Chat med ældre mand gav god sex og mod på mere

SPAR MANGE PENGE

ChatRoom SlutsSlutningen af august for nogle år siden. Regnen øsede ned, det var ved at blive sent, jeg sad ved en lånt computer et sted jeg passede hus, og chattede. Det var min første spæde tid på Internettet, og jeg havde endnu kun haft nogle kærester, men ingen tilfældig sex med fremmede. Mit nick var meget uskyldigt, og jeg havde ikke noget frækt i tankerne med min chat.

En fyr spørger, hvordan jeg ser ud, samtidig med, at han præsenterer sig selv. Han er næsten 20 år ældre end mig, og har en ansvarsfuld stilling. Beskriver mig selv som en stor pige der har både til gården og til gaden, grågrønne øjne og rødbrunt hår, samt min alder, 24. Først falder snakken ikke på noget frækt, og dog er der et eller andet ved det han skriver, der giver mig lyst til at se ham. Chatten bliver varmere. Han spørger til hvor stor min bagdel er, da han er vild med piger der har store bagdele. Som tiden løber, og jeg er ved at skulle logge af for at nå sidste bus hjem, tilbyder han at hente mig og køre mig hjem. Får vi lyst til at tale mere sammen, kan vi køre et sted hen, men det er fuldstændig op til mig.

På det aftalte tidspunkt ringer han på, og jeg går med ham. Han er lækker og meget sympatisk, stille og rolig. I bilen bliver vi enige om at sludre mere sammen, og han kører over til sin arbejdsplads, som viser sig at ligge 30 minutters gang fra hvor jeg bor. Ok, tænker jeg, går det her galt, er jeg trods alt i kendt terræn.

På hans arbejdsplads er et rum indrettet med lave sofaborde og sofaer med løse puder. Der er store vinduer, som vender direkte ud til et hegn. Alt lys er tændt, og går man forbi på stien omme på den anden side af hegnet, kan man godt se hvad der foregår i rummet.

Snakken går, vi rører ikke ved hinanden. Han spørger, om jeg har lyst til mere, eller om han skal køre mig hjem. Siger ja til det første, og han kysser mig, mærker min krop med sine hænder, blidt, forsigtigt, som var jeg en spinkel fugl af glas.

SEX I DAG?

Vi klæder hinanden af under en masse kæl og kys, og han beder mig om at ligge på alle fire på sofabordet, så han kan nyde min store røv. Hans pik er stor, flot og hamrende stiv, og vidunderlig at holde om.

Masserer min bagdel med sine hænder, mens han bevæger sig op, så han står med siden til mit ansigt. Min tunge glider over hans pikhoved, mens jeg mærker en finger lege gemmeleg i mit køn. Hele tiden får jeg at vide, hvilken dejlig røv jeg har, og jeg beundrer højlydt hans pik. Han vender mig om, kæler for mig, og jeg foreslår at jeg lægger mig ned på gulvet, så jeg kan mærke hans stive pik mellem mine bryster. Den er han straks med på. Det er himmelsk at mærke, og se, så dejlig en pik bolle mine bryster.

Han bevæger sig sydpå, og jeg mærker hans tunge massere mit kød. Safterne begynder at sive, for at sige det mildt. Det flotte pikhoved leger på min fisse, mens han levende fortæller mig, hvor frækt det ser ud. Jeg bliver mere og mere våd, lægger mig på sofabordet på alle fire, spreder benene som en velkomsthilsen.
Mærker hans pik glide ind i mig, så stiv har mine tidligere kæresters pikke aldrig været, og jeg stønner af liderlighed og nydelse. Mens jeg bliver bollet, masserer han mine bryster, og fortæller samtidig, hvor fræk og dejlig min store røv er, hvor liderlig han er, og at han nyder at se sin pik glide ind og ud af min våde kusse.

Mærker den ene hånd slippe mit bryst og finde arbejde med at kæle for min klit. Han kan læse mine tanker. Ved præcis hvordan jeg vil have det. Mærker hans spændte nosser dunke og gnide sig mod min klit, og for en stund er der både et par fingre og pikken oppe i mig. Jeg stønner, nyder det, det er frækt, liderligt, saftigt, mit køn er ved at sprænges, og præcis samtidig kommer vi begge i en stor orgasme. Mærker hans sæd oversprøjte mit indre, mens han holder mig fast. Dette er total nydelse for os begge, og vi trækker det ud i så lang tid, at hans før så stive pik bliver slap. Først da trækker han sig ud af mig, og kysser mig begærligt da jeg har vendt mig om. Sæden løber ud af mig, ned ad mine lår, ned på sofabordet. Der var godt med sprøjt i dén kanon.

Da vi kommer fri af hinanden, og jeg prøver at samle mit tøj sammen, bukker jeg mig på et tidspunkt ned efter min BH, som ligger på gulvet. I løbet af et splitsekund trænger han atter ind i mig, og jeg bliver stående. Selvfølgelig. Det er meget, meget frækt. Atter en gang kommer vi samtidig, og jeg nyder til fulde at blive fyldt op af hans sæd og fyldt ud af hans pik, der er lige så stiv som før. Han siger, at jeg tænder ham vildt. Ja tak, det er jeg ikke i tvivl om.

En uge efter kommer han på besøg her, og vi gentager succesen. Siden da har vi ikke mødtes. Jeg har stadig lyst til at mærke hans pik mellem mine hænder, og til at blive gennembollet af ham.

Dette blev starten til en masse lækker sex, med nye partnere fundet på dating sider.

porno med danske piger