Pige søger pige chatten der endte i en trekant

I lang tid havde jeg fulgt med i chatten… lidt forsigtigt og uden at sige særligt meget, men så dukkede hun op: Pia p/p. På chatten står “p/p” for pige søger pige, og det var netop det, jeg ledte efter. Jeg havde i flere måneder gået og tænkt på at være sammen med en anden pige – at fornemme det særligt blide og varme, der kan ske mellem to tøser, som vil det samme. Og Pia p/p lød, som om hun søgte præcis det samme.

Jeg blev helt varm ved tanken om endelig at få opfyldt mine hemmelige drømme. Mine brystvorter blev hårde og næsten smertefulde af lyst. Og jeg kunne mærke, hvordan mine inderlår blev brændende, og hvordan fugten begyndte at drive fra min glatbarberede mis.

Hun lød også intelligent, og jeg skyndte mig at besvare hendes sætning “pige søges til gensidig opfyldning af drømme…” Vi blev hurtigt enige om, at vi måtte mødes og se, hvad der skete.

Vi aftalte “på stranden” en time senere, så jeg loggede af og skyndte mig op til min chef, som selvfølgelig forstod, at jeg var nødt til at gå – det så ud til, at jeg havde fået lidt feber.

På vej ud fra kontoret tænkte jeg på alle de ting, jeg havde drømt om så længe… at røre ved hendes bryster og ved hendes våde fisse og få lov til at slikke den.

Efter en hurtig tur forbi min lejlighed sad jeg i bussen på vej mod stranden. Solen skinnede, og dagen virkede meget lovende. Jeg havde skiftet til en kort, blød kjole, men havde udeladt trusserne og kunne allerede nu mærke, hvordan jeg blev mere og mere våd.

Da jeg nåede frem, gik jeg ned over græsset til broen, hvor vi havde aftalt at mødes, og jeg vidste med det samme, at det var hende. Hun var høj og mørkhåret med lange, slanke ben og store, fyldige bryster, og hun havde et frækt glimt i øjnene som om, også hun kunne lide, hvad hun så.

SEX I DAG?

Vi hilste og gik så ned i den anden ende af stranden, hvor der ikke var så mange mennesker og satte os på et stort tæppe, hun havde taget med. Vi sagde ikke noget til hinanden, men øjeblikket var ladet med hed forventning – en afventning af noget så erotisk, at ingen af os kunne forestille os det.

Forsigtigt lagde hun hånden på mit lår og lod den blidt glide op mod min brændende fisse. Hun smilte frækt til mig, da hun fandt ud af, at jeg var helt glat og nøgen og lige til at gå til. Jeg lod min tunge spille langsomt over mine læber, før jeg lænede mig frem og kyssede hendes hals, mens mine hænder fandt hendes store bryster. Hun havde sat sig op på knæ og skubbede mig ned på ryggen.

Lidt nervøst kiggede jeg mig omkring af frygt for, at nogle af de andre strandgæster ville se, hvad vi havde gang i, men der var tilsyneladende ingen, der kunne se os her, hvor vi lå, så jeg gav efter og lod hende skubbe min kjole op over hofterne, så hun havde frit udsyn til min våde revne.

Hun spredte mine lår og begyndte i små ryk at slikke mig fra klitoris og ned, og ind i mig. Jeg stønnede højlydt og skød underkroppen op mod hendes mund, som greb mig og fik mig til at gispe af liderlighed. Jeg satte mig lidt op, greb fat i hende og fik hende til at vende sig, så hun lå over mig, med mit ansigt mellem hendes lår.

Jeg begyndte at kysse hendes fisse gennem de fugtige blondetrusser, og med en ivrig finger skubbede jeg trusserne til side og gned hendes klit med en våd finger, mens jeg slikkede hende helt vildt.

Klynkede vred hun underlivet under mine stadigt heftigere og mere insisterende kærtegn. Hun lagde sig på ryggen, og lod mig åbne hendes skjorte. Hendes brystvorter var store og hårde, og jeg vred dem næsten brutalt, så hun skreg. På knæ og med spredte ben, gik jeg igen i gang med at slikke hendes fisse, som nu var så våd, at den glinsede.

Vinden kærtegnede min bagdel, og jeg var lige ved at skrige, da jeg pludselig mærkede, at nogen bag mig tog fat om min røv og gned min våde revne. Og pludselig kunne jeg mærke en pik, der langsomt gled op i mig og udfyldte mig helt. Jeg slikkede endnu vildere på hendes drivende, glinsende kusse. Manden kneppede mig hårdere og hårdere, og jeg havde mine læber presset hårdt mod hendes fisse, da jeg måtte overgive mig og kom i sitrende ryk.

Hun kom også nu, og kort efter faldt hun udmattet sammen på tæppet. Men så let skulle hun ikke slippe. Han greb fat i hende og trak hende ned over sig, så hun nærmest blev spiddet af hans hårde pik, og da jeg lod en våd finger glide op i hendes numse, små klynkede hun.

Hurtigere og hurtigere tog vi hende fra hver vores side, og snart kom de begge samtidigt. Vi trak vores svedige kroppe fra hinanden og satte os op. Hun kiggede på mig, nikkede så smilende over mod manden og sagde: Det er Bent, min kæreste. Siden den dag er vi alle tre blevet meget gode venner. I dag ses vi ofte og opfylder tit vores seksuelle drømme og ønsker sammen.

Indsendt af Lotte

porno med danske piger