragteksemplar af en pik. Godt nok var den slap, men jeg vidste fra tidligere på dagen at den havde potentiale.

Jeg rejste mig op på alle fire for bedre at kunne nå og med den skumle bagtanke, at duften af mine safter foran snuden på Hans ville hjælpe lidt med til at forvandle hans våben fra slattent til kampdygtigt. Jeg nussede blidt Hans på inderlåret og lod min ene hånd finde hans pung.

Med min frie hånd trak jeg forhuden tilbage og plantede en stribe at lette kys på det blottede hoved. Mens jeg blidt kælede for hans kugler lod jeg min mund omslutte hele pikken. Det ‘Uhhhmmmm’ jeg prøvede at sige, lød af gode grunde kun som en brummende halslyd.

Samtidig med at jeg mærkede hvordan udyret blev vækket til live i min mund, kunne jeg også mærke, hvordan Hans havde grebet fast om mine hofter og skiftevis kyssede og nappede i først den ene, så den anden balde.

Åhh, hvor var det skønt! Hanss ædlere dele havde som ved et trylleslag forvandlet sig fra en slatten medisterpølse til den dejligste og stiveste pik, som min mund ikke længere kunne rumme – selvom jeg gjorde nogle nok så ihærdige forsøg.

I stedet måtte jeg koncentrere mig om dén del jeg kunne finde plads til. Jeg kærtegnede det bløde hoved med min mundhule, gane og tunge. Hans tunge havde i mellemtiden fundet frem til min dryppende kusse.

Han begravede sit ansigt mellem mine ben og blev ved med at lege med mig så længe, at jeg til sidst tænkte på om han mon fik ilt nok (gad vide om han er fritidsdykker?). I ren og skær rædsel for, at jeg i min nydelse ville komme til at gøre skade på mit dyrbare legetøj, spyttede jeg pikken ud og lod min hånd overtage.

Den var meget tæt på at gå på mig, da Hans fjernede sit ansigt fra min fisse.

– Hans, for helvede! Du må sgu ikke stoppe nu, hvæsede jeg af ham.

– Rolig, nu, skattepige, hviskede han tilbage med sin charmerende dialekt. Din Onkel Hans vil bare være med osse.

Man skulle næsten tro, at Hans havde taget notater, når han havde læst mine mails, for i næste øjeblik havde han kæmpet sig væk fra mig og anbragt mig i position til en von-der-hinten-hyler (for nu at bruge hans eget udtryk).

Med hovedet begravet i sofapuderne og røven strittende indbydende bagud lå jeg og ventede på hans bagholdsangreb. Dér kom den. Den store kæp masede på og kæmpede sig ind i min gæstfrie grotte. Jeg undslap et halvkvalt ‘Åårhh,’ da jeg mærkede, hvordan min stramme kusse blev fyldt ud.

Også Hans udstødte et ‘Åårhh,’ da han trængte ind (jeg gætter på, at det også var et par år siden, han sidst havde været i en kusse, der endnu ikke havde haft sit 25-års jubilæum). Jeg skubbede røven bagud for at få hele den stive stav ind. For satan, hvor var det dejligt!

I et par minutter kneppede han mig i et stille tempo, men pludselig tog fanden ved ham. Han pumpede løs i mig! Det var vidunderligt at mærke, hvordan den liderlige tyr tog over hvor den hensynsfulde elsker slap. Og han fik mig med! Han listede sin ene hånd ned til mig oversensitive kilder, som han masserede.

Ingen af os kunne holde til dette. Inden længe mærkede jeg hvordan først mine lår og dernæst resten af min krop sitrede. I en krampagtig bevægelse og med et løvebrøl afleverede Hans sine opsparede elskovssafter. Jeg var ikke sen til at følge efter.

Kun få sekunder efter malkede min kusse resterne ud af Hans. Han flyttede begge sine hænder op til mine bryster, som han blidt og nænsomt aede. Sådan lå vi indtil hans pik faldt ud af mig af sig selv – det er den ultimative følelse af nærhed at mærke sin elsker i sig øjeblikkene efter den forløsende orgasme.

– Hans, sagde jeg. Det var skønt! Men tror du ikke det er på tide, at du tager dig et bad og finder dit tog?

– Jo, det har du forresten ret i. Jeg må hellere snart vende hjem til lillemor, inden hun aner uråd.

Jeg fandt et håndklæde til ham og sendte ham i bad. Et kvarter efter var han ude af døren. Jeg tog mig en frisk kop kaffe, inden jeg selv tog en tur under bruseren. Hvilket møde og ikke mindst: Hvilken kop kaffe!

porno med danske piger