Mødet med mystisk pige fra Frankrig

Det var en lørdag aften, jeg havde haft små søde sommerfugle i maven nogle dage for jeg skulle møde en pige i Århus, jeg kendte hende ikke, havde kun talt kort med hende i telefonen nogle få gange, hun havde en sød og sexet stemme med en anelse accent, hun havde fortalt, at hun kom fra Frankrig, men hvorfor hun var kommet til landet havde hun ikke fortalt.

Hun havde sagt hun savnede en erotisk partner, jeg savnede også en erotisk partner – så banen var kridtet op til noget stort.
Vi skulle først spise og tale sammen for at se hinanden om vi overhovedet kunne lide hinanden, en god ide, både for hende og for mig, hun havde været gift to gange tidligere, så hun kunne let være en rigtig hidsigprop, der altid ville have ret og være dominerende. Mine bange anelser var dog ganske ubegrundede, hun var sød og lækker, talte inspirerende om løst og fast. Jeg gjorde mit bedste for at hænge på, jeg tænkte flere gange på om pigen, som sad over for mig virkelig havde nogle seksuelle lyster som vi skulle gennemføre sammen?

Sidst under vores middag skulle hun checke om hun havde lejligheden for sig selv, det havde hun, jeg tænkte straks, min lykke er gjort. Hun bad mig køre hende hjem, jeg forsøgte klodset at ligge min hånd på hendes lår, det mislykkedes totalt, vi nede hjem til hendes lejlighed, og jeg spurgte om jeg skulle hjem for at sige godnat til hende, jeg blev skuffet, da hun sagde nej, men jeg kunne også godt forstå at jeg havde været klodset og genert ved vores date.

Hun steg ud af bilen, og begyndte at gå mod indgangen da hun snublede.
Hun snublede og faldt, hun lå lidt, jeg tænkte det var staffen for ikke at ville have mig med op, jeg steg ud af bilen for at hjælpe hende. Det viste sig at hun havde vrikket om på foden og gerne ville bæres op i sin lejlighed, (hun var en let sag på 52 kg.) jeg bar hende op i lejligheden.
Hun ville gerne ligge på sofaen, så kunne vi se efter om foden eventuelt var brækket. Vi konstatere hurtigt at det blot var forstuvet, nu bildte jeg hende ind at jeg havde noget professionel massageolie fra apoteket i min bil, og jeg hellere måtte massere hendes ankler og fodled for, at hele hurtigt. Faktisk var det seksuelt massageolie jeg havde taget med som gave til hende. hun var nødt til at tage strømper af, det havde hun gjort mens jeg var ved bilen.
Hun klynkede lidt mens hun lå med foden i vejret, det gjorde stadig ondt. Jeg masserede fodled og ankler grundigt, men jeg forsøgte stille og roligt at massere hendes ben højere og højere oppe, måske tænkte hun ikke over det, men jeg masserede faktisk efterhånden over hendes knæled, jeg sagde at jeg hellere måtte tage den anden fod også, den fik også en tur. Nu fortalte jeg at nogle af hendes nerver fra anklen faktisk sider fast under hendes baller og derfor var jeg nødt til at give ballerne en tur også, hun så skeptisk på mig, men lagde sig om på maven. Hun troede måske at jeg ville give hende massage oven på hendes kjole, men jeg løftede op i kjolen, og sagde mine fingre er nødt til at komme tæt på.

SEX I DAG?

Jeg varmede olien i mine hænder og begyndte lidt ballemassage i lænden, for hun havde stadig kjole og trusser på, men det var ikke let, jeg gjorde tegn til at hun skulle tage kjolen af, opgivende rystede hun på hovedet og tog kjolen af. Jeg fjernede med et snuptag hendes trusser. Jeg masserede hendes faste baller og lod mine fingre glide mod hendes køn, jeg kunne høre nogle lette klynk, de lød dog ikke, som gjorde ondt længere, det var lystne klynk.
Jeg lod nu en finger glide ind i hendes køn, hun var drivende våd, dejligt! Jeg gav lår og baller den helt store tur, mine fingre strejfede tilfældigt hendes fisse, hver gang med et lille sødt klynk som resultat, nu skød hun røven bagud for at jeg skulle komme tættere på, jeg tog det ganske roligt.
Pludselig vendte hun sig om og sagde, Kan du ikke gøre noget ved mig? Hun lagde sin lille hånd på min store bule i bukserne og nulrede pikken lidt. Lynede ned og tog pikken med begge hænder. Hun kiggede lidt på den og sagde, det er den der skal gøre noget ved mig.

Hun nulrede pikken mellem sine varme hænder, hun kiggede op på mig, med sine pæne brune øjne. Hun sagde ikke noget, men øjnene lyste af lyst, måske var hun genert ligesom mig.

Jeg fjernede hendes hænder og tog alt mit tøj af, hun kiggede interreseret på min stive pik. Jeg vidste at hun ikke havde leget med en pik i meget lang tid, derfor skulle hun nu have lov til det. Hun fik mig ned at ligge på ryggen, hvorefter hun rejste sig på knæerne, og bukkede sig lidt fremover for at tage min pik ind i hendes mund, Hun lagde læberne stramt om spidsen af min pik og stak tungen ned i det lille øje, inden hun med små roterende bevægelser tog stadig mere af pikken i munden. Da hun havde fået pikken så langt ned i halsen som det var muligt, kunne jeg mærke hendes spyt løbe ned af skaftet, mens hun begyndte nogle særdeles vidunderlige op- og nedadgående bevægelser i et meget, meget roligt tempo. Samtidig med hun suttede, holdt hun stadig med begge hænder om det stykke af pikken , hun ikke kunne rumme. Hænderne bevægede hun i takt med sin munds bevægelser. Årerne lige under den tynde pikhud stod skarpt frem og føltes som hidsende riller i hendes små, kønne hænder.

Denne leg fortsatte hun med i lang tid, og jeg kunne godt mærke at jeg var tæt på at komme, det ville jeg ikke endnu. Jeg tog fat i hende for at dreje hende rundt så hun sad med ryggen mod mig. Jeg tog at i om hendes smalle talje og trak hende op over min mave og brystkasse, mens hun til stadighed beholdt min pik i munden. Hun fattede hurtigt, hvad der var ved at ske. For første gang ville jeg slikke hende. Hun spredte sine ben, så de lå på hver sin side af mit ansigt og tillod mig adgang til hendes lille stramme og velduftende kusse. Den var stadig fugtig og varm. Jeg kastede mig over indgangen, til den smukke kærlighedsgrotte. Den smagte sødt og behagelig og min tunge snoede og vred sig, så dybt inde den kunne komme til det. I den anden ende skiftevis sugede og kyssede hun på mine spændte nosser. Afvekslende med at hun foretog nogle udflugter op langs begge sider af mit spændte pikskaft.
Pludselig sank hun sammen uden den mindste lyd. Jeg vidste at hun havde fået orgasme, jeg kunne mærke det på hendes krop, der rystede så voldsomt at jeg var nervøs for om hun skulle bide mig i pikken. Jeg lod hende ligge og samle kræfter igen, inden jeg atter ville røre hende. Nej du må ikke igen sagde hun bønfaldende, det er simpelthen for meget, sukkede hun veltilfreds…

Desværre kom hendes mand senere ind i billedet igen.. men dejligt og skønt var det at lære denne kvinde at kende.

porno med danske piger